![]() |
Re:
:lol: Eu am deschis`o cu mana mea,am admirat`o cu ochii mei,am atins totul cu mana mea.....Am ramas cascalat ce se poate face!...Chiar si`n portbagaj m`am uitat.......Si`am vb cu soferu foarte mult..mult mult si`am notat totul!!![/quote]
SI ?? SI?? Da-ne detalii ! ! ! turboch ? NX ?? zi tot ! :) Imi pare rau ca nu pot sa pun un film, ca e in format mpg... |
1 Attachment(s)
Macar atat daca nu a mai fost concursul de burnout .. drifting..
|
1 Attachment(s)
Din relatari a castigat Avensisul cu vreo 10-15 cm ( centimetri). A fost la musteatza :D
Bravo Bogdane, ai facut show la sfarsit, cu pretul unui cauciuc distrus :) |
Ba potzi...arhiveaza`l si o sa iasa .rar sau .zip sau orice alta arhiva!!
Detalii.....asteptatzi... :) Momentan atat va pot zice despre ea!...Super Super Super MASINA si super pasionat de masini! |
Re:
Quote:
Ar fi fost frumos totusi ca proprietarul subarului sa spuna de la inceput catzi cai are. Eu am ramas si mai cascat cand m-am dat prima data cu el la libere si la plecare mai aveam putin si ma uitam la frana de mana sa ma asigur ca nu e trasa .... ce am facut eu la porsche la plecare ..... asta ... sau chiar mai rau (nu-mi pot da seama din perspectiva soferului) ... mi-a facut el mie. |
1 Attachment(s)
ESTE ! Am reusit sa il pun pe site. Hai sa vedeti un filmuletz inedit.. Vilga contra 5 motoare :) E binevenita ideea..
Fisierul este zip cu WInace ( de fapt el e mpg) Enjoy ! L-am facut scurt si la obiect :) E si pt cei care nu au fost la Iasi, ca sa aveti un mic exemplu ce ati ratat :twisted: |
Cu mine nu ai ceva ... sa ma vad si eu .... vreau un film cu mine si cu porsche-ul .... de la start .... nu stiu daca s-a filmat si la libere .... sper :x
|
1 Attachment(s)
Imi pare foarte rau.. dar eu am avut un memory stix de doar 16 mb, care n uimi permitea sa filmez decat 42 de secunde ( fara sa mai fac si fotografii).. Asa ca m-am impartit si eu cum am putut mai bine...
Uite una cu tine, de la libere |
1 Attachment(s)
S-ink una.. pe la 300 m de start eram... Aici a luat startul mai binefata de prima data...
|
1 Attachment(s)
Cam asa ti-ai luat-o si tu.... Aici Porsche-ul eats dirt..
|
1 Attachment(s)
Aici Porsche-ul eats dirt.. Cam la fel a facut si cu tine.
Eh, daca e asa cum zice Singurelu.. omu` sa se fi asteptat la ceva mai multa concurenta... hmmm... Probabil ar fi avut daca era prin zona un alt Subaru Impreza ...albastru.. sau gri... de prin B sau CT... nu mai stiu... |
Poate si cel din Iasi,negru de la Turbo Zone de 270 si oleak...ar face fatza!Stiu ca e 4x4 permanent cu distrubutie egala de 50 % si 50 %... Impreza de azi asa are :)!!!Si sa nu uitam un lucru: MASINA E LUCRATA MANUAL DE CATRE PROPRIETAR(Alexander)
|
MMMaaaaaaMMMMAaa da ce l-a facut. :D Imi pare rau ca nu am reusit sa fac porsche-ul :D daca reuseam sa-i dau si mai bine ... si eu putin mai prost :D prima oare nici nu mi-am dat seama daca ma facuse sau nu ... asa de aproape a fost.
Oricum ... tare subaru .... :cry: :cry: :cry: |
Re:
Quote:
Daca-mi spui tu mie cum a fost lucrata ea manual de catre proprietar .... ca a montat el piesele ... poate, dar ma indoiesc ca a facut el intercoolerul ala pe care scia apex sau sistemul nitro dryport. E tare masina .... da putea sa nu dea macar nitro .... daca tot e pe clase ... sa ne dam pe clase. |
1 Attachment(s)
Imi cer scuze, am bat back si s-a pus de 2 ori... vad ca nu mai pot sa sterg primul post cu poza...
Ba\"n\"chetta rulz. Felicitari ! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:33. |
- Copyright 2026 4Tuning