![]() |
vre-o doua poze dintre aste is facute pe pc, cel putin mercedesul dupa parerea mea e cam stramb :D :D
|
da... shi pt cruiseru e stramb
|
Am citit acuma ca AUDI a hotarat sa faca o mica revolutie in lumea auto! Si anume sa scoata limitarea la viteza de la 250 km/h la 280 km/h si au inceput-o cu RS6 Plus! Acuma ma imaginez ce osa faca si ceilalti!!!! :chainsaw: :chainsaw:
|
unde ai citit..asta? :lol: :lol: poi toate rs-uriel..adica rs4 si rs6..merg din fabrica..280...dar..asta..nui ceva nou...este de mult..si s4 de serie cu 265 modelul vechi face 280 pe tacho..stiu din experienta personala.. :lol: :lol:
ps..misto semnatura.. :lol: :lol: |
Merci!!! :)
Deci din '89 s-a introdus lege ca masinele sa fie cu viteza limitata la 250 km/h, fiindca la viteza aceasta un simplu soferul mai e in stare sa tina masina pe drum in situatii mai extrimale! Si din anul acesta AUDI cu noul RS6 a hotarat sa incalce aceasta lege si a pus limita la 280 km/h! Asta am citit intr-o revista auto care a aparut pe 31 martie!!!!! :D :D |
indiferent total, dupa ce conduci un S 600 L, iti dai seama de diferenta intre Mercedes si restul. MB inca are un stil aparte pe linga celelalte.
|
Re:
Quote:
|
Imi plac in general BMW-urile, dar intre A8 si seria 7, as alege A8. Este f elegant.
|
eu repet si repet: cea mai mare greseala pe care a facut-o bmw a fost ca i-a lasat mana libera lui chris bangle sa le faca designul masinilor. si se vede ce-a iesit a facut 7, apoi 5 si 3, de le-a nenorocit vanzarile, iar cand a venit si cu monstrul ala deserie 1 l-au dat afara si l-au si dat in judecata. asa ca...
a8 rules |
Audi clar :wink:
|
BMW-ul scoate limitarile de la M Power de la 250km/h :wink: le limiteaza la 300km/h... si aleg seria 7 pt personalitate, lux si performante
|
eu aleg seria 7 pentru ca ma cac in ea de trotineta
auzi tu....4 cercuri...zici ca=s jocurile olimpice pt handicapati |
1d10t3n :D
a8 >>>> all k thx np lol pa |
intre a8 su bmw clar A8 fara drept de apel l a imprastiat pe bmw la design ;) si exterior si interior
cata rs4 au inceput si romani sa vda diferenta sa nu mai ia MB ul ca pe masina superma ,pentru mine MB este sub audi si bmw |
a8... raman la parerea ca bmw-urile seria 7 sunt 'fortate'... la fel ca cele seria 1
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:07. |
- Copyright 2026 4Tuning