Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/5334-logan-1-6-ambition-vs-cielo-executive.html)

blowwind 24-07-05 08:20

copii try this... https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=8840
la cielo inca n`am vazut asa ceva :) si nici nu cred ca am sa vad prea curand :D

Trainer 24-07-05 08:49

Matizu' facut la noi are fix 3 stele,exact cat caramida aia autoportanta de Logan.Nu mai scoateti BMW dintr-un morman de gunoi folosit de Reno: motoare din anii 1990 toamna,o combinatie de piese de la Clio,Megane plus o gramada de piese mai SH asa,si param a iesit Loganu:o minunatie tehnologica pentru romanu' care a avut 30 de ani Dacia 1300,.

shadow 24-07-05 10:21

Cum puteti sa ziceti ca Loganul face Cielo??? Eu pana acum nu am vazut asa ceva...si terminati cu faze de genul \"eram la semafor cu un Cielo si l-am facut pe ala\", astea sunt nishte aberatii.
Toti proprietarii de Logan cu care am vb pana acum mi-au spus ca Loganul este F LENES. Trebuie sa recunosc la interior Loganul este superior datorita materialelor folosite si spatiului mult mai mare, dar Cielo bate orice motorizare actuala de la Logan!!!

Race 24-07-05 12:00

EXKID ce-ai patit draga ? Te-au suparat vecinii ca au ras de tine ca ai Cielo din '98 si ei Logan nou ? Te-ai dus sa bei sa uiti de suparare si ai venit dupa aia sa-ti versi amarul pe forum ? Asta ar fi singura ta scuza.Ma rog ar mai fi si aia in care inteligenta ta nu o depaseste pe cea a unui fier de calcat.
Trainer daca tu la 8.500 EURO vrei BMW inseamna ca traiesti intr-o lume paralela.Nu asta era ideea...dar ce te poti astepta de la oameni pentru care efort de gandire inseamna transformarea din lei noi in lei vechi cand primesc rest la supermarket ?
Uitati-va la datele tehnice comparative,si o sa vedeti ca Loganul face ceva mai repede kilometrul.In afara de asta,nu are directie care sa-ti dea emotii (frica adica!) la fiecare curba.Ca sa nu mai vorbim de confort.
Cei care cumpara Cielo ar vrea sa fim cu 15 ani inainte...asta inseamna o masina de la inceputul anilor '80 ! :D
Probabil ca partizanii infocati Cielo au si ei unul de 5-8 ani si nu-si permit Logan...si arunca in el cu noroi din cauza asta.

shadow 24-07-05 12:14

Si atunci cum iti explici ca sunt sute de proprietari de Logan care se plang si isi dau cu pumni in cap ca si-au luat \"o masina superioara Cielo\".
Cate cazuri au existat cand un Cielo a ramas fara frane sau fara directie??? ---------- 0!!!
In schimb eu am auzit de cateva cazuri cand proprietarii de Loganuri au ramas nu numai fara ABS dar au ramas fara frane de tot!!! De directie nici numai zic, au scris ziarele destul despre asta!!!

EvLSant0S 24-07-05 14:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Race\"
EXKID ce-ai patit draga ? Te-au suparat vecinii ca au ras de tine ca ai Cielo din '98 si ei Logan nou ? Te-ai dus sa bei sa uiti de suparare si ai venit dupa aia sa-ti versi amarul pe forum ? Asta ar fi singura ta scuza.Ma rog ar mai fi si aia in care inteligenta ta nu o depaseste pe cea a unui fier de calcat.
Trainer daca tu la 8.500 EURO vrei BMW inseamna ca traiesti intr-o lume paralela.Nu asta era ideea...dar ce te poti astepta de la oameni pentru care efort de gandire inseamna transformarea din lei noi in lei vechi cand primesc rest la supermarket ?
Uitati-va la datele tehnice comparative,si o sa vedeti ca Loganul face ceva mai repede kilometrul.In afara de asta,nu are directie care sa-ti dea emotii (frica adica!) la fiecare curba.Ca sa nu mai vorbim de confort.
Cei care cumpara Cielo ar vrea sa fim cu 15 ani inainte...asta inseamna o masina de la inceputul anilor '80 ! :D
Probabil ca partizanii infocati Cielo au si ei unul de 5-8 ani si nu-si permit Logan...si arunca in el cu noroi din cauza asta.

Zeule , la 7.500 de euro , iti iei o pisicutza decapotabila , piele , geamuri electrice, toate draciile , si de aia inca 1000 de euro , bagi bani in ea s-o aduci la ZI , ca orice masina sh , are si ea defectele ei ...
asa ca nu mai incerca sa ne convingi ... ca ... nu mere ;)

blowwind 24-07-05 15:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Quote:

Zeule , la 7.500 de euro , iti iei o pisicutza decapotabila , piele , geamuri electrice, toate draciile , si de aia inca 1000 de euro , bagi bani in ea s-o aduci la ZI , ca orice masina sh , are si ea defectele ei ...
asa ca nu mai incerca sa ne convingi ... ca ... nu mere ;)

da sant0s dar la pisicutza aia te rup piesele :)...ma rog

si shadow...poate si cielo a avut probleme cand a aparut pe piata..se intampla la toate casele mari...(BMW Mercedes Chrysler etc..)

alexutzu 24-07-05 17:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
da sant0s dar la pisicutza aia te rup piesele :)...ma rog

si shadow...poate si cielo a avut probleme cand a aparut pe piata..se intampla la toate casele mari...(BMW Mercedes Chrysler etc..)

