![]() |
Re: vectra 200 cp vs...cv asemanator !
Quote:
|
Re: Opel Vectra 200 cp vs. ceva asemanator !
CRX-ul era intradevar o masina ipotetica....unde eu am gresit si am zis "biturbo"...inloc de doua compresoare ,unu turbo si unu mecanic.....in urmatorul post am rectificat ......
DAR despre spre faptu ca YODA zice ca "compresie" si "comprimare" e tot una Quote:
Quote:
|
Deci aici cine se mai da cu cine???
|
Quote:
|
pe net se dau unii...
|
Pe net se da toata lumea, mai greu este in realitate.
|
Quote:
si iti repet daca ziceam doar eu ca esti pe dinafara era una...dar tot iti spun asta inca 2-3 de-aici!vb aceea..cand 2 iti spun ca esti beat te duci si te culci!asa ca in loc sa fii malitios pune mana pe o carte de fizica si citeste!nu te omoara...ci te face putin mai inteligent decat altii ! ;) iar pe Ilie...nu-l mai obosi!si asa are pe cap cativa ca tine ! :lol: p.s.btw cine esti?ca de "haiman" asta n-a prea auzit nimeni! :???: |
mi-a spus finu ca vii sapt viitoare in brasov, oricum sa ma suni sa ne intalnim, asa..sau asa..ori la un vin fiert>daca nu ne va permite vreme !
sa imi aduci si mie niste capsuni proaspete palikares...:)) |
YODA ...am fost azi la garaj.....mai bine nu ma mai duceam.....si ma facut ilie "prost" ......ca stau de vorba cu tine si cu GTA...of of of....
aaa si uite aici https://forum.4tuning.ro/412-articole-revista-4tuningro/46195-turbo-compresor-tuning.html "turbo sau compresor tuning" postat de Zolia T -administrator |
@yoda
Quote:
|
Quote:
pe Ilie nu-l intereseaza forumul, iar ce i-ai spus tu poate fi departe de adevar! asa ca stai linistit si cand o sa ai o masina, trotineta, bicicleta, etc care sa zica ceva pe 402 metri sa ne cauti! |
daca il cunosti pe ilie....stai de caapu lui sa mi-o termine mai repede ...ca sa vezi ce poate masina....
P.S. ai dreptate , nu il inereseaza ce se zice pe forum |
Quote:
sincer ....ma doare-n **** de masina ta!cand ti-o termina vorbesti...pana atunci mucles!! ;) |
RELANSEZ PROVOCAREA...ma dau cu oricine cu sania, sau cu celofanul pe bani>AVAND IN VEDERE VREMEA DE AFARA !
cn se baga ? |
Quote:
Asa ca nu-ti face sperante in privinta lui ca nu prea are cu ce....poate cand va creste mare....... @Highman Nici macar o data nu am fost la Ilie sa fac "tuning"(modificari) la masina mea.....la el am fost la inceput pentru anumite reparatii. PS.Nu vorbi fara sa stii. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:31. |
- Copyright 2026 4Tuning