![]() |
Re: cine are idee unde imi pot croma si sabla jenti de aliaj
Quote:
|
Re: Diverse servicii auto in Sibiu
Vreun electrician pe forum ?:D
|
Eu... dupa diploma dar habar n-am meserie :))
Mai mult incendiator |
Cat imi iei sa imi pui 4 geamuri electrice la masina ? vin eu cu toata instalatia:))
|
eu nu stiu dastea dar o sa ma interesez si daca te pot ajuta o fac cu cea mai mare placere :P
Am doar diploma de electrician dar nu am practicat niciodata meseria :) |
Quote:
|
o sticla de suc la revelion:))) nu stiu, cat vrei ? dar sa le legi bine , nu cum a zis Chucky ..pe drum in loc sa deschid geamu sa se deschida trapa, in loc sa inchid sa scoata cd`u din mp3....si d-astea
|
maine iti las un rasp si un pret la pm..ok?ca acolo e o zi jumate de munca...si le fac impreuna cu un prieten de al meu care e la inginerie si e electronist...deci parte mecanica eu si parte electrica el...ca mie imi mult mai mult daca lucrez singur...vi intr-un week-end si dormi la cristi de sambata pe dum si le punem...dar sa vb inainte si cu prietenu asta al meu maine sa vad ce zice...
|
okey sef
|
Folii geamuri omologate fata+spate 300 lei si 350 lei la break-uri. info pe mess: lucas_tuning_zone
|
Pentru ca ma gandesc sa incep o restaurare la o masinuta veche astept niste sugestii pentru un tinichigiu(eventual si vopsitor) bun care sa dezechipeze masina si sa faca ceva de calitate. Evident astept si un pret decent:)
|
Quote:
Am prieten care si-a pus anul trecut in toamna iar acuma se exfoliza singure ... |
Dezmembrez Golf 3 1.4i , 1.9TDi , Polo 1.4i (piele, geamuri, trapa, oglinzi electrice etc.) Daca aveti nevoie de piese apelati cu incredere, cele mai mici preturi, de preferat le-as vinde cu totul, sunt in stare foarte buna si mi-e mila sa le dezmembrez 0753.260.840 Lucian, va salut!
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning