![]() |
Re: Bv 05 Wrc
Parerea mea e sa lasi naibii tuningul si apuca-te de directie, frana ..motor , cauciucuri vad ca esti pe 0 ! E mai bine pentru siguranta ta ! Puteai omora un copil..un om..un papagal..o musca! etc etc!
|
Quote:
|
Quote:
si in legatura cu ce sa intamplat a fost din cauza ca a cedat o conducta ... |
e chiar asa greu sa gandesti la 19 ani? apuca`te si fa cea ce trebuie la masina si lasa WRC`ismele ... tu pune mana si fa`o sa fi in siguranta ca asta`i cel mai important ... viata ta conteaza mai mult decat aspectu`l WRC`ului sau al SGM`ului sau a orcarei masina... daca porma vrei sa faci o copie WRC ... n`ai decat sa faci .. e treaba ta cum iti faci masina .. numai bine
|
Quote:
|
ar totusi mai indicat sa faci masina brici pe partea mecanica ...ciudat ca a cedat ...din 73 parca e nu ? ...a mea din 76 nu a marait nimic de cand o am ...
|
n`ai inteles nimic din ce`am scris ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mai ramane sa o vopsesc .... |
Quote:
P.S.: si acum sa`mi sara tot forumu` in cap .... |
Quote:
respect pt toti |
Nu te mai agita atata pt.nimic.Tu chiar esti curios de ce spune unul si altul.?Fati masina,incet,incet sa iasa cum iti place tie.Nu conteaza daca va fii o copie dupa wrc,ca doar nu are drept de autor.Intelege si tu ca astia is "vedetele" forumului Dacia si nu pot acepta ideea ca si alti mai pot sa faca ce au facut ei.
Frumos ar fii sa ne ajutam intre noi cu idei,sfaturi,dar cat timp va exista mentalitatea asta,sa moara capra vecinului,nu te astepta la ajutor ci doar la critici. Eu ma bucur ca nu esti unul dintre cei ce si-au postat masina,doar pt ca au o masina si este un lucru de apreciat ca ai facut cate ceva la ea.Bafta la proiect in continuare si nu te dezamagi de vorbele lui unu sau altu,masina o faci pt TINE ;) |
Quote:
|
Mai lasa arfistii astia care pe unii inainte ii apreciam dar se dovedesc a fii niste mecanici mai de pe la tara asa. Odata am vrut sa ma apuc si eu de asa ceva doar pt ca este masina nationala si dc nu , tre sa ne mandrim cu ea. Mi-a taiat cineva vlaga pe aici. Asa ca mai bine ocupa-te de masina acolo si de unii tarani crescuti langa porc la bloc de pe aici mai putin. Spor !
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:29. |
- Copyright 2026 4Tuning