![]() |
Mah lasa tu modificarile alea ca ma pufneste rasu!!! :P
Cumparati masina aia care tot zici de vreo 2 ani ca o cumparati!!! si apucate sa modifici la aia :wink: |
1 Attachment(s)
Ca bine zici , dar nu depinde numa de mine , inca !
Prima data s-o iau si apoi s-o fac ! :wink: :twisted: :D |
bunnnn. e bene. salut Gman. acuma mai bag pe cineva. alexxx. sa spuna el mai multe. :D
|
Saltare tuturor si bine ati venit ......Crazy Drivers va saluta .....Mult respekt!!! :wink:
|
CHIAR E NECESAR SA UMPLEM SECTIUNEA DE THERAD-URI TAMPITE, AIUREA SI INUTILE? \"IDENTITATI MEMBRI\" PT CE E ???
|
asa la mistho fii rau. bv :2gun: bine ati venit in club. r3sp3ct tuturor membrilor. :D
|
Dap ....hm cam asa e ....posturi inutile ... si un topic inutil .....nush acu cum sa rezolvam cu amalgamu asta......ar trebui sa fie un regulament .....sa inteleaga lumea ....un regulament cu Topicuri si Posturi inutile.....
|
Salut !
nickname :Al3xxx prenume :Alex Unul din hobbyurile mele sunt masinile si nu neaparat masinile modificate asa zis tunate ci si cele de serie . Nu pot sa imi dau seama de unde aceasta pasiune pentru motoare si automobile .Asa ca masina nu am una stabila deoarece mereu le schimb foarte des (cred ca intelegeti) iar in momentul acesta am un peugeot 405(putin modificat asa cu niste jante,suspensii sport si grup scurt in cutie) si o dacie 1310 ambele de vanzare :D Cam atat despre mine,asa in putine cuvinte! |
Posturile astea .... trbuiau sa fie la Identitati membri .....ar trebui marit numele la Topicu ala ....fara rautate spun asta pt cel care a facut topicu .....dar practic a facut o dublura ......
|
Bine ai venit Al3xxx .... te rog dak vrei sa te prezinti si la Identitati membri ..... si ii rog si pe ceilalti sa se prezinte acolo......va rog mult....
|
1 Attachment(s)
si niste poze cu ultima masina achizitionata
|
Nume : Costache Iulian
Nick : Vanat0ru Locatia : Bacau Age : 18 Masina : Dodge Omni 100 cai :D |
deci, pe cei din cluj...si astept pe mess sa vb dfe-=o colaborare :d
dnkrozalex va astept, is on-line cam 20 de ore pe zi...si dc nu-s astepta-ti 10-15 minute ca poate am coborat dupa tigari :d |
bine ai venit vanatorule
|
nume:Nuta
prenume: Alexandru varsta:18 ani localitate:Bucuresti id yahoo:[email protected] nick:bLaCkPoWeR / MagiKo |
| All times are GMT +2. The time now is 13:50. |
- Copyright 2026 4Tuning