![]() |
Re: Renault 5 Gt Turbo by Ferny
multumesc!! :D
|
Bei nu mai vb atat :poke: si scoate masina pe afara si incepi sa ascuti cauciucuri sa o inveti, masina poate mult mai mult ;)
Imi place ce a iesit, dar mai ai putin de reglat una alta 8) Sa tina cat mai multi km si sa traga mai bine ca a mea ;) |
Quote:
|
nici eu nu ma dau mare cu asa ceva si nu nici nu o sa imi fac un obicei ,am fost intrebat cum am stat cu tine,mili mi a zis daca vreau sa ma dau ,eu am acceptat chiar daca erai peste mine ca motorizare.Mili poate sa iti confirme ca nu sunt genul de om care se lauda cu asa ceva si oricand ies daca doreste cineva sa se dea cu mine indiferent de masina si putere...
Si eu am schimbat cate ceva prin motor si inca nu sunt obisnuit cu el. |
eu din cate stiu oamenii inca mai fug de R5 GTT..... pt ca stiu foarte multi ca poti sa storci toti caii si poneii din el........deci conteaz mult mai putin ca altii au mai multi litrii decat 1.4GTT... in rest toate bune ;)
daca toto nu te dai in vamnt dupa linii te invit anu asta la cat mai multe etape de VTM amatori sa iti faci o parere cum este acolo.....va spun eu ca nu se compara cu liniile..... |
daca nu aveam accidentul cu masina anul asta vroiam sa intru oficial la vtm dar soarta a vrut altceva dar voi incerca sa onorez fiecare etapa de amatori pt ca este altceva decit liniutele...ms pt coment :D
|
aseara dupa 4 ore de demontat si montat fiara are setul complet de poliuretanice...recomand daca vreti sa va montati asa ceva pe masina merita toti banii...partea nasoala este ca aveti de munca la demontat ca nu totul merge uns:D ciocanul este cel mai bun prieten si flexul bineinteles:D
|
1 Attachment(s)
o mica distractie ieri in bucuresti .....o sa mai revin cu filme ....
https://www.youtube.com/watch?v=E115gL4e7hk |
|
ms pt filmulet Twentyone :D
|
Quote:
|
momentan nu am un filmulet cu ea la relanti dar fac si postez...
|
6 Attachment(s)
Salut tuturor.Am si eu un r11 turbo.Dar din pacate llipsea turbina cand am cumparat,si cand am luat masina am dus la un mecanic care mia luat destul de multe piese(ca sa zic asa) de pe masina ,care (a zis el) nu foloseau la nimic fiindca lipsea turbina,el asa o zis ca o sa "simplificheze"(ca om sa faca mai simplu) lucrurile de sub capota,fiind incepator p atunci m-am bagat,atunci nu ma gandeam sami pun o turbina,numa sa mearga,dar acu ma gandesc altfel,numa ca o intervenit un accident si deocamdata stau acasa,dar ma informez ca am timp.
Rand pe rand dau de anumite piese care erau p masina,cum ar fii astea 2. Poate sa-mi spuna cineva ce is ,ce rol au avut?:idea: Ma gandeam sa postezi aici,ca mai mult se dicuta de un r5 turbo si astea cum stiu eu seama...deci daca ma poate ajuta cineva:idea::idea::idea: Ms anticipat....si imi cer scuze daca am deranjat p cineva. |
elementul din primele trei poze poti sa il arunci linistit... era un ventilator ce racea carburatorul... dar nu il pune la loc ca iei foc...
elementul urmator este absolut necesar... este recuperatorul de gaze din carter... ar fi frumos sa iti faci topic separat si sa nu te bagi peste topicul omului... sau mai exista o sectiune tehnica.... |
Multumesc mult pt informatie!!!:-)
Deocamdata nu vroiam sa fac topic,ca nu prea am ce prezenta,nu prea lucrez la masina,poate cand voi incepe lucrarile,deocamdata ma informez ca sa zic asa. IMI CER SCUZE INCAODATA CA M-AM BAGAT:sad: Salutare,numai bine si spor la treaba tuturor;) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:17. |
- Copyright 2026 4Tuning