Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona comerciala Piatra-Neamt - Bazar - Servicii - Talcioc (https://forum.4tuning.ro/348-zona-comerciala-piatra-neamt-bazar-servicii-talcioc.html)
-   -   Cocktail tuning va prezinta (https://forum.4tuning.ro/348-zona-comerciala-piatra-neamt-bazar-servicii-talcioc/54179-cocktail-tuning-prezinta.html)

johnson 22-03-08 10:48

Re: Cocktail Tuning Va Prezinta

Din asta care spui tu am pe stoc la 70 ron bidonul de 2 litri si e tot made in France. E pe baza de ester, numai ca diferenta intre un ulei auto si cel moto , e ca trebuie sa asigure si functionarea ambreiajului si cutiei de viteze care la motociclete se face cu acelasi ulei

johnson 27-03-08 09:42

Bass la pachet:
-amplificator Pioneer GM6300F, pret separat 600 ron
-Subwoofer Magnat Charger 130, pret separat 450 ron
-cabluri montaj, 70 ron
Cu montaj , total 1200 ron

johnson 31-03-08 10:30

Pe stoc sau la comanda, cantitate nelimitata, detectoarele Cobra model ESD7000 la uimitorul pret de 145 ron. Faptul ca le aduc asa ieftin, nu inseamna neaparat ca le si recomand, desi sunt unii f multumiti de performantele lor

johnson 04-04-08 09:57

In continuare avem in oferta, pe stoc sau la comanda, covorase cauciuc pe specifiicatiile originale ale masinii, produse in Germania, toata gama de becuri Philips Blue Vision, X-trem Power, Night Guide sau cele uzuale fara pretentii deosebite de culoare, doar calitate mai buna. Va reamintesc, ca la noi mai gasiti detectoare radar, stoc permanent de minim 15 modele, cu preturi de la 145 ron, aparatura audio, elemente tuning auto-moto, anvelope auto-moto si in anumite limite si piese auto. Desi nu cred ca e locul sa amintesc asta, suntem si dealeri la atv-urile Linhai si motociletele Suzuki, Kawasaki, Aprilia, Honda sau Yamaha. Desi nu cred ca e o marca sa nu o pot aduce mai ieftin decat Bucurestiul, asta ca sa nu mai zic de echipamentele atat de necesare in aventurile pe doua roti

claus77 05-04-08 22:00

SALUT! Jonson cred ca nu m-ai uitat cu folia aia pentru luneta la opelul astra f.Am fost de mai multe ori pe la tine dar ...Oricum am sa trec si saptamana viitoare sa-ti mai amintesc(stii luneta aia care nu se poate a jos eleronul).P.S.Cand o sa-mi pui folia pe luneta sa stii ca o sa vreau si pe lateralele fata.BAFTA!!!

claus77 05-04-08 22:02

Am uitat ...a venit colegul meu pe la tine sa-i pui xenon la un LOGAN?

johnson 06-04-08 14:32

A fost, montaj efectuat, totul in regula. Iar pt luneta am vorbit cu buddy lex tot de pe forum sa vina sa iau modelul de pe a lui. Cred ca reusim saptamana viitoare sa termin si treaba asta, scuze daca a durat mai mult decat am preconizat. Mesaj pt Buddy: te astept pe la mine cand ai timp.

VaLeX 06-04-08 14:47

Johnson , ai folii pt caroserie ? nu pt geamuri , cum sunt taxiurile foliate , insa alta culoare [negru/gri etc.] ?

buddy_lexx 06-04-08 14:48

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1468815)
A fost, montaj efectuat, totul in regula. Iar pt luneta am vorbit cu buddy lex tot de pe forum sa vina sa iau modelul de pe a lui. Cred ca reusim saptamana viitoare sa termin si treaba asta, scuze daca a durat mai mult decat am preconizat. Mesaj pt Buddy: te astept pe la mine cand ai timp.

poi imi spui cu vreo 2 zile inainte..k sa stiu... ora si data...si fac tot posibilu sa ajung! ..am tot asteptat un semn d viata d la u atunci..dar ..n`ai mai spus nimic..am crez k ai rezolvat

johnson 06-04-08 15:02

nu am rezolvat nimic, am fost aglomerat, nu am avut lucrarea trecuta in agenda si am neglijat-o. Greseala mea, dar ma revansez eu. Ideea e sa vii cand poti, eu am nevoie de tine , asa ca imi fac programul dupa tine. Prerabil de marti incolo sa se mai indrepte vremea si sa evit suprapunerea peste lucrarile din garaj. Pt valex: am si folii pt caroserie, carbon look sau alte tipuri daca e nevoie. Iar cat de curand voi monta si folii transparente de protectie pt caroserie, faruri etc

VaLeX 06-04-08 15:15

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1468868)
Pt valex: am si folii pt caroserie, carbon look sau alte tipuri daca e nevoie. Iar cat de curand voi monta si folii transparente de protectie pt caroserie, faruri etc

hmm..super :) ma intereseaza niste preturi , daca nu le poti pune aici pe forum , astept PM de la tine , inclusiv montarea.

:arrow:folie obisnuita [neagra/gri] capota plafon portbagaj
:arrow:carbon look capota plafon portbagaj

multam

johnson 06-04-08 15:39

mi-ar fi de folos pt asta o marca de masina, imi pare rau daca sunt neinformat, dar chiar nu stiu si e important
Carbon look,3D, de la CFC Germany costa 179 euro bucata de 150x150 cm, numai materialul, dar e de o caliatte ffff buna. Mai sunt si folii printate si arata de departe cam la fel, dar calitate mult diferita, in jos. Si pretul e mai prietenos in schimb, dar nu e pt pretentiosi. Bucata de 150X150 e numai pt capota motor...
Cele colorate sunt mult mai jos ca pret, iti pot spune cand stiu si marca de masina

VaLeX 06-04-08 15:56

ms mult de informatii , daca o sa am nevoie de mai multe detalii , am sa trec pe la tine si mai vedem la fata locului . Am sa'l iau pe Buddy ca "ghid turistic" :D

ne mai auzim !

johnson 09-04-08 13:19

Pachet Magnat:
- statie Magnat Tribal x two, pret 310 ron
-subwoofer Magnat Charger 130, pret 450 ron
-cabluri 90 ron
Pret pt tot pachetul si montaj 850 ron

Ali_ump 22-04-08 09:43

Semnalizari led pt un E30...preturi ...bara stabilizatoare fata tot pe E30 ...dar sa nu fie stock! Astept preturi!

All times are GMT +2. The time now is 01:48.

- Copyright 2026 4Tuning