![]() |
Re: Dacia Sport Turbo PIL
Quote:
cititi inainte de a posta TOT TOPICUL!!!...masina de fata este varza!!!....motorul nu mai e iar masina este un morman de fiare!!!... |
si atunci intreb si eu ...
de ce nu inchidetzi threadul ? ca de citit oricum poate fi citit ... doar de postat nu nu ar fi cea mai buna solutzie ? |
Quote:
|
Quote:
nu am stiut |
Usor usor o sa o faca la loc , un pic mai frumoasa spera propietarul !
|
sa fi fost in locul proprietarului, cred k faceam infarct...
oricum, ii doresc mult succes cu noua masina |
un + pt eleron ... trebuia un pic mai mare ... in rest frumoasa masina
|
la eleronu ala ...mai sta bine portbagaju? (sa nu fim prea rai ca totusi ii o dacie) :))
|
in ce stagii au ajuns lucrarile...ceva poze recente ? era dragutza masina..
|
Am vazut ca nu aveti rubrica Oribil la Vot.Ar trebui sa o includeti pe asemenea masini.Propietaru sa o vanda si sa isi ia o umbrela
|
Quote:
|
Se mai aude ceva de masinuta? Va reveni cumva, poate mai frumoasa ?
|
Fara suparare dar masina este oribila.
E lucrata aiurea, exagerat de chiciuita, o groaza de trancote inutile pe ea ce trag numai la cīntar fara nici un rost. Nu stiu cum arata motorul la ea (sincer sa fiu nici nu vreau sa-l vad) dar indiferent cīt e de puternic cu asa ceva n-as iesi prin oras nici de rusine ca ar rīde si curcile de mine iar prietenii m-ar īntreba din ce psihiatrie am scapat. Jentile sīnt pur si simplu penale. Masina e "out of order" pe toata linia. Pacat de ea, pacat de daciile astea distrus de chiciuite īn general. Nu mai e mult si vor intra īn categoria oldtimer-e, vor dispare tot mai multe si atunci unii vor plīnge dupa ele, dupa originalitatea lor nostalgica. Am crescut cu daciile astea de mic copil, mi-am petrecut tineretea cu ele timp de 28 de ani pīna am plecat din tara si ma doare sufletul cīnd vad astfel de tīmpenii pe 4 roti. E foarte trista aceasta moda de bataie de joc a daciilor vechi. Se chiciuieste īn bataie de joc dupa care se face zob īn vreo liniuta ceva dupa care ajunge distrusa la fier vechi. |
Quote:
|
Quote:
Cei ce au īn stare originala NU SE COMPLICA sa vīnda īn afara tarii din pura COMODITATE iar restul......niste gunoaie chiciuite asa zis tunate de te apuca voma nu alta. Asa usor, usor īmi pierd speranta de a mai gasi ceva cu toate ca mi-am mobilizat toti prietenii, cunostintele si neamurile care mai sīnt īn tara ca sa caute pt. noi. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:26. |
- Copyright 2026 4Tuning