![]() |
Re: G-Power BMW M5 Hurricane
aia cu logan e ca nuca'n perete... :))
cand apare m5-ul nou sunt sigur ca IAR o sa violeze orice audi, fie el rs88. bmw si mb sunt facute sa fie mai bune,fiabile...sa fie mai bun ca un audi, tu incerci sa te minti singur,...dar cand pui capul pe perna iti spui "ai draq bmw-isti astea DIN NOU sunt cei mai buni..." tu vrei un bmw din 2004 aspirat sa bata un audi cu 2 turbine mult mai puternic, din 2009????? ti se pare corect? or fii bmw cu mult peste audi, dar nici chiar asa. |
Quote:
1 G-power`ul de mai sus este o masina tunata in intregime, si cu interior si exterior, plus de asta cand ti`o vinde cu acele upgrade`uri cred ca da si o garantie sa zicem morala si sigur au fost testate inainte sa iasa pe piata, nu sa iesi cu ele pe poarta/usa dealarului si sa faca plici.de ce vorbesti tu acolo e cam pe pielea ta. revenim iar la motor aspirat vs motor turbo, e o diferenta care mereu vrei sa o omiti. atunci pune si u un turbo pe m5 si sigur da macar 50 vai si balanta cred ca deja incepe sa inline in favoarea elicei ;) si daca vrei ceva si mai hard sa spulbere visele orcarui pasionat de audi poti alege Currency Motor. care atinge 386km/h si dezvolta 810 CP |
Currency Motor atinge viteza aia pe hartie. Nu am vazut niciun test real sau video asa ca pot sa prind si eu 500 pe hartie, bazandu-ma pe niste CP, rapoarte de transmisie si aerodinamica dar practica ne omoara pe toti. In plus acei 730CP de la RS6 sunt de la unul din cei mai mari tuneri, MTM. Garantie mai multa nu cred ca poti avea, oare cati $ iti trebuie sa scoti 230CP din un M5 ? Cu siguranta mai mult de cateva mii de euro.
|
vad ca daca e vorba de Audi esti dispus sa crezi orice, chiar daca nu a aparut nici macar versiunea tunata si nici datele, fie ele macar pe hartie...dar absolut sigur ca poate.In schimb dincoace nu crezi pina nu vezi.Cati dolari iti trebuie sa scoti 230cp la un M5?...mai putini decat e diferenta de pret intre M5 si RS6.
|
Nu e chiar asa, nu mai gasesc acum, dar am vazut mai demult pretul pentru kit-ul de performanta de 730 cp de la G-power pentru M5 si era undeva la 40.000 de euro.
Nu e de mirare , deoarece in pachetul asta intra alte pistoane, biele, 2 compresoare, 2 intercoolere, evacuare completa, stand-alone etc etc. cu alte cuvinte, un alt animal, din original cred ca doar blocul mai ramane. Pe cand la audi o banala resoftare (4000 euro) si gata, ai trecut de 700 cp. Cu evacuarea schimbata (inca 4000 euro) ajungi la aceleasi cifre. Trecand la calcule, M5 Limousine 94.700 ddp + 40.000 = 134.700 euro RS6 Sedan 108.400 + 8000 = 116.400 euro. Daca ar fi sa iei cele doua masini si sa investesti lafel in RS6 si M5, probabil obtii ceva de genul : https://www.youtube.com/watch?v=98y5Y...e=channel_page |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=1MJjCD7aLYs 340 km/h @ GPS. Oare daca mai bagi cateva zeci de mii de euro in el mai e in stare de inca 20 km/h ? Hmm...greu de anticipat :lol:. De asta sunt absolut sigur ca se poate. Tu nu ? https://www.youtube.com/watch?v=K0XH-...eature=related Altul care are 351 km/h pe "bord". In plus diferenta dintre RS6 si M5 nu e uriasa si e perfect justificata de interiorul net superior, Quattro, bi turbo, performante superioare si altele. |
o fi ma...da RWD ramane RWD si daca face p***a unghii...
|
frumos;)...fara cuvinte:D
|
Quote:
Normal ca tuningul unui aspirat implica costuri mai mari, dar e total relevant?Asa si la un Ferrari costa un astfel de kit (sau Lambo, sau R8, poftim). |
| All times are GMT +2. The time now is 01:38. |
- Copyright 2026 4Tuning