![]() |
Re: Skoda Octavia Tour Sport
:) foarte misto...din pacate eu n-am mai avut timp sa-i fac nimic...am gasit-o si zgariata, parbrizul mi-a pocnit din nou...azi am gasit un cui in anvelopa...numai necazuri :(
|
Quote:
sper sa rezolvi totul cat mai repede |
1 Attachment(s)
cu usa am terminat-o, parbrizul e doar un pct si inca n-a inceput sa plece fisura, si-asa c-o sa-l las cum e ca nu se observa...
pana la noi jante le-am restilizat un pic in negru mat...ma mai gandesc cu bandourile daca sa le fac sau nu in culoarea masinii...urmeaza folie noua si eleronul imbracat in folie negru mat... |
Quote:
oricum sunt un model frumos Spider-urile astea, iar negru le prinde la fix cu bandourile mai stai pe ganduri? :cry: fa-le rosii si sa vezi diferenta apoi ;) |
remus, u ai vopsit oglinzile sau ai folie pe ele?
|
sunt vopsite...
|
super masinutza...si eu cred k ar da mai bine cu bandourile la culoare...si ca o parere eu zic k arata mai bine cu eleronul asa(asta e doar parerea mea)....bafta in continuare!!!
|
1 Attachment(s)
mulţumesc...urmează bandourile în culoarea maşinii însă aş vrea mai întâi să găsesc alte bandouri pe care să le pregătesc cum trebuie pentru vopsit, având în vedere textura lor, asta ca să nu am probleme cu exfoliatul vopselei...mai am puţin şi efectuez şi itp-ul şi apoi să schimb folia de pe plafon şi să pun o altă folie pe geamuri...uşor uşor :-)
|
La niste red strips pe jante te-ai gandit cumva ? Ar arata foarte bine :D
|
take your time
se intrevede o vizita la craiova... poate iti mai vad frumusetea rosie si pe tine, ca vad ca a avansat mult intr-un an ;) spor la treaba si mii de km fara probleme |
Quote:
|
3 Attachment(s)
ce zici remm sa fac si emblema neagra?;)
|
Quote:
ps: tu ai mai lăsat-o cumva mai jos? bagheta de la grila dr n-o mai ai? |
Quote:
|
Quote:
nu-i fa emblema neagra arata grav rau din fata, eu zic ca este perfecta poate eventual sa-i mai pui o lama de CUPRA dar zici ca deja este joasa... :cry: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:52. |
- Copyright 2026 4Tuning