Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - SGM (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/61324-e30-sgm.html)

walter 02-02-08 20:02

Re: E30 - Sgm

succes pentru proiect. frumoasa masina sa o stapanesti sanatos.

rada_ady 02-02-08 23:46

felicitari pt urs ,esti dus rau de tot ,daca din dacie ai facut ce ai facut sunt tare curios ce iese din puiu asta de urs a apropo si te mai astept pe forum la discutii generale da-ti si tu cu parerea despre iesitul in strada pe 9 martie impotriva taxei de inmatriculare,poate asa nu mai stai nici tu cu numere de bulgaria :P.

PS:dupa ce o faci pastreazo pt tine la colectie ,nu o mai da pe mana unora care o duc direct la cimitir cum a facut ala cu sgm

FIGHET 02-02-08 23:58

acum un urs ca toate celelalte dar pe viitor se schimba treaba ....

UniculSGM 05-02-08 10:36

La acest urs o sa ma rezum numai la frane, suspensie, articulatie, interior (am scaunele varza, si un volan oribil , ala clasic cu 4 spite) si mici retusuri la vopsea unde e cazul.

Poate apun saptamana asta sa fac spatele (sa montez puntea cu disc si blocantul) Daca nu saptamana viitoare, ca vad ca e urat afara, si nu am tragere de inima si nici timp.

Motorul va ramane cel original de 1.8 - 115 cai sau cat o mai avea la 260 mii km :).

B-87-CTE 05-02-08 12:31

Ma bucur ca ai decis sa ne prezinti proiectul de la 0.
Bafta in continuare!!!

cmdbass 05-02-08 15:44

bafta cu proiectul! sa o stapanesti sanatos...si fara incidente :D

alexandruu 06-02-08 11:07

apropo o sa pui numerele vechi de pe dacie B 34 SGM:):D? ca am auzit ca le-ai rezervat pentru un an:) ...

UniculSGM 06-02-08 12:50

O sa le pun doar in cazul in care taxa de inmatriculare va fi maxim 500E. Cu toate ca si 500 mi se pare mult ! Mi se pare aberata, fiind de 4500E pt un cazan de urs pe care l-am cumparat cu 500E din germania. Nu cred ca exista vreun nebun sa plateasca aceasta taxa ilegala si nejustificata.

De ce in Bulgaria costa 100E sa inmatriculezi o masina? Pt ca Bulgarii sunt mai destepti. In loc sa dam 100E la statul Roman, o dau la statul Bulgar. Foarte bine, Guvernule, bine gandit.

Asta este, va mulumesc din suflet pe ca l-ati votat pe Basescu, v-a pacalit pe multi marinarul.Si inca va pacaleste. Sa nu mai zic de scarba si marioneta de Tariceanu care vrea sa isi protejeze marcile pe care le detine sau la care are actiuni, prima fiind Citroen. Sunt multe de zis aici, dar nu intru in politica. In spatele lui sunt multi, el e doar la inaintare.

Deja mi-e scarba de Romania. Dar hai sa vb despre masini! V-am salutat.

alexandruu 06-02-08 18:27

corect. Astia is niste hotzi sa ceara 4500E, cand in romania de 4500E iti iei masina buna...
totusi am auzit despre o noua taxa ce ar putea fi intordusa cu acea taxa cam cat te-ar costa inmatricularea?...
u cat poti tine masina pe numar unguresc, cat doresti u? sau mai e ceva la mijloc...?
PS:Inainte de faza asta cu uniunea cam cat costa o inmatriculare la o masina ca asta? sau era faza aia cu Euro 2 cel putin ca nu mai stiu?

EvLSant0S 06-02-08 19:41

hai sa vbim de masini,nu de taxe..

kidu2006 06-02-08 21:42

Interesant proiect tocmai din partea cui nu te asteptai mai mult..ce sa mai zic,sunt curios cum de te-ai decis tocmai la BMW ursulet?!.In fine,vad k deja te-ai si apucat de treaba si ai inceput chiar bine,dupa cum era de asteptat.Felicitarile mele si ale tuturor de pe forum
O intrebare am si eu,la care vreau sa`mi raspunzi tu,nu altii,chiar sunt curios si chiar nu stiu de unde vine SGM:rolleyes2
Multa bafta in continuare cu ursu si fara incidente;)

P.S.:Cum ai fost si poate inca mai esti idolul la multi cu dacii,cred ca o sa fie ceva asemanator si acum:-P

kidu2006 06-02-08 21:47

Quote:

Originally Posted by UniculSGM (Post 1339124)
O sa le pun doar in cazul in care taxa de inmatriculare va fi maxim 500E. Cu toate ca si 500 mi se pare mult ! Mi se pare aberata, fiind de 4500E pt un cazan de urs pe care l-am cumparat cu 500E din germania. Nu cred ca exista vreun nebun sa plateasca aceasta taxa ilegala si nejustificata.

De ce in Bulgaria costa 100E sa inmatriculezi o masina? Pt ca Bulgarii sunt mai destepti. In loc sa dam 100E la statul Roman, o dau la statul Bulgar. Foarte bine, Guvernule, bine gandit.

Asta este, va mulumesc din suflet pe ca l-ati votat pe Basescu, v-a pacalit pe multi marinarul.Si inca va pacaleste. Sa nu mai zic de scarba si marioneta de Tariceanu care vrea sa isi protejeze marcile pe care le detine sau la care are actiuni, prima fiind Citroen. Sunt multe de zis aici, dar nu intru in politica. In spatele lui sunt multi, el e doar la inaintare.

Deja mi-e scarba de Romania. Dar hai sa vb despre masini! V-am salutat.

Poate avem noroc in vara..1iunie sau 1iulie sa ne scape de taxe..pe mine m-ar costa 264euro pt inmatriculat..pe tine putin mai mult

UniculSGM 07-02-08 07:51

I-am montat eleron Mtehnic1. Cu multumirile de rigoare lui AEW.
Am luat urs pt ca este cea ma ieftina masina cu traciune spate. Se gasesc piese peste tot, si la preturi mici. Alta masina cu tractiune spate sau integrala nu imi permiteam.
Plus ca am vrut un cazan vechi cu forme patrate, urat :) Astea urate oftica cel mai mult lumea cand treci pe langa ei.

Si are numere de BG, nu Ungaria, cum a scris cineva mai sus. O tin asa mult si bine, pana la adanci batraneti, nu e nici o pb.

alexandruu 07-02-08 11:23

ups am scris ungaria:P n-am fost atent.... oricum nu conteaza numarul:P doar eram un pic curios:P

Ingerasul99 07-02-08 16:27

Sal , sa o stapanesti sanatos si succes la proiect , urmaresc in continuare thread-ul.Ai grija de masina si de tn.

All times are GMT +2. The time now is 08:15.

- Copyright 2026 4Tuning