Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz din Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/54719-matiz-satu.html)

spark88 14-11-07 21:23

Re: Matiz din Satu Mare

Da azi l-am primit mersi mult....apropo cum il lipesc???pai numa pe exterior se poate.........curat bine suprafata si il lipesc atat nu????

quick_5hifter 14-11-07 21:58

Quote:

Originally Posted by spark88 (Post 1199555)
Da azi l-am primit mersi mult....apropo cum il lipesc???pai numa pe exterior se poate.........curat bine suprafata si il lipesc atat nu????

Cu placere!

Din pacate DA, numai la exterior se poate pune...trebuie doar sa cureti suprafata si sa incepi lipirea stickerului dintr-un colt al lui, ca sa prinzi cat mai putin aer...incearca sa uzi in prealabil atat masina, cat si stickerul pe partea cu adeziv, cu un pulverizator din ala pt. geamuri, dar nu prea tare...cat sa nu prinda aer.

spark88 14-11-07 22:00

OK mersi :) sunt curios cum va arata...in spate l pun ,stanga sau dreapta???ce zici?

spark88 15-11-07 09:20

2 Attachment(s)
Uite niste poze :D

spark88 15-11-07 09:31

Ce vroiam sa va mai intreb.. Ce anume se mai poate face la motor???
Pana acuma am filtru sport si la evacuare am accelerator de gaze si evacuare finala sport.........
CE s-ar mai putea???Am vazut eu pe net ceva regulator presiune benzina????
Ce anume face ala???merita pus?

spark88 15-11-07 09:36

Intercooler?????

Teroarea 15-11-07 10:49

http://www.moman.pl/index.php?a=lista&k=5

MaTzA 15-11-07 11:48

Intercooler iti pui numai cand ai turbina.El este folosit sa raceasca aerul ce trece prin compresorul turbinei.

quick_5hifter 15-11-07 13:23

Intercooler asa e, numai pentru motoarele turbo se pot monta...daca vrei un mic plus de performanta si un mare plus de zgomot, stiu pe cineva in Constanta care vinde o evacuare completa (in afara galeriei) din inox pentru Matiz, executata la Borla, fara toba intermediara (eventual adaugi tu acceleratorul ala de gaze, care inca n-am inteles ce rol are :oops: )
Cand mai dau de el pe net, ii cer un filmulet sa "vezi" cum se-aude. As fi luat-o pentru mine, dar Tico are traseul pe dreapta :(
Sau daca tot ti-ai anulat intermediara, poti sa-ti cumperi o toba finala cu silencer, pun pariu ca o sa se auda excelent si nu exagerat de tare...
Scuza-ma daca ai deja finala de inox si n-am fost eu atent :oops:
Stickerul l-ai pus bine, zicea lumea ca acolo este cel mai indicat sa-l pui, e cel mai vizibil din exterior si afecteaza cel mai putin vizibilitatea din interior...
Spunea cineva de un kit turbo pentru Matiz, care costa...nu mai stiu exact, ori 1000, ori 3000 euro...si care include tot ce e necesar pentru conversia aspirat->turbo...pot sa ma interesez si de asta, dar nu stiu cat de legal e.

spark88 15-11-07 21:02

Inteleg...mersi pentru informatii.
Da regulatorul de presiune pentru benzina are ceva efect??
Merita pus??
Da am deja evacuarea finala schimbata yed performance si suna OK
acuma cu chitul acelapoate ar fi OK numa oare cat costa???????
Pare cam mult :D

quick_5hifter 15-11-07 21:56

Am intrebat azi si revin cu modificari:
-evacuarea este de la catalizator pana la final, din inox;
-toba finala nu exista, este teava dreapta;
-exista in schimb toba intermediara;
-face o galagie de mori 8) dar in sensul bun, nu altfel;
-pretul pentru acest traseu este 700 RON.

spark88 15-11-07 23:29

Da e ok omnu ,dar nu prea imi trebe am deja un sunet OK
ce imi ziceai deja la mine sunt schimbate
Chitul acela?turbo sau ce???SAu ce anume crezi ca as putea modifica inca la motor???

catarsis 17-11-07 20:56

un plus de putere se poate obtine din admisie+evacuare;adika un kit admisie(de preferat k&n ) si o evacuare cap coada inox;adiak incepand de la serpisori(galeria evacuare);poti obtine cca 10 cp din astea 2;

spark88 17-11-07 20:58

Hai explica-mi un pic te rog ca nu ma prea pricep.
Pana acuma am filtru aer sport,accelerator de gaze,evacuare finala sport...

catarsis 18-11-07 00:47

in general e bine sa cauti un filtru sport facut special pt masina ta;dar nu stiu daca o sa gasesti;cele universale sunt mai mult pt sunet decat pt performante;ideea e ca motorul sa respire cat mai bine;cu cat aerul este mai mult si mai rece, cu atat creste si puterea lui;o galerie de evacuare cu diametrul marit si lustruita ajuta la o eliberare mai rapide a gazeleor de esapament;mai poti sa faci o resoftare daca ai interfata obd II;dar nu stiu daca se poate la Matiz;

All times are GMT +2. The time now is 05:06.

- Copyright 2026 4Tuning