![]() |
Re: Clio RS vs Corsa opc
Quote:
aoleu...spun-ea-i?...nu zau?:lol: :lol: ontopic: nu eu m-am referit strict catre consum...asa ca nu stiu dc te legi de mine si cu asta :lol: :lol: |
petale..ai ofilit rau topicul asta...mare pacat de el...
cele enumerate mai sus de catre bambake sunt f bine punctate! opc-" sa ii lasam pe nemti sa faca masini pe elvetieni ceasuri..si pe francezi croissant " |
Quote:
|
Quote:
La mine poerformanta si potentialul masini e pe primul loc, daca o cumpar pentru fun, daca nu evident am alte prioritati, dar designul se poate modifica, totusi eu prefer "clean look", jenti mai mari si suspensie corespunzatoare, surpriza sa fie sub capota, nu sa urle masina de 1km ca "eu sunt cel mai tare din parcare" Quote:
Esti mare smecher, intrebare: pana acuma cate avertizari ai acumpat de la moderatori? si cate posturi erau sterse de pe diferite topicuri? Quote:
Ai dreptate (ma mir ca spun asta) dar acuma de 4 pagini discutia este despre consum...-+1 litru/100 km...sa fim seriosi, acuma asta nu da pe nimani pe spate la o masina de 20.000 de euro...despre costul de intretinere, eu tin sa cred ca e cam aceasi sau cu diferente relativ mici. Deci daca cineva este interesat de performanta sa ia RS, daca e interesat de look sa cumpere OPC....NU??? |
Quote:
ontopic: misto citatul tau si in mare parte adevarat :D:-P |
Quote:
PS: atunci sti ce am face...ne-am cumpara fiecare "for fun" cate un ariel atom :lol: :lol: |
Quote:
Chear despre asta era discutia, care e un pic mai buna, dar cand vorbesc despre mai buna nu de cei 1-2-3 cai ma intereseaza, ci suspensia, cat de echilibrat e masina per total, cum lucreaza totul ca un pachet (motor/transmisie/suspensie/frane). Quote:
|
Quote:
si astea obtinute de niste seferi f buni, profesionisti, nu de amatori, DECI nu prea cred ca s-ar cunoaste dif dintre cele 2 masini daca ar fii conduse de oameni normali> ca noi, sau esti reiser periculos, curtat de multe firme!? dif sunt prea mici ca sa o dai castigatoare pe rs! per total opc castiga detasat ! |
[QUOTE=Hexer;1276746]Chear despre asta era discutia, care e un pic mai buna, dar cand vorbesc despre mai buna nu de cei 1-2-3 cai ma intereseaza, ci suspensia, cat de echilibrat e masina per total, cum lucreaza totul ca un pachet (motor/transmisie/suspensie/frane).
...ok,de acord conteaza enorm si celelalte lucruri,dar revenind la masinile aflate in discutia noastra,care sunt asemanatoare din foarte multe puncte de vedere,cred ca alegerea depinde de gustul fiecaruia... |
Quote:
Eu sunt inginermecanic, deci ce este macanic frumos este si estetic frumos, pentru mine, de exemplu asi cumpara un TypeR pentru performanta...nu ma atrage asa in sepcial cum arata, nu e urata, dar nu se compara cu un Alfa asta e clar... Sau asi cumpara un Clio phase 1 Williams sau un peugeot 205 1.9 GTI sau un Toyota corolla EA86 GTI sau e30 M, Nissan 200sx, Golf mk1 GTI....din asta toate sunt relativ urate, dar cel putin trec insesizabil, interiorul la toate a groaznic, mai ales la Peugeot si Toyota. Dar cum vezi toate sunt modele speciale, performante, daca e vorba de design, mercedes din '60 sau dupa 2000, BMW penultimul seria 3, Alfa 157, porsche 356, 911 dar numai cele sportive si inca lista continua...dar in inici intr-un caz nu masini care nu au ceva aparte. |
Unde raman japonezii...ca ei au mai multe unitati vandute decat toti europeni la gramada...si au o fiabilitate necomparabila cu europeni...deci cum e? cine sa fac masini...:rolleyes2[/QUOTE]
...aici foarte mare dreptate,ca japonezii sunt exclusi din comparatii si din clasamente si incep sa dea clasa europenilor fara probleme(desi am avut neplacuta surpriza sa merg cu o toyota avensis 1.8 full,nou nouta si sa constat ca scartaia si trancanea din toate incheieturile(nici tico al meu nu face ajea dupa 10 ani) |
Quote:
Urmatoarea replica nu e de la mine, e de la mesteri renumiti de motoare. "Cine nu poate face un aspirat performant face turbo puternic." |
mai aveati putin si va luati ca fetele de par pe topicul asta,
totusi trebuie luate in considerare si alternativele la clio si corsa https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=49620 |
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning