Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Dacia Sport Turbo PIL (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5961-dacia-sport-turbo-pil.html)

dj16xxs 11-02-07 19:05

Re: Dacia Sport Turbo PIL

Quote:

Originally Posted by orlando (Post 743952)
Eu stau si rad ca prostu...
Fratilor a posta pe 4tuning a devenit un trend???nu de alta dar vad ca apareti in fiecare zii asa unu dupa altu,si ma minunez ca voi postati pe niste topicuri care nu mai pot fi dezbatute,cum ar fi asta.
Topicul asta nu mai este de actualitate,ptr ca masina din acest topic a fost implicata intr-un accident si nu cred ca se mai poate vorbi de o eventuala parere despre aceasta masina.
Probabil voi nici macar nu cititi tot thread-ul si postati ca sa fiti si voi la stage 4 dar sa stiti,cu atitudinea asta o sa fiti banati repede ;)

am observat si eu treaba asta....au multi prostul obicei de a citi doar primele posturi apoi gata....dar poate ceea ce ei vor sa intrebe este deja postat pe topic si asa nu isi mai are rost postul pentru ca deja a aflat aberatia pe care vroia oricum el sa intrebe...si aici ma refer la general nu doar in cazul asta...
cititi inainte de a posta TOT TOPICUL!!!...masina de fata este varza!!!....motorul nu mai e iar masina este un morman de fiare!!!...

Spark 11-02-07 19:29

si atunci intreb si eu ...
de ce nu inchidetzi threadul ?
ca de citit oricum poate fi citit ... doar de postat nu
nu ar fi cea mai buna solutzie ?

Al3xius 11-02-07 20:12

Quote:

Originally Posted by dj16xxs (Post 744106)
masina de fata este varza!!!....motorul nu mai e iar masina este un morman de fiare!!!...

Momentan ! Lucreaza la ea ! ;)

Spark 11-02-07 20:20

Quote:

Originally Posted by Al3xius (Post 744213)
Momentan ! Lucreaza la ea ! ;)

a .... se lucreaza la ea ?
nu am stiut

Al3xius 11-02-07 21:28

Usor usor o sa o faca la loc , un pic mai frumoasa spera propietarul !

bogddanel 06-09-07 18:10

sa fi fost in locul proprietarului, cred k faceam infarct...
oricum, ii doresc mult succes cu noua masina

nutzuXXL 30-11-07 14:44

un + pt eleron ... trebuia un pic mai mare ... in rest frumoasa masina

alexx_1989 05-01-08 12:43

la eleronu ala ...mai sta bine portbagaju? (sa nu fim prea rai ca totusi ii o dacie) :))

Villy ATS 05-04-08 12:41

in ce stagii au ajuns lucrarile...ceva poze recente ? era dragutza masina..

alin2cute 11-04-08 02:18

Am vazut ca nu aveti rubrica Oribil la Vot.Ar trebui sa o includeti pe asemenea masini.Propietaru sa o vanda si sa isi ia o umbrela

cipricipri 12-04-08 20:31

Quote:

Originally Posted by alin2cute (Post 1478628)
Am vazut ca nu aveti rubrica Oribil la Vot.Ar trebui sa o includeti pe asemenea masini.Propietaru sa o vanda si sa isi ia o umbrela

Daca ai fi citit tot threadul tzi-ai fi dat seama ca masina asta nu mai exista !

SV25MBN 15-04-08 03:15

Se mai aude ceva de masinuta? Va reveni cumva, poate mai frumoasa ?

CyberCSX 22-12-08 22:23

Fara suparare dar masina este oribila.
E lucrata aiurea, exagerat de chiciuita, o groaza de trancote inutile pe ea ce trag numai la cīntar fara nici un rost. Nu stiu cum arata motorul la ea (sincer sa fiu nici nu vreau sa-l vad) dar indiferent cīt e de puternic cu asa ceva n-as iesi prin oras nici de rusine ca ar rīde si curcile de mine iar prietenii m-ar īntreba din ce psihiatrie am scapat.

Jentile sīnt pur si simplu penale. Masina e "out of order" pe toata linia.
Pacat de ea, pacat de daciile astea distrus de chiciuite īn general. Nu mai e mult si vor intra īn categoria oldtimer-e, vor dispare tot mai multe si atunci unii vor plīnge dupa ele, dupa originalitatea lor nostalgica.

Am crescut cu daciile astea de mic copil, mi-am petrecut tineretea cu ele timp de 28 de ani pīna am plecat din tara si ma doare sufletul cīnd vad astfel de tīmpenii pe 4 roti.

E foarte trista aceasta moda de bataie de joc a daciilor vechi. Se chiciuieste īn bataie de joc dupa care se face zob īn vreo liniuta ceva dupa care ajunge distrusa la fier vechi.

djalx25 22-02-09 21:59

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 1937193)
Fara suparare dar masina este oribila.
E lucrata aiurea, exagerat de chiciuita, o groaza de trancote inutile pe ea ce trag numai la cīntar fara nici un rost. Nu stiu cum arata motorul la ea (sincer sa fiu nici nu vreau sa-l vad) dar indiferent cīt e de puternic cu asa ceva n-as iesi prin oras nici de rusine ca ar rīde si curcile de mine iar prietenii m-ar īntreba din ce psihiatrie am scapat.

Jentile sīnt pur si simplu penale. Masina e "out of order" pe toata linia.
Pacat de ea, pacat de daciile astea distrus de chiciuite īn general. Nu mai e mult si vor intra īn categoria oldtimer-e, vor dispare tot mai multe si atunci unii vor plīnge dupa ele, dupa originalitatea lor nostalgica.

Am crescut cu daciile astea de mic copil, mi-am petrecut tineretea cu ele timp de 28 de ani pīna am plecat din tara si ma doare sufletul cīnd vad astfel de tīmpenii pe 4 roti.

E foarte trista aceasta moda de bataie de joc a daciilor vechi. Se chiciuieste īn bataie de joc dupa care se face zob īn vreo liniuta ceva dupa care ajunge distrusa la fier vechi.

:!:Ii dau cea mai mare dreptate lui CyberCSX deoarece daciile fie ele vechi sau noi au o linie de acu 30 de ani si nu merita sa bagi bani in kitchuri aiurea cand cu banii aia ai putea sa-i pui motorul la punct cu niste piese bune sa-i faci caroseria mai bine ca din fabrica si sa-i pastrezi linia originala gen renault 12 ts ... parerea mea e ca daca pun mana pe vreo dacie mai veche de 90 (ca ce s-a facut dupa raposatu' n-au mai fost bune de nimic) as baga bani s-o aduc in starea ei de fabrica sa fie TZIPLA!!!:!:

CyberCSX 22-02-09 22:29

Quote:

Originally Posted by djalx25 (Post 2091211)
:!:Ii dau cea mai mare dreptate lui CyberCSX deoarece daciile fie ele vechi sau noi au o linie de acu 30 de ani si nu merita sa bagi bani in kitchuri aiurea cand cu banii aia ai putea sa-i pui motorul la punct cu niste piese bune sa-i faci caroseria mai bine ca din fabrica si sa-i pastrezi linia originala gen renault 12 ts ... parerea mea e ca daca pun mana pe vreo dacie mai veche de 90 (ca ce s-a facut dupa raposatu' n-au mai fost bune de nimic) as baga bani s-o aduc in starea ei de fabrica sa fie TZIPLA!!!:!:

Dintr-o idee a lui fiu-meu a aparut la noi dupa atītia ani dorinta dupa o dacie. Ambii cautam o Dacia 1410 Sport si sa dea dracu ca de 6 luni cautam īn zadar.
Cei ce au īn stare originala NU SE COMPLICA sa vīnda īn afara tarii din pura COMODITATE iar restul......niste gunoaie chiciuite asa zis tunate de te apuca voma nu alta.
Asa usor, usor īmi pierd speranta de a mai gasi ceva cu toate ca mi-am mobilizat toti prietenii, cunostintele si neamurile care mai sīnt īn tara ca sa caute pt. noi.

All times are GMT +2. The time now is 03:26.

- Copyright 2026 4Tuning