Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona comerciala Arad - Bazar - Servicii - Talcioc (https://forum.4tuning.ro/210-zona-comerciala-arad-bazar-servicii-talcioc.html)
-   -   "Nou in Arad" Dragster Auto Hifi Center (https://forum.4tuning.ro/210-zona-comerciala-arad-bazar-servicii-talcioc/59775-arad-dragster-auto-hifi-center.html)

Dragster 24-07-08 12:25

Re: "Nou in Arad" Dragster Auto Hifi Center

7 Attachment(s)
Scuzati pozele dar a plouat in ultimele 3 zile cu galeata!!:D......BMW 316 cu un sound sistem total schimbat...:!::lol:

NEo007 25-07-08 23:20

Norbi, ma intereseaza pt cineva, cum se poate lega un Subwoofer la HU stock al unui opel tigra. E model nou, deci HU e cam ca si la Brumy, sau cel putin arata la fel :) Si imi faci si o oferta de pret, statie, subwoofer, instalare. Tin sa precizez ca are foarte putin loc, deci sa fie cat mai mic ca dimensiuni. mersi

Dragster 26-07-08 00:29

Se poate lega la orice HU amplif si subwoofer, atata tot ca trebuie sa folosim un transformator de semnal!.....iar un pret pt un subwoofer si amplif trebuie sa dai 700 ron:lol:............se poate si mai ieftin dar daca tot vrei subwoofer trebuie sa simti pt ce ai dat bani!:lol:, ma refer si la calitatea sunetului si la puterea lui!

Dragster 26-07-08 00:36

7 Attachment(s)
Daca tot veni vorba despre amplif si subwoofer:lol: uite la ce am lucrat saptamana asta......si mai am mult de lucru la proiectul asta:lol:.......dar macar cateva poze picante pt cei care iubesc muzica si "BASSSSUL"8)......restul pozelor vor veni cand va fii masina gata!

ar 79 dix 27-07-08 09:52

ai de pana mea, ala nu mai pote sa care cartofi de la piatza!
beton,oricum sa stii ca tovarasu meu ii foarte multzumit de ce ai facut ieri la golf si acuma ma bate gandu sa schimb si eu statzia si tubu!

Dragster 27-07-08 12:39

Quote:

Originally Posted by ar 79 dix (Post 1664482)
ai de pana mea, ala nu mai pote sa care cartofi de la piatza!
beton,oricum sa stii ca tovarasu meu ii foarte multzumit de ce ai facut ieri la golf si acuma ma bate gandu sa schimb si eu statzia si tubu!

Daca te grabesti am ceva promotie la subwoofer si amplif!:lol:........dar o sa mai primesc si marfa noua in aproximativ o luna!!!! "Vor fi cateva produse noi ce nu prea se gasesc la noi":lol:

p.s. fac o reducere pt ca mi-ai adus client;)

Dragster 28-07-08 11:43

8 Attachment(s)
Pana azi am lucrat la multe masini, si am incercat multe variante ca sa ajung la un sunet placut:!:....dar acest "logan" a iesit putin peste asteptarile mele!!!....nu as fi crezut ca poate sa iasa un "logan" atat de bine din punct de vedere al "Sound-ului".....fara sa aibe in spate un subwoofer:D........si sa nu mai vorbim de bani investiti:!:

Norby89 28-07-08 23:56

e a lui Bubu ?:D

squid 29-07-08 15:33

nenea la cat ajunge un "dulap" din ala de bas ca la golf? (sub + statie + incinta + montaj)

Dragster 29-07-08 15:40

Quote:

Originally Posted by squid (Post 1668398)
nenea la cat ajunge un "dulap" din ala de bas ca la golf? (sub + statie + incinta + montaj)

"nenea" cati bani ai de atata fac :D.....treci pe la mine pe la magazin si vorbim......cred ca cel mai bun raspuns la intrebarea ta este "ieftin domnu" :lol:

squid 29-07-08 16:46

glumeam cu "nenea" :)
nu vreau sa-mi pun, e destul sistemul pe care il am in masina (nu vreau sa bubuie), ma interesa un pret aprox. pt. cultura mea generala.

Dragster 29-07-08 16:57

Quote:

Originally Posted by squid (Post 1668564)
glumeam cu "nenea" :)
nu vreau sa-mi pun, e destul sistemul pe care il am in masina (nu vreau sa bubuie), ma interesa un pret aprox. pt. cultura mea generala.

am inteles gluma:D
1000 ron ca sa auda si vecini cand vii acasa;):lol:

Dragster 11-08-08 08:49

1 Attachment(s)
Cine este interesat de produse mai "exotice" ce nu sau gasit la noi in Arad pana acuma, vorbesc pt fanii JL,RE:lol::lol:....ii invit la mine in magazin sa admire "cumpere" cateva produse din gama "high end" al acestor marci....:!::lol:
Sa pun si o poza mai picanta.....!

Dragster 15-08-08 09:41

7 Attachment(s)
Un mic update la acel mondeo alb:D

Dragster 15-08-08 09:49

7 Attachment(s)
Peugeot 106........nu are rost cum suna muzica intr-o masina asa mica:lol::!:

All times are GMT +2. The time now is 03:04.

- Copyright 2026 4Tuning