![]() |
N-are rost sa ne complicam ma, VW mai are pana sa ajunga la bmw multe decenii. Totusi trebuia fi facut un pool.
|
de fiecare data lumea vb`este de bmw fiind una din marcile de mare calibru.. dar.. de data asta vw`u e mai presus :x
|
pt ca e o comparatie facuta aiurea. in primul trebuia sa fie vw corrado vs. bmw e36 pisica iar in al doilea rand la alte planuri nu putem compara masinile celor doua marci. corrado e, fara discutie, una dintre cele mai tari masini facute de vw. sa nu uitam ca pentru unii, singurele masini adevarate facute de VW sunt broscuta, golf 1 gti si corrado!
|
1 Attachment(s)
Il provoc pe \"niebunu\" asta de crazy la o intrecere de care vrea el cu 318'le lui de 185 de cai. Corrado-le :lol: meu e VR6 si a mai mancat ursi. Aici la mine nu e 318-le in varful lantului trofic :wink:
Cum s-a mai spus corrado e pentru cunoscatori... despre ursuleti... ziceu mai de mult niste baietii de cartier ca ursuletii de mai demult s-au transformat in mertane 600. Mai demult nu erai \"baiat\" daca nu aveai un ursulet furios... acum baietii au ajuns mai departe si ursii deja forjatii s-au vandut la altii :wink: PS Uite si un film cu un 323i |
sal
Imi pare rau dar exemplul dat de tine nu este deloc elocvent, VR6 vs 323i ( o motorizare ralativ mica de la BMW) si mai ales diferenta a fsot de jumatate de masina din cate s-a vazut pe filmulet...un 325i l-ar fi cam ingenunchiat.... :wink:
|
corrado-vr6 haha, ma lasi ma ? ma abtzin in legatura cu filmul ala...
|
Te las nepoate, mult in urma te las... Si mai abtine-te si in legatura cu altele...vreo 2 ani...pana o sa fi si tu barbat :lol:
|
Re: sal
Quote:
|
nici una....
|
Ma las pagubas ca deja am dat la mintea copiilor.... :lol:
|
Re:
Quote:
Fara suparare..dar cum ai scos 185cp din 1.8..si din '86?Nu am frate nimic cu BMW-urile.Sincer.Dar exemplul dat in provocarea asta e elocvent.Corrado il rupe pe BMW-u.N-am zis ca,Corrado e cea mai tare si mai desteapta masina.Sunt BMW-uri mult mai performante.Intrati pe ODC sa luati emisiunea lui Jeremy Clarkson(TOPGEAR)poate reuseste el sa va convinga. |
Ca sa bati un VR6 iti trebuie cel putin un 325 foarte modificat. Si anume numai HAI-ul l-a batut pe Bishop, si cred ca stiti cu totii ce are HAI-ul... serpisori, CIP, autoblocant, etc. Deci clar trece de 200 de cp. Insa VR6-le a stat langa el. Asadar, un 318... in viata asta sigur nu va face un VR6. Nici macar un 320 sau un 323. Poate un 325, dar nu stock. Deci fanii BMW sa vina cu argumente, nu cu vorbe aruncate in vant.
ps: pustanii de 16-17 ani sunt rugati sa-si tina gura si sa vorbeasca pe o baza, nu asa, din filme si vise ude. |
teoretic si un 325 stock ar trebuii sa se tina de un VR6 probabil ca soferul conteaza si el destul de mult,
acuma depinde si ce VR6 (ca nu e doar cel de 174CP mai e si cel de 2.9L de 192 CP sau cel cum ai avut tu Hondare de 210CP) oricum comparatia cu un 318 sau 320 323 nu prea isi are rostul din punct de vedere al capacitatilor. daca e sa comparam VR6 de 2.8L cu un BMW dotat cu un motor de 2.8L inclin clar spre BMW (bmw-ul are tractiunea spate de partea lui are mai multi cai la aceiasi capacitate, nu stiu cu greutatea cum sta, si nu stiu daca pe ursulet sunt motoare de 2.8L) |
Crazy asta... sa se duca la culcare nene mai repede, pana nu rade tot forumul de el. Masina lui taticu cred ca a facut 185 de cp masurati cu precizie din bara aia anti-apropiere. Domane ce caterinca mai este pe aici... Dar si de VR6... sa zici ca face 0-100 kmh 5.7, adica ca un Evo 9, e amuzant... :lol: :lol: :lol: Imi place topicul asta, ca nimeni nu zice nimic concludent.
|
E stiam ca passat si vento vr6 fac suta in 7.8 ....iar golf si corrado pe care s-au pus si vr6 de 2.9 fac suta in 6.9......cam cat un CTR.............O intrebare:pe 1000 m poate sa bata vr6 de 2.9 o pisica de 2.5 192 cai??
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning