![]() |
Re: Cumpar/Vand/Schimb macheta-componente!
ada uite aici http://www.machete.ro/product_info.php/products_id/3229 si daca ai un nissan 350z stock da-mi si mie un pm
|
Quote:
Am un nissan 350z portocaliu dar e micut si oricum nu-l dau:rolleyes2 Sper sa gasesti pe net ;) |
am eu nissan 350z stock portocaliu 1/24 maisto....da dak vrei la schimb ...nu cu banii k aia ii cheltui :D
|
Quote:
:sadblinky :headache: :anger: :no: |
:).. nu mi se pare ca pare tocmai bine facuta.. oricum.. decat deloc.. merge.. :)
|
49.99$...eu zic sa mai cauti ..:???: sau vrei doar sa arati ca exista? :D
|
.. cred ca a vrut sa arata ca exista.. :)
|
Quote:
+ ca ... atata timp cat are splittere de gt,eleron de gt,jante style5...face toti banii. |
cumpar si eu o macheta cine are sau de unde pot sa ma duc sa iau omv auchan etc...
Ford mustang 1967 Nissan 350z Vw golf 1 Ford mustang 2006 GT Impreza tuning Silvia tuning 350z tuning Eleanor 1:18 e cea mai mare scala ?! |
mustang 67 aveau la cora. si impreza tuning, 350z tuning am vazut la carrefour. astea la 1.24. silvia tuning cred ca o sa gasesti cand vor mai reface astia stocul. nu prea sunt multumit de ce stoc au acum la machete hipermarketurile romanesti:(
nu este cea mai mare 1.18. 1.10 parca, dar nu sunt sigur. |
am vazut azi trabant k al lui tzutzu .. scara 1/32 marca nu o stiu si la pret ..( nu stiu exact) 27-28 lei...dak vrea careva sa ziceti :D :D
|
Quote:
|
Quote:
|
:shock: :shock: :oops: :oops:
poi nush asa scria... era la mall ..si mam gandit k e mai mult ...da nu asa mult :D atunci...nu va mai dau :lol: :lol: k e prea mult :D :D si la scara 1:10 nu sunt masinile teleghidate??? sunt si machete...cum sunt cele d 1/18 1/24 ..1/32 ..si tot asa?? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning