Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Bv 05 Dfn (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/53936-bv-05-dfn.html)

B-61-KYS 14-12-07 12:31

Re: Bv 05 Wrc

Parerea mea e sa lasi naibii tuningul si apuca-te de directie, frana ..motor , cauciucuri vad ca esti pe 0 ! E mai bine pentru siguranta ta ! Puteai omora un copil..un om..un papagal..o musca! etc etc!

LUCI BV 89 WRC 14-12-07 16:49

Quote:

Originally Posted by apline5 (Post 1245903)
wrcu a spus mai ...dar mai subtil si discret ...sari in cap la om cand n-a zis nimic decat sa sublinieze mishtoul altuia :sad:

Apline ....Imi cer scuze ....nu am vrut sa te supar dar eram un pic suparat ca este prea criticata...si eu nu vreau sa fac nici-o copiei si nici sa ii ascund defectele sau sa ma dau mare ca este super masina este un simpla ...si deocamdata ma lupt cu ea sa reusesc sa o termin ....

LUCI BV 89 WRC 14-12-07 16:52

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 1246046)
Parerea mea e sa lasi naibii tuningul si apuca-te de directie, frana ..motor , cauciucuri vad ca esti pe 0 ! E mai bine pentru siguranta ta ! Puteai omora un copil..un om..un papagal..o musca! etc etc!

Domnu meu uite sa stii de la mine eu nu ii fac tuning ...si nici nu o sa ii fac ...sa ii dai niste bari jos si sa o cobori mai jos nu cred ca se numeste tuning ....este doar old style ...atata tot
si in legatura cu ce sa intamplat a fost din cauza ca a cedat o conducta ...

Ja_Rule 15-12-07 12:33

e chiar asa greu sa gandesti la 19 ani? apuca`te si fa cea ce trebuie la masina si lasa WRC`ismele ... tu pune mana si fa`o sa fi in siguranta ca asta`i cel mai important ... viata ta conteaza mai mult decat aspectu`l WRC`ului sau al SGM`ului sau a orcarei masina... daca porma vrei sa faci o copie WRC ... n`ai decat sa faci .. e treaba ta cum iti faci masina .. numai bine

LUCI BV 89 WRC 15-12-07 13:24

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 1247464)
e chiar asa greu sa gandesti la 19 ani? apuca`te si fa cea ce trebuie la masina si lasa WRC`ismele ... tu pune mana si fa`o sa fi in siguranta ca asta`i cel mai important ... viata ta conteaza mai mult decat aspectu`l WRC`ului sau al SGM`ului sau a orcarei masina... daca porma vrei sa faci o copie WRC ... n`ai decat sa faci .. e treaba ta cum iti faci masina .. numai bine

MS MS PT INCURAJARI DOMNU JA_RULE uite acum am facut rost de toate piesele noi noutze fac poze si o sa le postez ....dar dintr-o prostie am ramas fara frane si acum ma ocup de ea am toata partea mecanica noua :D

apline5 15-12-07 17:46

ar totusi mai indicat sa faci masina brici pe partea mecanica ...ciudat ca a cedat ...din 73 parca e nu ? ...a mea din 76 nu a marait nimic de cand o am ...

Ja_Rule 16-12-07 00:18

n`ai inteles nimic din ce`am scris ...

fenyx 16-12-07 03:55

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 1248389)

ai f mare dreptate sa o faci sa arate super si sa mearga ca o droaga mai bine lasa ,si nu ma refer la aceasta masina e valabil la 90% din daciile de pe forum inclusiv a mea pe care am si vandut-o din acest motiv.

LUCI BV 89 WRC 16-12-07 20:16

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 1248389)

da ce trebuia sa inteleg ?eu zic ca am inteles

LUCI BV 89 WRC 16-12-07 20:17

Quote:

Originally Posted by fenyx (Post 1248480)
ai f mare dreptate sa o faci sa arate super si sa mearga ca o droaga mai bine lasa ,si nu ma refer la aceasta masina e valabil la 90% din daciile de pe forum inclusiv a mea pe care am si vandut-o din acest motiv.

Masina fiind originala la partea mecanica cred si eu...dar acum am facut rost de toate piesele noi o sa fac poze si o sa le pun
mai ramane sa o vopsesc ....

Ja_Rule 18-12-07 14:32

Quote:

Originally Posted by LUCI BV 89 WRC (Post 1249370)
da ce trebuia sa inteleg ?eu zic ca am inteles

ba nu ai inteles nimic .. tu crezi ca pe cineva intereseaza daca postezi u cat mai multe poze cu piesele noi ale masinii.. faci asta doar ca sa vada lumea ca tu esti pasionat de masina ta ...trebuie sa intelegi ca daca vrei sa`ti faci masina, nu tre sa`mi dovedesti mie sau lu X si Y ca tu pui piese noi la masina si ca bagi n`milioane in ea .. am tot respectu pt ce`a ce incerci sa faci si la fel am respect pt fiecare user al forumului (mai mult sau mai putin) dar sa nu incurcam faima cu pasiunea.. sper sa nu mi`o iei in nume de rau ... numai bine

P.S.: si acum sa`mi sara tot forumu` in cap ....

LUCI BV 89 WRC 18-12-07 20:31

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 1251912)
ba nu ai inteles nimic .. tu crezi ca pe cineva intereseaza daca postezi u cat mai multe poze cu piesele noi ale masinii.. faci asta doar ca sa vada lumea ca tu esti pasionat de masina ta ...trebuie sa intelegi ca daca vrei sa`ti faci masina, nu tre sa`mi dovedesti mie sau lu X si Y ca tu pui piese noi la masina si ca bagi n`milioane in ea .. am tot respectu pt ce`a ce incerci sa faci si la fel am respect pt fiecare user al forumului (mai mult sau mai putin) dar sa nu incurcam faima cu pasiunea.. sper sa nu mi`o iei in nume de rau ... numai bine

P.S.: si acum sa`mi sara tot forumu` in cap ....

parerile sunt impartite domne ...eu nu vreau sa arat ca cine stie ca bag bani in ea sau ca sunt eu pasionatul pasionatilor ...este masina mea si viata mea ...mi-am luat toate piesele necesare adik tot ...sa mi-le schimb pt siguranta mea si pt masina ...este veche are 35 de ani si saraca n-a umblat cred ca nimeni la ea ...
respect pt toti

andy_wpo 18-12-07 21:06

Nu te mai agita atata pt.nimic.Tu chiar esti curios de ce spune unul si altul.?Fati masina,incet,incet sa iasa cum iti place tie.Nu conteaza daca va fii o copie dupa wrc,ca doar nu are drept de autor.Intelege si tu ca astia is "vedetele" forumului Dacia si nu pot acepta ideea ca si alti mai pot sa faca ce au facut ei.
Frumos ar fii sa ne ajutam intre noi cu idei,sfaturi,dar cat timp va exista mentalitatea asta,sa moara capra vecinului,nu te astepta la ajutor ci doar la critici.
Eu ma bucur ca nu esti unul dintre cei ce si-au postat masina,doar pt ca au o masina si este un lucru de apreciat ca ai facut cate ceva la ea.Bafta la proiect in continuare si nu te dezamagi de vorbele lui unu sau altu,masina o faci pt TINE ;)

LUCI BV 89 WRC 18-12-07 21:14

Quote:

Originally Posted by andy_wpo (Post 1252467)
Nu te mai agita atata pt.nimic.Tu chiar esti curios de ce spune unul si altul.?Fati masina,incet,incet sa iasa cum iti place tie.Nu conteaza daca va fii o copie dupa wrc,ca doar nu are drept de autor.Intelege si tu ca astia is "vedetele" forumului Dacia si nu pot acepta ideea ca si alti mai pot sa faca ce au facut ei.
Frumos ar fii sa ne ajutam intre noi cu idei,sfaturi,dar cat timp va exista mentalitatea asta,sa moara capra vecinului,nu te astepta la ajutor ci doar la critici.
Eu ma bucur ca nu esti unul dintre cei ce si-au postat masina,doar pt ca au o masina si este un lucru de apreciat ca ai facut cate ceva la ea.Bafta la proiect in continuare si nu te dezamagi de vorbele lui unu sau altu,masina o faci pt TINE ;)

DA DOMNE AI DREPTATE MARE SI ADEVARUL ASTA ESTE EU DAK POT AJUTA PE CINEVA O FAC CU CEA MAI MARE PLACERE MS PT INCURAJARI SI AST PASIONATI CU CARE SA VB

quze 18-12-07 22:01

Mai lasa arfistii astia care pe unii inainte ii apreciam dar se dovedesc a fii niste mecanici mai de pe la tara asa. Odata am vrut sa ma apuc si eu de asa ceva doar pt ca este masina nationala si dc nu , tre sa ne mandrim cu ea. Mi-a taiat cineva vlaga pe aici. Asa ca mai bine ocupa-te de masina acolo si de unii tarani crescuti langa porc la bloc de pe aici mai putin. Spor !

All times are GMT +2. The time now is 14:29.

- Copyright 2026 4Tuning