![]() |
Re: Radierea unui vehicul la cerere
sigur ca merge. te duci cu actele si numerele si spui ca vrei sa o radiezi la domiciliu. pentru asta trebuie sa faci dovada ca ai unde sa depozitezi masina. ex:curte la tara, garaj..etc.
|
pt asta trebuie sa locuiasca el la acea adresa cu curte, la tara sau chiar si in oras :wink:
|
care e faza cu "NEREINMATRICULABILA" scrisa pe carte si talon?
|
Probabil a fost pe fundaţie.
După 60 de luni de la data înmatriculării iniţiale se poate reînmatricula, eu am făcut-o de mai multe ori şi nu sunt probleme. |
Quote:
|
sincer, la cat e de mare RCA-ul pe PJ, mai bine o transcrii pe tine.
Chiar si dupa desfiintarea fundatiei, trebuie sa existe o persoana din conducere care iti poate oferi un fiscal cu data desfiintarii fundatiei, si tu vei plati impozitul restant din acel moment pana in prezent si amenda fiscala in valoare de 25lei. Despre ce masina/motor este vorba? :D |
Quote:
nu e nush ce masina......e30 2.0 |
ce ma nedumereste e ca nici nush daca e radiata sau nu.... eu am toate actele, carte talon, numere.
|
Caută pe cineva care să poată să se uite la Registrul Comertului să îi vadă administratorul, mergi la adresa din carte, trebuie să găseşti pe cineva pe undeva, şi dacă e vorba să scape de una din maşini sigur te ajută.
Îţi trebuie o copie după actul fundaţiei (cum e CUI-ul la firme) şi o foaie de împuternicire de la ei, stampilată, pentru cineva, dacă nu vine administratorul, şi cu aia faci act de donaţie la notariat. Reţine că în principiu administratorul fundaţiei trebuie să meargă cu tine la poliţie când o radiezi.Acum sincer nu ştiu dacă se poate şi fără, n-am mai avut demult de radiat maşină pe fundaţie. |
Quote:
|
E bullshit, nu ai ce traduce să faci din română în română, îţi trebuie act de donaţie ca să fie maşina ta, altfel dă-o la fel de ieftin cum ai cumpărat-o şi nu-ţi fă rost aiurea de dosare penale pentru falsuri...
|
am inteles, dar in situatia data daca am itp, si fiind broker ii fac asigurare, pot circula cu ea, sau tot imi ia naibii certificatu gaboru daca ma prinde.... sau mi-a mai venit o idee, cu contract de vanzare cumparare nu pot circula, daca il renoiesc o data la 30 zile.
|
Ba poţi circula, dar nu poţi face contract de vânzare cumpărare cu o fundatie, ei prin definiţie nu pot vinde nimic, doar donează.
Actul de donaţie se poate face doar la notar, nu te ia miliţia în seamă cu altă hârtie. |
Quote:
|
Teoretic îţi trebuie împuternicire să circuli cu maşina lor, şi foaie de parcurs.
Partea cu foaia de parcurs nu ţi-o cere nimeni niciodată, dar împuternicirea ar putea să ţi-o ceară la vreun control. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:59. |
- Copyright 2026 4Tuning