![]() |
Re: Magazin Volksparts - piese auto import, calitate la preturi bune
Quote:
|
sal...pentru opel astra g,motorul este Y20DTH,1995 cm3, 74kw,101 CP,2+1usi hAtchback an 2002-2003 m-ar interesa urmatoarele daca aveti :
-disc frana fata ate normale si powerdisc -disc frana textar -placute frana fata ate -placute frana fata textar niste preturi daca se poate,ms anticipat |
disc ATE normal - 250 ron
disc ATE PowerDisc - 290 ron disc TEXTAR - 190 ron placute ATE - 210 ron placute TEXTAR - 230 ron |
SAlut un electromotor de golf 3 (1.8 benzinar )m-ar interesa si pe mine,daca ai si la ce pret.
|
salut imi trebuie si mie un chit de ambreaj de golf 3 gti 2000 8 valve , 85 kw , ceva bun, ms .
|
Buna ziua,
As dori si eu un pretz pentru volan cu airbag pentru Polo 2003(1,2 12 V). Mentionez ca alimentarea claxonului este pe fire(nu pe contact circular+lamela). Multzumesc anticipat! |
Quote:
Quote:
Quote:
|
buna ziua,m-ar interesa o distributie completa si un kit ambreiaj pentru un Passat b5.5 sau 3bg an 2004, m-ati putea ajuta cu niste preturi va rog? O zi buna!
|
Un pret pt. 1 buc. amortizor Koni cu cod 86-2099 Sport ?
|
Ms cu discul de ambreaj am rezolvat, acum imi trebuie 2 amortizore fata , pt un golf 3 gti 85 kw , ceva mai dur decit stock . ms.
|
Quote:
Quote:
amortizoare pe gaz germane - 300 ron bucata |
bara fata pentru Mercedes C 200 kompresor model W204 ( adica asta nou ) se gaseste? la ce bani? precizez ca am si proiectoare si PDC
|
sal
salut si bine v-am gasit. sunt nou pe aici si nici nu stiu daca am postat bine, asa ca imi cer scuze.am un audi a3 din 2001,capacitate cilindrica 1896,66kw, motor ALH si sunt interesat de un kit pentru distributie. daca mai este nevoie si de alte date va stau la dispozitie. multumesc si inca odata imi cer scuze.
|
Re: sal
Quote:
Quote:
|
Buna ziua,
As dori si eu un pretz pentru volan cu airbag pentru Polo 2003(1,2 12 V). Mentionez ca alimentarea claxonului este pe fire(nu pe contact circular+lamela). Numar de identificare:WVWZZZ9NZ3Y031173. Numar de omologare:ABVKIB29I4I25E4. Multzumesc anticipat! |
| All times are GMT +2. The time now is 02:45. |
- Copyright 2026 4Tuning