Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   2009 Ford Focus RS (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/60399-2009-ford-focus-rs.html)

zGb 27-06-08 12:46

Re: 2009 Ford Focus RS

am zis-o putin cam plastic deh...o masina fwd niciodata in viata asta nu o sa fie fun...iar o masina puternica fwd pe un traseu cat de cat virajat mi se pare stanjenitor de condus si greu si periculos...am avut si eu 500nm pe fwd si mi se pare o mare porcarie...greg wanna help me out here pls? :)
intreaba-l pe greg ce parere are el de fwd si st...ca a mai condus si el alte masini stie care-i afacerea...
exista ce-i drept cateva masini fwd care sunt chiar super tari de condus si pe drum virajat dar sunt foarte echilibrate ca si putere ma refer

LE : ei pot sa puna si mama diferentialelor, fizica nu poate fi invinsa...

GodfatherN 27-06-08 18:23

tocmai ! Tractiunea FWD te scoate mai bine din curba...ideea e ce faci pana acolo, nu ?
Cat despre Greg...ma surprinde sa spui asta pentru ca am vb cate ceva impreuna pe tema asta. Sa nu ma intelegi gresit, dar nu voi incerca sa pun niciodata FWD peste AWD sau RWD.Si iti dau dreptate si cu a pune mai mult de 500Nm si 400-450Hp pe FWD..ideea este ca ST-ul se comporta excelent doar datorita particularitatilor sasiului si raspunsului ferm al directiei si atat. Eu dupa ce am schimbat arcuri si amortizoare la al meu am "intepenit" pe sosea si crede-ma ca si eu am condus ceva masini ca lumea.
In schimb sunt tare trist ca RS-ul nu iese cu tractiune integrala pentru ca dupa parerea mea, daca s-ar fi intamplat asta RS-ul ar fi fost mult peste noul STI la stabilitate...Si spun asta pentru ca am tras de un STI grav de tot si e singurul capitol la care nu am fost incantat.
Mare pacat

zGb 27-06-08 18:52

depinde de care sti ai tras...daca ai tras de modelul 2008 e foarte clar....am apucat si eu sa merg recent cu ea si am plecat mai mult decat dezamagit fata de predecesorul lui

GodfatherN 27-06-08 19:32

da...e mult mai puternic si trage mult mai legat, dar nu e la fel de "legat" ca celalalt ca si constructie...
poate daca il rigidizezi...cine stie...

boy_wonder 04-07-08 14:36

22 Attachment(s)
Noul Ford Focus RS - Primele poze si detalii oficiale

Asteptarea a luat sfarsit. Ford a oferit astazi primele detalii oficiale despre noul Focus RS.

Cu toate ca are la baza actualul ST, modelul RS dispune de un plus de putere, stabilitate si sportivitate. Chiar daca RS este dotat tot cu tractiune fata, acesta va primi un Limited Slip Diferential si o suspensie speciala numita ‘RevoKnuckle’, care ajuta masina sa-si mentina stabilitatea chiar si in timpul celor mai stranse manevre.

Motorul turbo de 2.5 litri dezvolta acum o putere maxima de 300 cai putere si un cuplu de 410 Nm. Multumita acestei cresteri de putere, Focus RS accelereaza de la 0 la 100 km/h in mai putin de 6 secunde.

La exterior, noul Focus RS a fost latit cu 40 mm si a primit un spoiler fata agresiv, un eleron montat pe haion, prize de aer pe capota pentru o mai buna racire a motorului si jante pe 19 inci incaltate cu cauciucuri Continental de dimensiuni 235/35. Discurile de frana sunt ventilate si au diametrul de 336 mm pe fata si 300 mm pe spate. La interior, gasim scaune Recaro si insertii din fibra de carbon.

Noua versiune de performanta a lui Focus va debuta la Salonul Auto de la Londra.

Styg 04-07-08 14:44

e cam mult 300 de caluti zic io....dar oricum super masina

norbi_bidi 04-07-08 15:02

insfarsit un ford care imi place :)
arata super, din fata zici ca e subaru sau mitsubishi evo... sincer arata bestial

as avea o intrebare... acesta masina va incepe sa se fabrice in serie? sau for fi putine ca asta? si astep mai incolo un pret aproximativ al noului FORD FOCUS RS

83 kys 04-07-08 15:03

arata bine si la exterior si la interior,sub capota e un minipost de formula 1

Mario_Dub 04-07-08 15:10

arata super... dar cei 300cai sunt curios daca nu se vor pierde pe drum pana la lansarea oficiala pe piata

mishu415 04-07-08 15:16

"Kinetic design means energy in motion, according to Ford's design team."
arata extraordinar de bine:D si la interior si la exterior, ramane de vazut cum se vor simti cei 300 cp, tractiune fata:shock::shock:

calin_m_power 04-07-08 15:18

parerea mea e ca este cel mai frumos ford focus rs de pana acum, arata mult mai agresiv ca celelalte modele.Chiar imi place!!!!

steffan 04-07-08 15:26

arata bestial masina asta, dar totusi mergea o tractiune integrala la cei 300 cp, ce sa mai.. e reusit modelul :)

18_NYK 04-07-08 15:28

E mai frumos de 100 ori decat modelu ST. Ai fff mare dreptate "calin m power".;)

tm_kata 04-07-08 15:45

absolut superb. mie cel putin imi place la nebunie

Victor_WRC 04-07-08 16:17

NU stiu da cam are dreptate calin m power chiar ca e cel mai frumos RS de pana acuma si aproapre ca nu-i mai trb nici o alta modificare!!!

All times are GMT +2. The time now is 00:11.

- Copyright 2026 4Tuning