![]() |
Re: Fiat Coupe
Daca e cum ai zis tu si nu ai modificari, nu am cum sa nu te fac. Da, prin aglomeratie, e posibil ca asa, am facut si eu un audi de 400 de cai de la victoriei pana la universitate (cu toate ca in linie dreapta ma calca pe cap; mai ales ca eram cu Fiatul rosu care are 130 CP nu 225 CP ca ala galben). Oricum mai vedem, dar la modul la care vorbesti, fiind sigur pe tine, probabil ca ai modificari.
Si mai am si eu o intrebare: ce ti-a venit sa te dai cu mine? de unde ti-a venit ideea? |
hai ca ma dau si eu in paralel cu voi.Eu am mai putin decat toti..150..8) ma primiti?
|
sigur ca da, eddie
|
Deci sunt sigur pe mine ca asa am fost intotdeauna...Nu sunt genu de om care sa minta...Stiu ca ma faci dar vreau sa vad cum stam atata tot...Am vazut ca ai peste 200 cai si daia am vrut sa ma dau cu tine...
Mai bine pierd in fata la 225 cai decat sa castig in fata la 130 cai... E chestie de mentalitate la mine...;) Te salut si te astept asta seara pe Kiss dupa 12 daca nu maine vedem cum facem.. |
Quote:
|
sincer nu am mers la dyno, o sa merg cat de curand (poate imi ziceti voi unul bun si ieftin :D); dar avand in vedere ca masina are stock 190 CP + chip, mai mult ca sigur ca are mai mult de 200. astazi nu pot din pacate, ca ies la 12 de la servici, maine sau poimaine
|
georgel ai scos masina ?!? app asta seara ne vdm si noi eddie ce zici fiat ce zici ?!?! e sambata ..spuneti
|
Quote:
|
ok astept sa o vad .. vb..
|
salut baieti!ce ziceti aveti timp azi sa facem o "reuniune"?daca da ar fi misto pe la 9 jumate 10 la Parc la Carol.Stiu ca e vinerea mare da na...
|
Quote:
|
daca e treaba sigura eu vin !! macar 5 min ..
|
Din partea mea e sigura...adica eu pot sa vin...daca ai nr lui fiatcoupe da-i si lui un sms poate se baga si el...si ne vdm :-)
|
eu la 9 jumate-10 fara ..sunt acolo atunci ..ok ii dau msg si lui ..
|
Ok pe la 9 juma' sunt si eu pe acolo.P.S daca mai stii cu "pufarine" adunai pe toti:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:45. |
- Copyright 2026 4Tuning