Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   <Mesaje tampite ,aiurea si inutile>Partea a-3-a (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/5613-mesaje-tampite-inutile-partea-3-a.html)

EvLSant0S 31-10-05 23:45

6 Attachment(s)
Ok , vad ca .. nu mai scrie nimeni nimic ...
so ..
credeti in semne ? simboluri ? chestii care vi se intampla zi de zi ? le interpretati ?
am patit-o azi ... scared the shit outta me ...
nu conteaza ce ..
chestia care mi-a amintit de cateva poze pe care le-am facut ....
check this out ..
ziceti-mi cum vi se pare

EvLSant0S 31-10-05 23:51

a da , \"Q33 NY\" se chema cursa .... primului avion care a lovit WTC ;)

orlando 01-11-05 11:01

si eu am verificat lucrul asta pe net...si cand am vazut am ramas shocat...deci cineva acolo sus face totul...
ce mai zici santos cu masoneria aia???
ca eu ma apuc de citit codul lui da vinci si ma uit si la film...ca sa intzeleg si eu ce si cum cu masoneria asta... :wink:

RA_2fast4u 01-11-05 12:26

eu stiam de faza aia cu q33 ny cam dupa o sapt de la atentate....scared the shit outta me 2.....shi codul lui da vinci chiar merita citit....am citit doar cateva segvente si mi-a placut...dar din pacate nu prea am timp sa il citesc pe tot :(

GolfuletzS 01-11-05 13:08

;) ati ramas in urma ma :D e cam din 2002 faza ( ma rog autnci o stiu eu ) >:P adik incercati si pe ofice 98 sa vedeti ca apare ;)

aleks 04-11-05 08:56

dap...
am incercat si asa e... :wink:

baghy83 04-11-05 14:26

mi-a inghetat mana pe mouse

EvLSant0S 04-11-05 14:37

marfa , nu ? :D
i love this stuff

TheSinner2 05-11-05 02:57

bine ca n-a aparut in smantana toata poza asta... sunteti nebuni :) tot timpul apare un nebun care a descoperit o leagtura ciudata intre 2 lucruri.. si de aici... wow... e totu scris :shock: .... get real... asta si poza cu diavolu din norul de fum... ideea e aceeasi.... cand toti cauta o scuza... ea apare... era scris !!! :roll:

aleks 07-11-05 11:18

intr-adevar, sansa ca legatura intre cele 2 lucruri sa fie reala tinde vertiginos spre zero, dar e interesant asa ca... entertainment :wink:

SHOGUN-A8 07-11-05 23:36

Oare asta inseamna ca Gates e pe combinatie cu Ben Laden si cu Scaraotchi? :lol: :lol: :lol:

Mustang 07-11-05 23:38

\"basescu a anuntat ca greva profilor va dura 270 de zile si ca anul scolar va ingheta...doamne ajuta\"

scuzati limbaju' trivial : sa imi bag pooooola in ratatu' care a creeat mesaju'...cine mortii masii e de acord sa inceapa din nou sa invete lectiile ca sa ia note din nou....????

SpeedeR 08-11-05 00:56

da' chiar...
greva asta chiar exista?! sau k multe alte greve , in ultimul moment, sau decis toti sa nu mai fie?!
chiar sunt curios... pt k eu teoretic sunt in greva :D si vreau sa vad dk si practic sunt :lol: :lol: :lol: aiurea nu?! :D

EvLSant0S 08-11-05 03:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
\"basescu a anuntat ca greva profilor va dura 270 de zile si ca anul scolar va ingheta...doamne ajuta\"

scuzati limbaju' trivial : sa imi bag pooooola in ratatu' care a creeat mesaju'...cine mortii masii e de acord sa inceapa din nou sa invete lectiile ca sa ia note din nou....????

ala care a creeat mesaju` ... nu l-a creeat ca i s-a sculat lui ..
stie el ceva ..
cum si eu am auzit .. chestia asta .. si nu de la niste handicapati ci de la cineva care lucreaza in invatamant si etc.
si deci , categoric, e si asta o varianta ;)

MaF|OtU 08-11-05 09:10

ar fi bine sa ighete anul scolar dar nu cred , eu nu am decat 2-3 note pana acum asa ca nu are de ce sa-mi para rau
in caz contrar sa tina greva cat mai mult timp ca m-am saturat de scoala
eu am auzit la televizor cand a zis basescu \"ca ar ingheta anul scolar\" .
ziceau ca maine incept negocierile , acum nush ce s-a mai schimbat

All times are GMT +2. The time now is 06:12.

- Copyright 2026 4Tuning