![]() |
Re: Db-05-dsw
foarte frumos ai vopsit capacele , ai avut multe atentie.spor la munca in continuare ai grija de masina
|
pana la urma cum le-ai vopsit?complect negre sau nu?dadeau bine zic eu cu marginea grii
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sal mane! sooper tare au iesit capacele dar eu zic sa-ti iei niste jante k e pacat sa fie masina vopsita si frumoasa..i-ar sta sooper cu niste magneziu pe ea ;)
|
poate pe viitor isi va pune niste jante , depinde de buget si de gusturile proprietarului
|
momentan nu prea mai am bani...dar pe viitor vor urma si niste KM'uri....sa speram....bafta all
|
bai ady se vede tot ionizat deci nu incerca pt ca nu o sa mai vezi mare lucru noaptea si nu e bine.
pasarica de fata au iesit capacele. |
cand ne expunem si noi masinile acolo frate? a fost sooper, imi pare rau k nu am luat idul de la TAU k am 1000 de intrebari.sper sa ma duc sapt asta sa ma interesez de semnale clare
|
1 Attachment(s)
salut...depinde de cat de ionizate ai geamurile...eu le aveam doar o tenta...si-am pus folie pe spate...atasez o poza sa-ti faci o idee...am pus dark black..si...cateodata bate in ionizare..cateodata-n folie...oricum..aiurea..si vizibilitatea, noaptea, a scazut...grav
|
2 Attachment(s)
am mai gasit doua poze...nu se vad prea bine...nu vroiam sa pozez geamurile
|
Re: Dacia mea DSW
10 Attachment(s)
am vevenit cu cateva poze cu masina in lucru si cu 2 poze cugrila...sper k saptamana asta sa o termin de vopsit...
ce parere aveti de grila??? |
grila e ok,dar trebuia sa scoti incuietoarea de la portbagaj si sa-i fi facut si ploape gen AYG ca tot o vopsesti.io zic ca ar fi fost mishto asa.s-au asezat bine conex-urile???
|
cuiu de remorcutza nu il scoti?frumoasa grila .
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:12. |
- Copyright 2026 4Tuning