![]() |
Re: My Ka
am luat-o cu eleron, e adusa din Germania in Craiova stau in cartieru Craiovita noua pe langa ANL-uri
|
nu :(;eu sunt din Craiova;dar stau in Ploiesti de vreo 24 de ani;dar am multe rude in Craiova;yo stau in centru aproape de Piata ;
|
eu ti-am spui ca ii sta mai bine cu un eleron
|
1 Attachment(s)
o sa-i pun eleron, dar nu de luneta;vreau ceva in genul asta
|
e super e un ka in Craiova care arata in genul asta, bine cu exceptia jantelor si a eleronului
|
io zic ca nu prea ar arata bine un eleron din ala. mai bine ii pui o prelungire indreptata in sus putin si are si un impact aerodinamic mai bun.intrebare:voi aveti geamuri electrice pe masina?
|
eu am geamuri electrice
|
4 Attachment(s)
cateva motoare nervoase pe ford ka
|
da Catarsis sper ca nu te deranjeaza ca am pus si eu cateva poze aici in topicul tau
|
no problemo
|
ok ms mult
PS: se rupse furtunul de la lichidul de racire la KA:cry: |
l-ai agatat cu ceva! si mie mi s-a rupt colieru ca il tinea si noroc ca am vazut ca atarna, altfel ramaneam si eu fara el.iei un furtun ,il inlocuiesti si iti reumpli radiatorul.
|
sal baieti sunt nou pe aici,am si eu un ka de 6 luni si vreau sa ii schimb tampoanele de la motor ca sau dus am cam facut curse cu ea si .......cam cat costa e din 2002
|
sal.Maine seara postez si eu cracanata,am reusit sa o spal si cat nu ploua prin bacau arata bine.Intrebare: Vreau sa ii fac cateva modificari si am nevoie de cateva sfaturi.Am vazut ca s'a mai discutat pe marginea subiectului.Discuri noi , placute de frana, tamburi spate , filtru sport.O recomandare? marca , pret? si sa nu uit, ceva care sa scoata un sound mai periculos fara sa fiu nevoit sa o turez prea tare gasim in comert?Am gasit pe un site un kit pentru toba (blaster sound) merita investita?o seara faina
|
Pt sound iti recomand un filtru sport K&N si o toba sport MagnaFlow
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:47. |
- Copyright 2026 4Tuning