![]() |
Re: Honda Civic 1,5 16v
doamne cum se aude turbo :twisted:
|
Care melci frate?:rolleyes2:lol:eu nu am melci am turbe ,boaste care intra de la 3 mi deci da cam pe la 3 mii intra mai serios .:D
|
Quote:
si eu vreau pe a mea...:D da sa vedem cu organele interne ce facem...cand am bani de ele...ca vreau sa fac o treaba cap coada. misto proiectu :D chiar imi place |
Ms nu cred ca cele mai mari probleme ti le creaza(internele) pistoane decomprimate ,axe ,role si altele ca sa poti da cu presiune serioasa in ea asa cum vrei tu treaba sta cu totul altfel., atunci va trebuii sa te ocupi serios de electronica masini , admisie injectia,ecu ,vacumuri ,turbina mai mare,ca sa ai un debit mai mare ,atunci vi cu un ambreaj pe masura si cu toate astea nu o sa ai fiabilitate mergi tare ,beton super tare dar asta numai 1 luna doua si deja nu iti mai trebuie bombe din astea de 400 - 500 cp eu sint multumit cu un 0,6 07 psi dar fiabil as putea sa dau in ea si cu 1 bar dar nu as garanta ca rezista prea mult ,ce am vazut noi pe net honda la 1,5 bar intradevar au muncit baietii dar nimeni nu stie concret cit rezista motorul,altii il fac praf in faza de teste la daino ,asa ca date la 0,7 bari cu o japoneza si cel putin un timp nu prea ai mai vrea mai multa putere 8)
|
2 Attachment(s)
In sfarsit a sosit una din piese.:lol:
|
Quote:
|
Hmmm nu lam masurat sincer dare cam 70 -80 cm lungime si 25 cm inaltime .
Luni sus cu el sa nu mai merg cu frica si sa pot sa ma joc si eu cu presiunea:D |
he he, treaba buna. abia astept sa vad cum da cu intercooleru in fata. cred ca si tu la fel :)
dupa ce masina e intercooleru? |
bun...acum ai turbo..dar frane ?! te ai gandit la vre un upgrade ? sau nu e nevoie,inca ?!
|
pana este pedala de acceleratie nu trebe frana :P
|
sincer la atitia cai citi am nici frinele nu isi mai fac treaba, m-am gindit sa ii montez parasuta in spate :lol: glumeam poate pe viitor am sa ii schimb discurile cu unele mai mari ;)
|
2 Attachment(s)
Si in sfirsit o noua fata a masinii ,mama cei mai place cu aer rece si mai dens ,victima un crx 1,6 16v urit sia mai luato:shock::D
|
4 Attachment(s)
Azi a venit si boost gauge sa vedem sigur la ce presiune se merge dupa care urmeaza inca o piesa importanta bloof-walve asta va face sa ramina turbina in ture deci inca un plus la schimbatul treptelor .:D:D:D
|
8 Attachment(s)
Si citeva poze de simbata de pe circuit cea mai tare faza fiind toate masinile ce am fost si ne-am strins erau HONDE super adevarate ,ti se zbirlea parul cind le vedeai pe toate si le auzeai.
|
foarte tari pozele, deadreptul artistice :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:20. |
- Copyright 2026 4Tuning