![]() |
Re: Discutii diverse cu si despre Oltcit
Imi cer scuze daca a fost pus,eu la sectiunea OLTCIT nu l-am vazut si am decis sa postez anuntul,dar pun pariu ca nu stiu toti de aici ca este de vanzare:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
Problema e că... multi ar face la fel, da' nimeni nu-i va da banii ăştia pe maşină. |
am si eu o intrebare, la ralanti merge cam in socuri si la turatie mica cred eu ca n-am turometru, poate fi de la distanta dintre platini?
|
nop,cred ca avansu....
|
Quote:
variatii de ralanti, sau la turatii mici poti avea din diverse cauze...de la bujii necorespunzatoare (caz concret, cu bujii cu mai multi 'craci' avea variatii de ralanti, cu bujii cu un singur crac(electrod) mergea impecabil), la contacte imperfecte pe undeva, la fise cu rezistenta prea mare, la carburator semi-infundat pe diverse circuite (ralanti/treapta 1), la contacte oxidate in capacul de delcou... |
verifica si platina, poate nu e bine reglata sau e impuscata
|
unde mai exista in tara stand de reglare/spalare a carburatorului ? in craiova exista ?
|
- la brasov este (fostul Carfil, s-au mutat...daca cauti aici pe forum, e scrisa noua adresa/nr de tel de la cei care lucrau la carfil)
- la bucuresti sunt cateva (aici recomand forumul oltcit.ro) de craiova din pacate nu stiu.... |
este unu si la constanta...detalii...net,i hope
|
ce am gasit pe net la bazar,700e,se merita sa dai banii pe ceva care a fost stricat in asa hal?pacat,incepuse binisor,bunul gust lipseste...
http://oltcit.anunturi-auto.4tuning....00-175438.html |
da pacat de el...si nu stiu daca se poate reveni la forma initiala a aripii pe spate...asa ar arata altfel si daca ar disparea alea de pe capota....atunci da...mai arata a masina....
|
Salut la toti...
Am si eu un prieten care ar vrea sa schimbe motorul de pe oltcit...acum chestia este ce tipuri de motoare se potrivesc???vas fi recunoscator daca ati putea raspunde mai repede ca omu vrea sa il schimbe cat mai repede dar nu stie ce motor sa puna... VA MULTUMESC |
Merg motoare de Subaru Impreza si desigur de Citroen Axel
|
alfa romeo 33 (1.5, 1.7, 1.7 16V, 1.8 TD), renault 5gt turbo, ceva motoare de 1.6 de subaru legacy (impreza) tot boxer, tot pe aer.
citroen axel = OLTCIT pentru export de pus poti sa pui aproape orice motor, ca oricum trebuie facute o gramada de modificari ca sa potriveasca, orice motor ai pune pe masina. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:33. |
- Copyright 2026 4Tuning