Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Kitch tuning Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia/54641-kitch-tuning-baia.html)

razvyrulz 03-12-08 15:49

Re: Kitch tuning Baia Mare

Quote:

Originally Posted by Soche (Post 1900199)
Hai mai ca nu e asa urat eleronul ala :))
Nuj de ce dar imi seamana mult cu un eleron ce era pe un BMW ursulet demult prin BM.

de culoare verde :P
Tre' sa caut poza :P l'am fotografiat pe vremuri :P

Soche 03-12-08 19:47

A fost BMW-ul unui cunoscut... Am ras bine de el cand i-a spart motorul inainte de Tuning Show Oradea din 2005 sau in cat a fost. A vrut sa-l tractam pana acolo ca sa-l prezinte pt ca l-a inscris in concurs :)) Pana la urma a venit cu Dacia la Oradea.
Daca vorbim de acelasi BMW era unul verde cu niste dungi pe laterale. Parca l-a dat pe unu decapotabil ce l-a facut frumusel.

razvyrulz 03-12-08 22:05

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Soche (Post 1900666)
A fost BMW-ul unui cunoscut... Am ras bine de el cand i-a spart motorul inainte de Tuning Show Oradea din 2005 sau in cat a fost. A vrut sa-l tractam pana acolo ca sa-l prezinte pt ca l-a inscris in concurs :)) Pana la urma a venit cu Dacia la Oradea.
Daca vorbim de acelasi BMW era unul verde cu niste dungi pe laterale. Parca l-a dat pe unu decapotabil ce l-a facut frumusel.

asta'i :

Soche 04-12-08 01:11

Da asta e :) Nu arata raud e loc. :) Printre primele masini modificate prin BM (exterior doar)

razvyrulz 04-12-08 07:20

Quote:

Originally Posted by Soche (Post 1901232)
Da asta e :) Nu arata raud e loc. :) Printre primele masini modificate prin BM (exterior doar)

La vremea aia intorceam capul sigur dupa el (daah, ca doar i'am facut poza), insa acum nu mai mi se pare ceva foarte foarte :P

Soche 04-12-08 09:42

Era ingrijit si facut cu gust cel putin la asta ma refer

razvyrulz 04-12-08 09:50

Quote:

Originally Posted by Soche (Post 1901433)
Era ingrijit si facut cu gust cel putin la asta ma refer

D'acord ;))

VG30DETT 04-12-08 18:14

Quote:

Originally Posted by razvyrulz (Post 1900972)
asta'i :

eleronu spate il ajuta la viteze mari nu? la peste 250 km/h si dungile la viteze mici :yikes::yikes::yikes::yikes::D:D

Soche 04-12-08 20:16

hai mai nu fi rau :lol: e acceptabil eleronu fata de cel de pe BMW-ul de mai sus si eu zic ca arata mai bine masina cu el :)

VG30DETT 04-12-08 20:26

nu sunt rau dar un eleron trebuie sa aiba rolul sau pe o caroserie nu se pune doar asa .Fata de cel de mai sus e adevarat e mai putin ''extravagant''.

razvyrulz 04-12-08 20:36

Quote:

Originally Posted by VG30DETT (Post 1902791)
nu sunt rau dar un eleron trebuie sa aiba rolul sau pe o caroserie nu se pune doar asa .Fata de cel de mai sus e adevarat e mai putin ''extravagant''.

la vremea cand am facut poza ... va garantez ca v'atzi fii dorit cu totzii sa o aveti, in realitate masina arata bijuterie atunci, "ideea de tuning s'a mai schimbat " dar la vremea aceea era o masina frumoasa din coada(eleron) si pana'n "viniluri".

Am zis, ;))

3SGE 04-12-08 21:07

Quote:

Originally Posted by razvyrulz (Post 1902817)
la vremea cand am facut poza ... va garantez ca v'atzi fii dorit cu totzii sa o aveti, in realitate masina arata bijuterie atunci, "ideea de tuning s'a mai schimbat " dar la vremea aceea era o masina frumoasa din coada(eleron) si pana'n "viniluri".

Am zis, ;))

La vremea aia? Adica acum 4-5 ani? Crezi ca ne doream Bmw-uri cu eleron jap style? Take a break :evil:

Corneliu26 04-12-08 21:19

Quote:

Originally Posted by 3SGE (Post 1902873)
La vremea aia? Adica acum 4-5 ani? Crezi ca ne doream Bmw-uri cu eleron jap style? Take a break :evil:

hihihi :D

3SGE 04-12-08 21:24

Quote:

Originally Posted by Corneliu26 (Post 1902897)
hihihi :D

Pai spune tu, asa ca un fan adevarat Bmw, se potriveste eleronul ala? ;)

razvyrulz 04-12-08 22:11

Quote:

Originally Posted by 3SGE (Post 1902910)
Pai spune tu, asa ca un fan adevarat Bmw, se potriveste eleronul ala? ;)

cu riscul sa par "kitckos" ... eu unu' imi doream, asa urat cum il vezi tu :) poate eram eu prea copil ... dar ... nu se prea pot discuta gusturile :)

All times are GMT +2. The time now is 14:49.

- Copyright 2026 4Tuning