![]() |
Re: Unde va tineti machetele si cum sunt aranjate?
3 Attachment(s)
vitrina in lucru
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Aici stau machetele mele
|
7 Attachment(s)
Eu aveam un raft pe care imi tineam cartile si alte MARI TAMPENI CA SI CARTILE:))...in ultima vreme am inceput sa colectionez machete si nu mai aveam unde sa le tin.....cand am vazut ca raftu ala sta degeaba u cartile alea pe el.....leam si aruncat pe jos...:)).....
Am:....un mini cooper....un mustang....2 z4 (unul mai mare decat celalalt...:))....)...mai am shi un Peugeot 207....toate sant tunate....mai mult sau mai putin.....la mustang ii lipseste o roata deoarece AM UN FRATE DE 3 ANI JUMATE.... Grea limba romānă nu ? :rolleyes2 |
Daca tineai tampeniile alea de carti acum poate stiai sa scrii nasoala de limba romana.
|
14 Attachment(s)
.......Scuze pt. limba romana.....dar....nu e nici o luna de cand miam facut cont pe 4 tuning....ma rog.....mi-am mai schimbat cate ceva la locul unde-mi tin machetele :)...aveam niste lego de cand eram mic....si leam folosit pe alea....si mai aveam si un fel de garaj de la o masina de pompieri....dar....mai bine pun niste poze....Cum spuneam.....sunt "nou" pe 4 tuning....asa ca spunetimi daca mai gresesc ceva:)......si scuze pentru postul recent....
|
10 Attachment(s)
Eu mi-am dat comanda pentru corp de machete... O sa vedeti in peze nu mi-au incaput toate asa ca am mai pus pe un corp suspendat !
Attachment 1683885Attachment 1683886 Attachment 1683887Attachment 1683888 Attachment 1683889Attachment 1683890 Attachment 1683891Attachment 1683892 Attachment 1683893Attachment 1683894 |
Quote:
|
Quote:
|
machetele mele stau intr-o modesta vitrina din plexiglas, vitrina cu 24 de locuri pentru scara 1:43
https://i565.photobucket.com/albums/s...d/DSC00395.jpg https://i565.photobucket.com/albums/s...d/DSC00396.jpg https://i565.photobucket.com/albums/s...d/DSC00398.jpg |
Quote:
|
da, am mai facut, mai am la vanzare, pot face pe orice dimensiuni...
|
3 Attachment(s)
1:24 & 1:18
Sper si eu cat de curand sa iau o vitrina pentru toate... numai ca una toata de sticla cam arde buzunarul ... :(! |
3 Attachment(s)
Salut....aici stau machetele mele :)....
|
1 Attachment(s)
cam asa stau la mine...deocamdata.
cele mici dispar de pe randul de sus si va fi completat tot cu 1:24 cat de curand.. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning