![]() |
Re: Masina mea : Opel Kadett Turbo
Quote:
trebuie sa-si faca mesterul confectioner " talentul cu ele" revin cu poze cand am sa le montez pe masina. |
am si eu nevoie de un electrician f priceput si cu multa rabdare , sa-mi dea si mie de cap la bubele de la masina.
stiti pe cineva..nu conteaza cat costa. |
Eu stiu....dar tre sa te deplasezi pana la Pitesti.
|
ma deplasez unde e nevoie...nu asta e problema un drum pana la pitesti...dar sa se priceapa la opel ..
ce id aveai u ? ca eu am acum dany_let23 sa vb pe mess. |
Mai @#$%#@ nu uita ca eu ma dau numai cu start de pe loc, nu din mers asa cum fac unii baieti!!!!
Asa ca pregatesteti farurile alea clare sa ti le afum cu esapamentul meu din Japonia!!!!!! |
farurile clare sunt afumate deja si nu mai sunt la el :)
|
Quote:
cand o sa ai si caroserie pentru motorisca aia ....ne dam si de pe loc...cu prostia aia a ta de masina...dar ne-dam pe 1000 de metri ;) al dreaq moldovean prost :))) ps. ti-ai luat motor? |
Cel mai frumos Kadett pe care l-am vazut,mai este si UGA care imi place mult,pe acela l-am vazut si l-am si auzit prin Roman. Te felicit pentru masina ta si succes in continuare.
|
3 Attachment(s)
multumesc ,
pozele cu geamurile laterale spate care se deschid...am alergat un pic dupa ele . multumesc droopy |
Quote:
Quote:
|
Quote:
da acolo lucrez... da-mi add: dany_let23 |
Quote:
succes in continuare cu modificarile LE: fa si tu frana aia de mana, nu mai sta cu chituci la roata:lol: |
frumoasa rau. cand te plictisesti de stopuri sa ma anunti :d
|
:))) da frana de mana e o problema...dar e printre ultimele :)))
stopurile da ...aveam in plan unele , dar mi-a promis cineva ca le-a comandat...acum 1000 de ani . adica MBM PROFESSIONAL TUNING :)) boby spurcatu :))) cand am sa ma plictisesc...te anunt. ;) |
2 Attachment(s)
am pus si soft-ul.
masina merge f bine, daca are nevoie cineva de soft ieftin de la eds , nu ezitati...adica ieftin in jurul a 100 de euro!!!! nu 350 sau 500 cum cer aia de la eds.;) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:32. |
- Copyright 2026 4Tuning