![]() |
Re: Un barbat de vis;)
Quote:
|
hmmm, daca stau bine si ma gandesc, o femeie vrea un barbat numi cu calitati, dar fara niciun defect
dar... oare noi, baietii, nu tot asta ne dorim? :) sa nu fim ipocriti, toti ne dorim numi bine si nimic rau, indiferent ca suntem baieti sau fete... :) |
Eu imi doresc sa ma vrea asa cum sunt ...
Asta e cel mai important pentru mine. Pe locul 2 conteaza felul cum gandeste si cum arata. Nu sunt ipocrit si o spun cu mana pe inima ca si eu vreau femeia perfecta, chiar daca ea nu exista. Oricum nici barbatul perfect nu exista. ;) Important e sa gasim persoana care indeplineste cele mai multe cerinte ale noastre ... din toate care le avem. |
nu trebuie sa fie perfect...trebuie doar sa te implineasca...si sa`ti completeze defectele si tu lui/ei...;):D
|
Quote:
|
Quote:
exact! si sincera sa fiu nu cred ca exista persoana "completa" :D |
E nevoie de 2 persoane sa faca 1 completa........
|
Quote:
|
Quote:
|
eu? deloc. ea!
|
Quote:
|
sasha, lauryn si bogdan: am eu vedenii sau sunteti pe forum?
ca dupa cum vad ultimele postari as putea sa jur ca sunteti pe mess... postati mai mult de 3 cuvinte, si asta doar la subiect, v-as ruga... |
Ai speriat fetele Alex:rolleyes2 Nu mai posteaza nimeni acum:twisted: ;)
|
1 Attachment(s)
am mai gasit...un vis pentru majoritatea pustoaicelor care urmaresc prison break :rolleyes2
am o prietena apropiata...care e disperata dupa el..poza pe desktop...pe toate tel pe ecran....OMFG... nici asa da`o draq de treaba:| |
1 Attachment(s)
lasa baby ca Anca e dusaaaa
uite unu de al nostru:-P |
| All times are GMT +2. The time now is 06:12. |
- Copyright 2026 4Tuning