![]() |
1 Attachment(s)
inca o poza in care sunt mai serioasa decat de obicei ... sunt o fire care rade tot timpu` :))
|
Sa nu te miri daca o sa te trezesti cu zeci de PM-uri in care se prezinta baietii... :wink:
|
kitana... eshtyi frumoasa rau... :bunch: :bunch: :bunch: :P :roll: :twisted: :oops: :wink:
nu tzi-am ami vazut mesajele pe forum... nu te mai certzi cu nimeni... ce s-a intamplat? |
haha tekno m`am mai cumintzit si io :) nu vezi am devenit o dulceatza de fata ... am am uitat un amanunt ... sunt cuminte pe forum ca ce fac aixci in sala lume... daka aveam aici produse cosmetice le vindeam imediat s`a ras cu lacrimi au doamne daka mai sta asta de la sala aici 5 luni pleaca cu paru` alb :)) l0l auzi ce`mi zice lumea \" cea mai fidela clienta da cea mai problematika \" uliuu cika`s rea :) valeleu
hondare io nu ma supar io raspound la toate mesajele :) |
1 Attachment(s)
ahha ce mika sunt in poza asta
|
:?: cati ani are kitana? ai fost recent prin Timisoara? cred ca te-am mai vazut!
|
nu am fost la tm da as fi vrut sa vin la meci :( si nu am ajuns... din pacate ee asta e... am 15 anishori sunt mikutza :))
|
1 Attachment(s)
nume : DANIEL
data nasterii : 17april76 profesia : MUNCITOR... hobby : MASINI,MASINI,MASINI.... masini :mercedes 126 84 mercedes 123 83 tranzit 69 dacia papuc 04 dacia berlina 85 vreau \"fabric\"un ursuletz cu 500 sau 350 turbo si cam atit. |
Welcome !
PS: toate masinile sunt ale tale ?! |
da
de ce?? oricum ultimele trei sunt pentru munca... :shock: |
hmmm...kitana....nice eyes!!!! :yikes: :bunch: :bunch:
|
zip este? prea marpha ochii mei :))
|
Modestia asta..... :P
|
B|shOp-VR6 sunt narcisista nu stiai ? l0l :) era o gluma... da daka imi place ceva la nebunie la mine aia sunt ochii am cei mai marpha ochi :)) moama mi`au murit laudatorii :) aku` ma laud singura :P haha
|
ce ochi patrunzatori ................ai doar 15 ani? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:29. |
- Copyright 2026 4Tuning