![]() |
Re: Povestea noastra Florica si Micutul
Quote:
Florica,esti un tip ok,am incredere in tine si te voi urma... |
Re: Povestea noastră Florică şi Micuţu'
C sa zic .... interesanta poveste .... frumos si filmuletul pacat ca nu am ajuns sa il cunosc si p Micutu , Doar din auzite...
(respect). Si sincer i mi pare bine ca am ajuns sa fac parte din aceasta familie NSL, s te cunosc sa cunosc baietzii chiar daca sunt la inceput si va zic sincer incaodata ca imi face o deosebita placere sa fac parte din NSL sa vad cati oameni devotati si interesati fac parte in ea. Si nu in ultimu rand vreau sa adaug ca ma bucur ca fac parte din NSL si voi fi mereu acolo unde va fi nevoie d mine (cu ce pot sa ajut si eu), RESPECT NSL RESPECT FLORICA RESPECT BAIETI. PS: Asteptam si continuarea FLORICA. |
florica, cand ai timp sa ne mai povestesti si noua ceva ?
|
Nu mai am cuvinte de lauda la stilul de povestit si la intensitatea cu care se traesc aceste amintiri FELICITARI FLORICA.
|
Florica de mult nu ai mai scris.
Nu ai vrea sa mai continui? |
-Sa prind o sera linistita si voi mai scrie....promit.
|
Asteptam flr !!!
|
Asteptam si pana atunci mai umblam prin cartiere sa vedem ce mai apare.
|
respect pentru toti baietii care chiar fac asa ceva si nu e doar gura de ei.nu iti mai scriu ca astept continuarea.
RESPECT |
asta nu e povestea voastra asta cred ca e povestea liniutelor si a masinilor facute pentru asa ceva ,si nu uita sa ne spui si de povestea cerculetelor si a ursilor din ea
|
As vrea uneori sa scriu mai mult despre cele traite alaturi de prietenul meu Micutzu dar sunt atat de multe incat i mi este greu sa le leg.
Hmmmmm...o seara de de Septembrie....incepuse racoarea lumea venise din concedii incepusera scolile......ce mai lumea se adunase deja in orasul asta unde se poate intampla orice coricand oriunde......suna telefonul.....nervos i i raspund :" da ba Grasule"......il bufneste rasul...se prinsese ca sunt nervos....."auzi ba capul p*** mele"....zise grasu cum o ardem si noi ba ce e multa lume care "arde"....nici un eveniment nimic .....macar ceva pe strada se comitem si noi......intr o ora aveam si noi intalnire.....ma apuc sa dau telefoane....nu inainte de a impartii Bucurestiul in 2 est si vest ca intre un final sa iesim din el prin sud. Intr o ora la billa in parcare peste 100 de masini la Tuborg la fel....ne vorbim si plecam pe centura in acelasi timp pt a uni coloanele la iesirea spre Giurgiu. acolo deja aranjasem sa nu fim deranjati si trebuia sa mergem in jur de 20 de km pana la o locatie ideala circa 6 km perfect drepti 4 benzi. Noi am ajuns mai repede la iesirea din oras deoarece am folosit iesire prin Magurele si a trebuit sa stam dupa AdunatiiCopaceni sa asteptam si masinile venite din Est. S au unit coloanele si am plecat catre locatie. Am ajuns acolo can Micutzu trece bomba pe langa noi...il sun....ba cap sec ce faci? vino ca dupa mine....stiu eu......telefonul suna in continuu....ce fecem? hai dupa micutu ba ca stie el.....si uite cum ajungem in Giurgiu.....acolo se intra intr o benzinarie se blocheaza totul. eu stiam ca nu trebuia sa ajungem acolo pt ca bagam oamenii in gura lupului. nu ma intelegeam deloc cu el ca vrea sa mearga in Giurgiu sa faca haos cum a mai facut la Ploiesti. M am certat putin cu el si am plecat catre bucuresti...ei au ramas si au ravasit orasul. au venit cu masinile de Politie de la Giurgiu dupa ei pana la Bucuresti. Eram suparat ca nu a iesit nimic .....miercurie viitoare ma suna...""ba cheliosule....mai esti coi"s suparat (Micu)?....-""nu mai sunt ba grasule dar spune mi si mie ce dracu e in capul tau(Florica)?""....."""ce aia mea ba...am facut haos si anarhie in Giurgiu....am ajuns pana in vama draq !!!! a fost treaba ba bulangiule ai plecat (M) "" pai daca esti nebun.....parca trebuia sa face treaba cu baietii..tu i ai dus in Giurgiu(F)" - Da coi"s o comitem vinerea viitoare asa cum trebuie(M)""".....bine ma ne auzim vineri seara(F).......................................... ........................................Vineri sera obosit de la munca i mi inchid telefonul si adorm in jurul orei 22:00......suna telefonul nevestei la 01 si putin......Alo....Sacalul sunt......a murit Micutzu...................era 29-09-2007.............................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .............chiar daca te am urat chiar daca te am iubit in acesta viata .......nu am sa te uit niciodata Micutule. |
end of the story :cry::cry::cry::cry::cry:
Micutzu .. nu te va uita nimeni .. aici referindu`ma la pasionatii auto ... la membrii adevarati 4tuning .. la clubu NSL & Midnight ... Vegheaza de acolo de sus pista care ti`ai dorit`o atat ! |
frumoasa povste pcat ca nu am fost si noi acolo va salut si tot respectul pt pasionatii auto
sal o seara buna in continuare |
frate da ce a fost cand ati venit in giurgiu...auzisem ceva ca o sa veniti si am stat pana pe la 2 noaptea sa vad ....auzisem ca o sa fie ceva mare..peste 50 de masini :) foarte tare a fost in seara aia...toata politia si jandarmeria iesise pe strazi...dupa ce ati plecat se plimbau unii cu un logan care ne-au intrebat unde gasesc o sosea libera unde sa nu ii deranjeze nimeni
|
prezent in seara aceia...daca imi aduc bine aminte era un logan de politie chiar la intrare in Giurgiu oricum a fost frumos pacat ca Micutzu nu mai este D-zeu sa`l odihneasca in pace!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:07. |
- Copyright 2026 4Tuning