Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Oltcit (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit.html)
-   -   Discutii diverse cu si despre Oltcit (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit/61682-discutii-diverse-oltcit.html)

-RAZVAN- 08-06-08 21:21

Re: Discutii diverse cu si despre Oltcit

Imi cer scuze daca a fost pus,eu la sectiunea OLTCIT nu l-am vazut si am decis sa postez anuntul,dar pun pariu ca nu stiu toti de aici ca este de vanzare:rolleyes2

Danutz Bratosin 08-06-08 23:06

Quote:

Originally Posted by -RAZVAN- (Post 1579409)
Imi cer scuze daca a fost pus,eu la sectiunea OLTCIT nu l-am vazut si am decis sa postez anuntul,dar pun pariu ca nu stiu toti de aici ca este de vanzare:rolleyes2

l-am vazut si eu de vre-o 3 zile...totusi sa speram ca nu-l vinde si ca va ramane la Dany:-P

Gabi 08-06-08 23:11

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 1579698)
l-am vazut si eu de vre-o 3 zile...totusi sa speram ca nu-l vinde si ca va ramane la Dany:-P

Dacă am lua-o în glumă, Dani nici nu vrea să vândă maşina. Acum... o să-ntrebaţi de ce? Pentru că preţul este astronomic ! Da, maşina are destule pe ea şi probabil merită fiecare leu (sunt sigur că învestiţia e, probabil, mai mare), dar totuşi sunt 5000 E pentru un Oltcit. Îmi place maşina, îmi place marca Oltcit (şi prima maşină proprie şi personală vreau să fie un Oltcit cu care să-mi fac, o perioadă damblaua) şi dacă aş avea acum 5000 E cu care să nu am ce face, vă spun cu mâna pe inimă că mâine ar fi contract de vânzare/cumpărare pe numele meu. Ştiu, sunt nebun !

Problema e că... multi ar face la fel, da' nimeni nu-i va da banii ăştia pe maşină.

sebabaur 08-06-08 23:22

am si eu o intrebare, la ralanti merge cam in socuri si la turatie mica cred eu ca n-am turometru, poate fi de la distanta dintre platini?

FuriaOarba 09-06-08 12:03

nop,cred ca avansu....

valib 10-06-08 01:27

Quote:

Originally Posted by sebabaur (Post 1579763)
am si eu o intrebare, la ralanti merge cam in socuri si la turatie mica cred eu ca n-am turometru, poate fi de la distanta dintre platini?

variatii de ralanti, sau la turatii mici poti avea din diverse cauze...de la bujii necorespunzatoare (caz concret, cu bujii cu mai multi 'craci' avea variatii de ralanti, cu bujii cu un singur crac(electrod) mergea impecabil), la contacte imperfecte pe undeva, la fise cu rezistenta prea mare, la carburator semi-infundat pe diverse circuite (ralanti/treapta 1), la contacte oxidate in capacul de delcou...

darck_angel64 10-06-08 11:15

verifica si platina, poate nu e bine reglata sau e impuscata

Bryan 11-06-08 02:47

unde mai exista in tara stand de reglare/spalare a carburatorului ? in craiova exista ?

valib 11-06-08 12:21

- la brasov este (fostul Carfil, s-au mutat...daca cauti aici pe forum, e scrisa noua adresa/nr de tel de la cei care lucrau la carfil)
- la bucuresti sunt cateva (aici recomand forumul oltcit.ro)

de craiova din pacate nu stiu....

FuriaOarba 15-06-08 02:35

este unu si la constanta...detalii...net,i hope

FuriaOarba 18-06-08 20:34

ce am gasit pe net la bazar,700e,se merita sa dai banii pe ceva care a fost stricat in asa hal?pacat,incepuse binisor,bunul gust lipseste...
http://oltcit.anunturi-auto.4tuning....00-175438.html

Radu.Dobromirescu 18-06-08 21:21

da pacat de el...si nu stiu daca se poate reveni la forma initiala a aripii pe spate...asa ar arata altfel si daca ar disparea alea de pe capota....atunci da...mai arata a masina....

RobertRFG 23-06-08 02:20

Salut la toti...
Am si eu un prieten care ar vrea sa schimbe motorul de pe oltcit...acum chestia este ce tipuri de motoare se potrivesc???vas fi recunoscator daca ati putea raspunde mai repede ca omu vrea sa il schimbe cat mai repede dar nu stie ce motor sa puna...
VA MULTUMESC

-RAZVAN- 23-06-08 12:18

Merg motoare de Subaru Impreza si desigur de Citroen Axel

valib 23-06-08 14:27

alfa romeo 33 (1.5, 1.7, 1.7 16V, 1.8 TD), renault 5gt turbo, ceva motoare de 1.6 de subaru legacy (impreza) tot boxer, tot pe aer.

citroen axel = OLTCIT pentru export

de pus poti sa pui aproape orice motor, ca oricum trebuie facute o gramada de modificari ca sa potriveasca, orice motor ai pune pe masina.

All times are GMT +2. The time now is 13:33.

- Copyright 2026 4Tuning