![]() |
Re: Discutii si taclale
:bunch::peace::peace::flower:8)La multi ani tuturor care poarta numele de Andrei si Andrea !!
|
Ia spunetimi si mie unde gasesc in Oradea o firma care colanteaza masina complet ?
Multumesc! |
0745048891 suna-ma si rezolvam
|
faci post-hunting ma? :))
|
da de ce? :twisted::twisted:
|
asa numa...baga mare :)))
|
Mai grav ii ca-si face reclama p-aci la d-astea care se lipesc pa masini. Noi nu zicem nimic atata timp cat ne luam procentu. :twisted:
Deci 10 % io si 10% Hori. Din suma facturata nu din adaos...sa fie clar:twisted: |
mdah...ce uameni.... la hori ii fac stiker cu JDM si il lipex pe masina :))....si tie....hmm.. cred ca cu Ursus :twisted::twisted:
|
auzi Flo...cat ma costa sa`mi fac un sticker cu "Vorsprung durch technik" ?? =)) si asa masina ta ii toata stickerita...stii stickers don`t add horsepower :)))
Laviniu...hmm 10% nu crezi ca`l luam prea usor? :evil: |
Buna. Ma scuzati daca deranjez. M-ar interesa si pe mine daca se poate pune butuc cu 4 prezoane la Dacie 1310 Li, cat costa si cam unde as putea face operatiunea. Daca nu e cu suparare.
|
cu fuzete sau semipunti de papuc diesel ...intereseaza`te pe sectiunea dacia
|
Ok ms. M-am uitat si pe sectiunea Dacia, dar n-am gasit mare lucru. Ms inca o data
|
Quote:
Si Hori...el stie ca nu ii aduc "lipiciurile" niciun cal da' la cei mai trebe cand are deja 98 de cai "frumosh" :lol::lol::lol: Pt. dmnu' Doctor: cred ca cea mai buna idee e de la papucul diesel cum zicea Hori....sau poate chiar Nova.... |
98.05 ca am toba "shport"
|
ii dracu`n el acuma ca are tzeve sport! aiii mama :D
mie fa`mi cu DDM sticker :)) Deutsche Domestic Motorsport pfuu cand am vazut 98.05 am zis ca ala ii timpu pe 402m...daamn |
| All times are GMT +2. The time now is 08:52. |
- Copyright 2026 4Tuning