Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Relatiile incepute on-line (https://forum.4tuning.ro/28-femei/57863-relatiile-incepute-on-line.html)

VaLeX 16-01-08 02:13

Re: relatiile incepute on-line

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 1294359)
pfff.. am gasit si eu thread-ul asta... mai oameni buni.. eu cunosc pers care s-au cunoscut pe forum ca asta...
ideea este ca tipa (forumista) a luat id-uri la misto de pe forum, cu intentia sa faca misto, si cu timpul a ajuns sa se ataseje f tare de un coleg forumis... la un moment dat.. chiar erau impreuna...online...pt ca-i despartzea vreo 100-150km... si.. na.. iubirea asta.. ce face din om.. tipul s-a hotarat.. se suie in masina (dupa vreo 2-3 luni de vb pe net) si pleaca spre domnisoara din poveste.. numai ca este refuzat discret.. pe motiv ca nu era in oras (ns daca e sau nu adevarat)... pe seara .. primeste omul un emai de la tipa... si incepea cam asa.... te rog frumos sa ma ieri... dar a fost o gluma la inceput.. nu sunt eu tipa din pozele pe care ti le-am dat... am prieten.. si am vrut doar sa ma distrez cu tine.... dar cu timpul am ajuns sa te iubesc si-mi pare rau pt ce am facut.. bla bla bla bla.... tipul a vrut sa o ierte.. tinea prea mult la ea... dar ns dc.. relatia s-a stins....
asa ca ... din partea mea... relatiile online..... acum depinde si de pers...
si de aici zicala aia tare:)) nu zice ca-s de K.K.T.. ca s-ar putea sa ajung pe gustul tau:P

cunosc cazul ...si na , nu se poate face treaba doar dintr-o singura parte :)
asta e..viata merge inainte cu sau fara ...

11KPO 08-11-08 03:57

nu merge si nu va merge niciodata parerea mea

badboy_diddy21 19-11-08 21:53

Re: Cum sa agati o fata ?

Din multitudinea de raspunsuri de aici am tras 2 concluzii:
a)unii baietei vor sa para "maturi" dand tot felu` de metode de a "agata".
b)unii/unele chiar au trecut prin viata si au destula experienta incat sa nu se faca de ras pe aici cu niste idei de prost gust si pe care doar ei cred ca sunt bune.

Acum sa spun si eu ceva care sa fie ontopic:nu am cine stie ce experienta dar deseori am intalnit fete/femei care de la inceput m-au facut sa ma simt "confortabil" in preajma lor.Pot da cateva exemple dar nu vreau sa scriu un roman si nici nu am timp(restantele de la fac. ma omoara).Sa continui cu 1 exemplu care s-a repetat in 2 cazuri.Nu mai tin minte exact circumstantele dar cu amandoua am inceput sa vorbesc pe mess prima data.Toate erau bune si frumoase, zile intregi discutam despre diferite subiecte, chiar am obs. ca avem multe in comun iar dupa aceea ne-am intalnit live.Sincer sa spun am mai auzit de faza cu "arati mai bine in poza decat in realitate" dar la aceste 2 nu a fost cazul.Amandoua aratau super bine si a fost un + pe langa faptul ca erau inteligente si mega funny, etc.Forward to the beginning of the end:cu niciuna din ele nu am fost in stare de a le face sa ramanem impreuna si pt. ca relatia sa evolueze.Fiecare s-a inscris la o facultate din alt oras si de atunci totul s-a dus de rapa.A da!in caz ca nu m-am facut inteles, nu am avut o relatie cu ele in acelasi timp.Ele repr. 2 din marile mele regrete de pana acum(cand e vb. de capitolul relatii).
Sper ca m-am facut inteles si ca nu am plictisit pe nimeni.Bye bye si ne mai citim.

aleks 20-11-08 09:40

am citit postul tau cu atentie...
cred ca aici nu net-ul te-a facut sa pierzi relatia, el doar ti-a facilitat intalnirile, problemele au aparut abia pe urma, si din motive independente de tine...
pacat.

Korne 20-11-08 09:43

Quote:

Originally Posted by badboy_diddy21 (Post 1875134)
Din multitudinea de raspunsuri de aici am tras 2 concluzii:
a)unii baietei vor sa para "maturi" dand tot felu` de metode de a "agata".
b)unii/unele chiar au trecut prin viata si au destula experienta incat sa nu se faca de ras pe aici cu niste idei de prost gust si pe care doar ei cred ca sunt bune.

Acum sa spun si eu ceva care sa fie ontopic:nu am cine stie ce experienta dar deseori am intalnit fete/femei care de la inceput m-au facut sa ma simt "confortabil" in preajma lor.Pot da cateva exemple dar nu vreau sa scriu un roman si nici nu am timp(restantele de la fac. ma omoara).Sa continui cu 1 exemplu care s-a repetat in 2 cazuri.Nu mai tin minte exact circumstantele dar cu amandoua am inceput sa vorbesc pe mess prima data.Toate erau bune si frumoase, zile intregi discutam despre diferite subiecte, chiar am obs. ca avem multe in comun iar dupa aceea ne-am intalnit live.Sincer sa spun am mai auzit de faza cu "arati mai bine in poza decat in realitate" dar la aceste 2 nu a fost cazul.Amandoua aratau super bine si a fost un + pe langa faptul ca erau inteligente si mega funny, etc.Forward to the beginning of the end:cu niciuna din ele nu am fost in stare de a le face sa ramanem impreuna si pt. ca relatia sa evolueze.Fiecare s-a inscris la o facultate din alt oras si de atunci totul s-a dus de rapa.A da!in caz ca nu m-am facut inteles, nu am avut o relatie cu ele in acelasi timp.Ele repr. 2 din marile mele regrete de pana acum(cand e vb. de capitolul relatii).
Sper ca m-am facut inteles si ca nu am plictisit pe nimeni.Bye bye si ne mai citim.

e un exemplu realist ce ti s-a intamplat tie acolo...dar, nu e prea explicit, intelegi?

Trixi 20-11-08 09:52

spune pe nume te rog ce detaliu simti tu ca lipseste,ca sunt convinsa ca nici el nu o sa inteleaga fix asa cum nici eu...

Korne 20-11-08 10:02

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 1875759)
spune pe nume te rog ce detaliu simti tu ca lipseste,ca sunt convinsa ca nici el nu o sa inteleaga fix asa cum nici eu...

Trixi, daca ma iei iar la puricat, voi avea emotii:D
problema in postul lui e ca lipseste miezul...povestea are un inceput (le-a cunoscut pe mess, a vorbit cu ele) si are un final (s-a dus totul de rapa). El ne-a dat o descriere vaga a unei relatii oarecare, in contradictie cu faptul ca este o relatie ce merita relatata pe un forum si de care pana si el spune ca a fost ceva special... Eu ma asteptam sa citesc descrierea problemei, daca tot a mers in acea directie...cum a fost relatia? cum ai ajuns sa ai o relatie cu fata respectiva? cum v-ati inteles? de ce v-ati despartit? etc...
asa cum a lasat el post-ul se aseamana cu unul oarecare de pe thread "relatii incepute online". diddy, ai potential de un story bun...hai sa il auzim

aleks 20-11-08 10:15

de ce nu ti se pare explicit?
eu am inteles perfect ce vrut sa spuna...
ce-i drept, poate nu e fix aici locul lui, dar omul e mult mai clar in descrieri decat multi din cei care posteaza pe aici :)

Trixi 20-11-08 11:21

well...nici eu nu m-as supara daca ar povesti mai detaliat,dar trebuie sa intelegi Korne,ca fiecare om are o limita dupa care greu mai lasa pe ceilalti sa aiba vedere la viata intima si asta trebuie respectat la maxim.
nu te-am luat la puricat cu rea-intentie...doar chiar nu intelegeam...:-)

badboy_diddy21 20-11-08 12:47

Hello again!nu am vrut sa intru in detalii din anumite motive, dar ca sa va multumesc o voi face.
Amandoua relatiile s-au desfasurat la 1 an distanta intre ele;prima era cand am fost in a 12-a iar cea de-a doua cand eram in anul 1 de facultate.Sa intru in detalii acum:Madalina o chema pe cea din prima relatie si eram de aceeasi varsta.Amandoi eram cu bacu`, de altfel ne-am si propus de la inceput ca vom petrece de numa daca il luam si asa a si fost.La vremea respectiva m-am gandit ca unul din motive pt. care nu a mers relatia a fost ca eram eu mai imatur si ca si-ar fi dorit o relatie cu un tip mai in varsta.O alta problema era ca ea era din ceva comuna din Iasi si statea in Arad la o bunica de cativa ani.Parintii ei si fratele sau erau la munca in Grecia si deseori spunea ca ii era greu sa se integreze printre cei de aici.Ii era greu sa inteleaga mentalitatea celor de aici si cat de diferiti suntem noi ardelenii fata de moldoveni.Eu unul am incercat sa o fac sa isi schimbe anumite pareri si i-am demonstrat ca sunt diferit fate de multi dar tot nu a fost de ajuns.Intr-o zi ne-am intalnit si mi-a spus ca merge in Iasi la facultate la profilul Psihologie.Eu i-am propus sa mearga la Timi ca era mai aproape si ne putem vedea.A preferat sa mearga acolo pt. ca putea fi aproape de familia ei si i-am respectat decizia pt. ca era foarte incapatanate(ca mine de altfel).Sa nu uit:impartaseam 2 pasiuni comune si acelea erau fotografia si masinile.Pe cea de-a 2-a a luat-o de la fratele ei care era a real car guy.Deseori eram la ea sau la mine acasa si aranjam un mic studio si ne puneam pe facut poze.Ea se pricepea mai bine, eu fiind un noob atunci dar imi ieseau de cele mai multe ori unele poze super misto.Ea era fotogenica si ii placea sa poarte diferite costume, ca de ex:gheisa, soldat nazist(freaky ain`t it?), costume de-a mele, rochie de mireasa, etc.
Now the next girl, her name was Loredana si cand eu eram in anul 1 de facultate, ea era in a 12-a si avea bacu`.Primul impediment a fost ca eram din orase diferite si ne intalneam doar in weekend-uri.La acea vreme ma gandeam ca desi aceasta distanta repr. un mic obstacol, el doar facea ca intalnirile noastre sa fie savurate si profitam de fiecare minut impreuna.Datorita ei am ajuns sa cred ca e misto sa ai parte de mici certuri pe diferite teme, savuram mai mult acele clipe si in + de asta monotonia nu si-a facut prezenta nici macar o data.Stiam la acea vreme ca nu o mai pot vedea ca pe o simpla prietena si deseori faceam prostia de a o "testa" punand-o in niste situatii aiurea.De altfel din caceasta cauza era sa ne si despartim si nu am vb. cateva zile.Am luat initiativa si i-am trimis un msj ca imi cer iertare si ca relatia noastra a ajuns intr-un punct in care eu nu am mai ajuns cu o alta tipa.Cred ca a inteles dar m-a lasat sa inteleg ca, cu proxima ocazie cand mai fac asa ceva isi va lua ramas-bun.Trebuie sa recunosc ca imi era frica de propriile sentimente si nu reuseam sa mi le exprim de teama sa nu fiu ranit.
Dupa vreo saptamana totul a revenit la normal si am reusit sa o fac sa ma priveasca la fel ca inainte.A luat bacu` si a hotarat sa mearga la Timisoara la fac. ca sa fie mai aproape de mine.Dar eu am inceput sa lucrez(pe 3 sch. eram) si putinul timp liber care il aveam mi-l petreceam dormind.Pot spune ca la vremea respectiva am fost incapabil de a face ceva sa continuam relatia.Pe langa faptul ca lucram mai erau si probl. cu facultatea, restantele erau la ordinea zilei si ma straduiam sa invat si sa le iau.Dupa 1 luna ne-am intalnit si a spus ca e timpul sa ne despartim, a spus ca nu vrea sa aiba o relatie cu cineva pe care nici nu il mai vede.
Cam asta a fost in mare si recunosc ca eu am fost de vina de fiecare data, anumite sacrificii puteam face si eu pt. a dem. ca tin la ele.

P.S. sorry pt. unele greseli de ortografie sau exprimare deficitara dar sunt nervos(halal motiv).=))

dagosh88 22-11-08 03:37

Si la fel ca in primul post al tau, nu inteleg ce treaba au relatiile tale cu modul in care sa agati o fata, ce povestesti tu este din perioada de dupa ce le-ai agatat.

Hori 22-11-08 03:56

Poate omul vrea sa intrebe daca e bine cum a inceput el treaba cum a agatat pe fiecare in parte, de asta se intreaba unde a gresit, poate ii da careva mai experimentat o solutie sau un raspuns, dupa parerea mea e buna ideea cu agatatul fetei pe net/mess, dar cauta in orasul tau, pt ca asa la distanta, nu prea vad cum sa functioneze decat daca poti merge la ea macar de 2 ori pe saptamana, sau daca ea e plecata doar o perioada de studii, pe langa astea mai intervin si atractia reciproca ;)

aleks 22-11-08 08:39

ok, am mutat discutia la relatii incepute online, cred ca aici e mai bine :)

EaGle 25-11-08 16:22

Re: Relatiile incepute on-line

Hmmmm...da, actuala prietena am cunoscut-o on-line si pot sa spun ca merge mult mai bine decat ma asteptam :D

Deja 10 luni minunate in afara de mici mititele discutii care sunt in fiecare relatie activa :)

PS:Chiar tine si la distanta etc.

Sunt foarte importante persoanele si sa stii sa intelegi o persoana fara sa-i vezi expresia faciala ;)

vacaroz 30-11-08 01:49

Re: Relatiile incepute on-line

2 din cele mai importante relatii ale mele au inceput pe mirc si respectiv mess...au mai fost si altele dar care nu prea emrita mentionate. + relatii de o noapte:D se pun si astea?

All times are GMT +2. The time now is 16:17.

- Copyright 2026 4Tuning