![]() |
Re: Custom Fiat 600D
Eu am folosit un burete simplu de bucatarie , si am dat cu turtle wax ,asa se cheama , pe fiat pentru rosu , ideea e sa dai o parte nu foarte mare mai ales cand nu ai rindea lasat putin 1 min 2 max apoi incepi sa freci circular pana se duce polishul
|
Ok .Ms de info.Dar ceara cu ce o intind?Cu buretele si apoi o sterg tot cu buretele ala sau cum?
|
Ceara o dai cu un burete si o stergi cu alt burete curat sau cu o carpa uscata!
|
Normal polishul dat bine il cureti cu acelasi burete pana se duce el , eu am polish lichid , mai am un tub care habar n-am ce-i cu el ca nu-i al meu , am curatat jante cu el si am dat pe un fiat bravo unde vedeam zgarieturi mai periculoase
|
Si au iesit zgarieturile?Daca da zi-mi si mie cum il cheama ca am si eu cateva.
|
man habar nu am cum se cheama nu mai am vreo cutie ceva la el , mi-a ramas in fiat dupa ce l-am facut pentru expo :)) , au iesit ceva zgarieturile , erau foarte evidente iar cele evidente s-au subtiat ca sa zic asa si cele mai putin evidente s-au dus de tot ,e un tub si e ca pasta de dinti , pe asta il stergeam apoi cu o carpa ca se usca si ramanea asa , dar cel care il am pentru rosu dadeam pana se ducea el de la sine si practic atunci iesea ok , e bun creionul corector pe care il are
|
Am inteles.Ms ptr sfaturi si sper sa am timp cat de curand sa ma ocup de operatiunea asta:P
|
Daca mai e ceva te ajut cat pot , dar nici eu nu stiam mare branza am spalat masina cu atentie sa nu ramana murdara pe undeva , s-a uscat si am inceput sa dau , nici unul nu-mi apartine :)) , cel pentru rosu l-am luat cu un prieten pentru masina lui acum mi l-a lasat mie ca are vopsea pe baza de apa si nu prea il ajuta cu nimic
|
Aha.Si eu de unde stiu daca vopseaua mea e pe baza de apa sau nu?Sau cum sunt fiaturile coupe?Stii tu cumva?
|
La coupe de vopsea pe baza de apa din fabrica n-am auzit plus ca nu stiu daca foloseau atunci asa ceva
|
Am inteles.Multumesc inca o data si daca mai am ceva nelamurir te caut:PDaca vrei da-mi si tu un pm cu id0ul de mess sa vb acolo.
|
26 Attachment(s)
Pozele sunt facute de ceva timp dar acum le-am primit , aici se vad multe din defecte , care oricum s-au facut vizibile treptat dupa ce s-a uscat vopseaua mai bine , pe moment stagneaza proiectul , sper totusi sa fac cate ceva pana intram in iarna :|
|
care mai e treaba cu masinutza?:D
|
care sa fie , ma astepta linistita in parcare , planurile nici gand sa le anulez , doar ca mai dureaza ceva pana intra cu adevarat in lucru , am nevoie de ceva de zi cu zi , si in week-enduri alergat , vorba vine :P , plus ca trebuie sa-mi iau c-ul neaparat si nu ma pot imparti in toate partile , mai fac cate o schita pentru viitorul design cand imi mai vine ceva , zici ca ai avut 131 ? ai putut sa te desparti de asa masina ? a mea din necesitati a fost data... de fapt ale mele ca au fost vreo 4 la numar , dupa ce-mi mai iau una printre banii investiti in 600 si toate cele poate imi iau si un 131 , l-as lua acum dar ma da inapoi cu planurile cam prea mult...
|
Re: 600D - Custom
Cum se descurca buburuza cu iarna?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning