Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   PROPUNERI PENTRU DEZVOLTAREA COMUNITATII SUCEVENE (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/5697-propuneri-dezvoltarea-comunitatii-sucevene.html)

Ali_ump 23-09-08 10:29

Re: PROPUNERI PENTRU DEZVOLTAREA COMUNITATII SUCEVENE

Drept ...asa trebuie porcedat....asteapta tot grupu dupa unu singur!!! Gaseste el fdrumu spre Iasi. Deci undeva in jur de ora 9:00 in Tg Frumos ;)

KAmikazee2005 26-09-08 10:23

Intrucat s-a modificat programul intalnirii de sambata de la iasi, trebuie sa ajungem mai repede. Am stabilit ca la ora 6 cel tarziu 6:30 sa plecam din suceava. Locul de intalnire este Metropolitan la ora 6:00 va asteptam. Comunicati va rog si celorlalti

Ali_ump 26-09-08 12:12

La fel si Piatra va pleca mai repede...astfel incat sa ne incadram in Program ; ne vdedem pe traseu

alxscc 07-10-08 14:32

Salut.De cand a plecat Stefan, intalnirile au cam murit prin Suceava. Oare ce mai face SV-05-YBG ???

Mantus_a 07-10-08 18:16

dar cu cine sa mai faci intalniri??? eu cu vladimir si juniorul cu traby am mai ramas in suceava

KAmikazee2005 07-10-08 18:36

pai puneti osu la treaba si faceti si voi rost de lume ;))

Klez 07-10-08 20:01

Eu unu cu Nellu Runner am tot pus osu` la treaba sambata seara cand restul lumii chefuia...:lol:

alxscc 07-10-08 20:49

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 1797367)
pai puneti osu la treaba si faceti si voi rost de lume ;))

uhh. da ce e miting...si trebuie sute de oameni. Noi astia mai peste 30 de ani :P ne-am gandit sa dam sanse tinerei generatii...sa se afirme. asa ca asteptam ceva de la aripa tanara a tuningului . Ce zici de asta ??

Klez 07-10-08 20:54

Zic ca o sa ai de asteptat... Sigur, cor mai emigra cativa tzarani obositi din jurul sucevei. Vor veni sambata seara cu manelica la maxim din difurile prafuite din carton, vor da o raita de faleza cu privirea de bou pe fata, dar macar isi vor etala "home made tuning-urile"...
Eu imi fac propria faleza printr-o padure pe undeva, mai ales ca vine iarna indata, numa bine...

Auto Detailing 08-10-08 01:38

Quote:

Originally Posted by alxscc (Post 1796984)
Salut.De cand a plecat Stefan, intalnirile au cam murit prin Suceava. Oare ce mai face SV-05-YBG ???

DUpa ce l-ai turnat la Secu de l-au bagat astia la Jilava, acu te intrebi unde e? Am banuit de la inceput ca vrei sa ajungi presedinte in locul lui si sa devii un mic Fidel Castro in Suceava :ciggy:

KAmikazee2005 08-10-08 11:26

:)) teroristilor :))

alxscc 08-10-08 11:36

Quote:

Originally Posted by Auto Detailing (Post 1798184)
DUpa ce l-ai turnat la Secu de l-au bagat astia la Jilava, acu te intrebi unde e? Am banuit de la inceput ca vrei sa ajungi presedinte in locul lui si sa devii un mic Fidel Castro in Suceava :ciggy:

:))) De fapt as prefera sa fii tu presedinte...si eu sa (te) mani(pulez) din umbra. Nu e vina mea ca Stefan s-a indragostit. De fapt, sunt alaturi de el :P...

Mantus_a 09-10-08 21:06

pai daca vreti sa iesim si sa ne stim mai bine asta e numarul meu de telefon : 0741587764

sau nah puneti si voi numerele voastre de tel sa vedem poate revigoram putin suceava

Klez 10-10-08 13:33

Ca bine spui. Vladimir - 0745.91.31.61

De meserie "Impotmolitor sef", la fiecare iesire in teren trebuie sa raman impotmolit...it`s a must.

Serios acuma...haideti fratilor sa ne adunam si noi ca m-am saturat sa imping masina de unu singur...

maxx4you 22-10-08 11:31

imi pare rau sa spun asta dar in legaturile cu intalnirile de la suceava am o parere proasta.am fost anuntat de mai multe ori prin sms de catre robert cu hyundai-ul ca se fac ceva intalniri si ceva "actiune" in suceava,dar fiind in iasi nu prea am apucat sa vin.aseara (21.10.2008) am fost chemat iarasi ,si am hotarat sa vin de la iasi sa ne intalnim si am fost rugat sa mai vin cu cineva din iasi,si am venit cu inca 2 masini din iasi!imi pare rau sa o spun, dar se pare ca a fost o mare teapa,am pierdut si timp,si niste bani,pentru ca am venit degeaba din iasi si nu s-a mai tinut nimic,si mai mult de aatat imi pare rau ca i-am chemat pe baietii din iasi,care chiar aveau ce arata.acu ne-am facut din nou o parere proasta in fata altora...

All times are GMT +2. The time now is 16:51.

- Copyright 2026 4Tuning