Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   masina noua vs masina uzata (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/5609-masina-vs-masina-uzata.html)

Malos 29-05-07 17:07

Re: masina noua vs masina uzata

Decat o Dacie noua mai bine un Opel sau VW SH

DrDMX 29-05-07 19:39

-intr-adevar daca e panta si o scoti din viteza ptr cateva clipe ai un consum de 2,8% - DAR e irelevant asta , important e consumul mediu , nu consumul intantaneu , daca stai mereu cu ochii pe consumul instantaneu vezi sa nu intrii intr-un pom
-Revenind la topicul nostru : eu propun sa se faca un POLL sa votam ...ce ziceti ???

gigilogan 30-05-07 18:50

daca va interesati de piese pt logan la reprezentanta normal ca vi se par scumpe.la audi daca nu ma insel odata cu cureaua de distributie tre sa schimbi pompa de apa si 2 intinzatoare,la logan: cureaua si 1 intinzator.faceti fratilor un poll si vedem,ca acum ne certam ca chiorii degeaba.fiecare cu parerile lui.

mmihai82 31-05-07 15:40

audi-vw are 20 de tipuri de motoare 1.9tdi cu puteri intre xx - xxx cai si difera distributia de la un tip la altul.eu nu am schimbat pompa de apa ca nu e pe distributie.nu mai faceti frate comparatie intre logan si restul ca dati jena!loganul e varza!daca nu ai bani ia-ti un opel astra g care(second) costa cat loganul,e mai fiabila,se intretine mai usor,si sta mai bine la toate capitolele

L3on 31-05-07 16:15

Nu face nimeni man comparatie intre Logan si alte masini dar masina noua e masina noua ...e ca la ruleta cine risca mai si pierde...si sa iei o teapa de cateva mii de euro nu cred ca e de ici de colo!!! Mai ales si daca sant bani munciti din greu si nu banii lui taticu ...

only_4dan 01-06-07 11:07

Quote:

Originally Posted by 300zxtt (Post 923572)
aici te cam contrazic........

de ce?:D :D :D

300zxtt 01-06-07 17:15

sa mai discuta problema asta.masinile din ziua de azi nu au si nu o sa mai aiba fiabiliatea celor in trecut care erau concepute sa reziste mult mai mult decat cele din ziua de azi

only_4dan 01-06-07 22:57

mmmmm.................mda
ai ceva dreptate tu!!!:???: :???: :???:

mmihai82 22-06-07 18:41

schimb audi a4 2001 1.9 tdi cu logan.ofer diferenta

pedros 22-06-07 19:04

interesant subiect.... de exemplu o skoda fabia, vw polo, peugeot 206 sau hyundai accent incep preturile de la 9.000-10.000 Euro DDP ( ptr versiunile "chele"), cand cu acceiasi bani la targul auto poti sa iti cumperi ceva din 2001,2002 poate chiar 2003 cu ceva dotari si sa fie un vw golf 4,vw passat, etc cu motorizari diesel si dotari care nu le are dacia logan nici macar in varianta full....daca poate fi numita asa. decat un "bondar" nou,cu dotari basic, cu un benzinar slab ....cred ca ii mai bine sa cumperi o second din afara , de 3-4 ani cu dotari pe el si un motor mai puternic ...in acceiasi bani

mmihai82 23-06-07 11:06

nu e nimeni interesat?:(

DrDMX 23-06-07 13:27

-si ce te faci daca iti pica ceva la masina SH ??? la un audi de exemplu ,am prieten care si-a lua un audi A4 cu 120.000 km , si a ramas fara servo directie pur si simplu ...... dar se bucura ca are tapiterie de piele si super dotarii ...
-eu gandesc ca imi iau un accent nou (asa cum ai spus tu) ceva mai chel , am 3 ani garantie (cat ma tine leasingul ) dupa care o vand , masina iesind din garantie
-ce ma fac daca dau 12 mii de euro pe un SH si dupa aia incepe sa cada dupa el , ajung la 14-16 mii de euro (bani bagati dupa aia in masina ) ,asa macar la una noua ma intereseaza numai service-ul si cu asta basta (restul tine de garantie)
-e si de noroc , poti sa iti iei un SH si sa nu ai probleme
-situatia e ca multi care isi cumpara SH nu recunosc ca au avut probleme ,sau cei care recunosc sunt foarte putini , tocmai sa nu rada lumea de ei , baaaa ti-ai luat SH si acuma mai bagi o groaza de bani in masina

zorro6299 29-06-07 12:29

"schimb audi a4 2001 1.9 tdi cu logan.ofer diferenta"...prea tare faza.....dar ....sa nu uitam..o masina noua nu se compara cu un SH..dar..sa nu uitam ca un Logan nou..se poate numi.SH..oricand..ca e facut numai din resturi de renault..care la randul lor..sunt....de tot rah.tul....so...daca ai putini bani...merita saristi sa ti cumperi un SH..cel mai intelept ar fi sa te duci chiar tu sa ti l cumperi din afara...ca alt fel i ti iei teapa sigur..sunt unii "domni" care le cumpara din afara gata "indoite"..le repara pe la vriun servuce pe undeva la tara..apoi le baga la piatza..si i ti cade vopseaua de pe ea...in 6 luni..in fine sau chioqar motorul...deci..e bine sa ai grija..daca nu te pricepi la din astea mai bine lasa SH ul si i a ti o teapa "noua" din show romm....ca si de la astia i ti iei de nu poti duce...sunt si masini noi in careploua mai mult decat afara...sau bate vantu..sau le cad piesele..mai repede dact la un SH d ela nemtzi..gandeste te as...daca neamtu a facut ww sau audi..sa tina 50 de ani..o sa tina sigur 100..dar ce i facut pt romania nu tine decat..in cele mai fericite cazuri pna termini tu garantia..deci..alegerea i ti apartine..e ca la ruleta ruseasca..poti castiga..sau pierde..la fel de usor...ceva asemanator..ca si nevastape care ti o alegi...e posoibil sa fie cu norok..dar de cele mai multe ori e teapa....deci....noua sau sh..tot te costa intretinerea si..de toate...cine nu vrea sa bage bani intr o masina...sa si faca abonament la metrou sau cfr.e mai sigur... :))))

Cristy65 06-07-07 22:08

tata a avut de amandoua.va spun sincer ca la banii aia dintre una noua mai bine iti iei una veche.daca mai pui si ca unele masini care nu au aceiasi calitate in Romania ca si in Germania sau alta tara din occident atunci decat una noua sigur una veche si buna.De exemplu tata a luat Laguna 2 direct din showroom si dupa 3 ani sa rupt tapiseria la scaunul soferului iar la alt Renault de 19 ani aproape tapiseria e ca si noua.Asa mai bine iti aduci o masina sh de afara dar care a fost facuta pentru Germania.

peter 07-07-07 12:26

Masina noua e masina noua...e altceva..dar cum la putini bani nu merge decat Logan....mai bine iau un SH.

All times are GMT +2. The time now is 05:23.

- Copyright 2026 4Tuning