:lol: te rup?? :) :) dar te tin de cel putin 10 ori cat te-ar tine la Dacia

Race 25-07-05 10:09

EvLSant0S esti stupid.Mai du-te si tu pe la scoala si invata sa citesti,si dupa aia poate o sa-ti dai seama ca aici e vorba despre Logan vs Cielo,nu Logan vs BMW-uri antice decapotabile pentru cei care vor sa compenseze lipsa centimetrilor in anumite locuri.Arata-mi si mie un om care are dilema \"Logan sau BMW cabrio\".In general problema se pune \"Logan sau Golf/Astra SH\".
Logan are garantie extinsa 3 ani.Deci in cei 3 ani nu vei plati nimic din buzunarul tau.Vreau sa vad si eu BMW-ul ala care te tine de cel putin 10 ori mai mult,adica minim 30 ani.
Si chiar daca iesi mai bine cu BMW-ul ala,tot nu vad cum afecteaza disputa Logan vs Cielo.

shadow 25-07-05 11:01

Re:

Quote:

Logan are garantie extinsa 3 ani.Deci in cei 3 ani nu vei plati nimic din buzunarul tau.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De cuvantul \"consumabile\" ai auzit???

Rolex_Logan 25-07-05 15:55

Ca tot a venit vorba de garantii mai toate firmele mari garantia este de trei ani fara limita de kiloetrii ... la logan poti sa o extinzi la trei ani sau 100.000 de km ... dar daca BMW sau MERCEDES sunt asa de tari de ce nu ofera 10 ani garantie ca doar sunt bune si nu ar trebuii sa creeze probleme ... singura diferenta este ca daca te duci la service BMW acolo lasi la poarta masina si a doua zi te duci sa platesti revizia ... dar si ei schimba multe consumabile care sunt cu mult mai scumpe ca la logan ... doar pentru ca tine motoru extrem de mult asta nu iseamna ca si masinile straine nu mai au alte probleme ...

alexutzu 25-07-05 18:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Rolex_Logan\"
Ca tot a venit vorba de garantii mai toate firmele mari garantia este de trei ani fara limita de kiloetrii ... la logan poti sa o extinzi la trei ani sau 100.000 de km ... dar daca BMW sau MERCEDES sunt asa de tari de ce nu ofera 10 ani garantie ca doar sunt bune si nu ar trebuii sa creeze probleme ... singura diferenta este ca daca te duci la service BMW acolo lasi la poarta masina si a doua zi te duci sa platesti revizia ... dar si ei schimba multe consumabile care sunt cu mult mai scumpe ca la logan ... doar pentru ca tine motoru extrem de mult asta nu iseamna ca si masinile straine nu mai au alte probleme ...

hai ca deja o dam in comparatii intre dacia si bmw/mercedes

REVENITI-VA

Trainer 25-07-05 19:39

Explicati si mie de ce Logan are discuri pline pe fata,si nu ventilate precum Solenza,SuperNova si Cielo.Sau de ce are ambreiaj pe cablu si nu hidraulic ca SuperNova,si deci motorul de 1,6 are 90 de cai si cuplat tot cu o cutie Reno,la acceleratie si reprize atat Solenza si SuperNova fac fata accestei \"BESTII\"si chiar reusesc sa o depaseasca uneori.Ce sa mai zic de Cielo DOHC care cam face pipi pe Logan.Si apropo zeilor motorul de 1,6 are accelasi bloc motor ca cel de 1,4 difera doar alejazul.Zeilor posesori de Logan

blak 25-07-05 19:48

Clar ca cielo..e mai sus.. am vazut si o cursa dintre cielo si logan..si a batut cielo...

Race 25-07-05 21:22

Logan nu e o bestie,si nu e facut sa faci liniute cu el.De fapt,se adreseaza oamenilor cu familie si o anumita varsta,nu copiilor tampiti care dupa ce se joaca NFS se viseaza in Pontiac GTO in timp ce merg pe strada cu berlina lor de maxim 100 CP.Oricat de lent ar fi Loganul,tot e mai rapid decat Cielo.Dar ce sa ceri unei masini din '80 ?
Quote:

Si apropo zeilor motorul de 1,6 are accelasi bloc motor ca cel de 1,4 difera doar alejazul
Asta e cel mai lipsit de sens comentariu de pe forumul asta...si ce daca ?! (apropo geniule tehnic ce esti,are acelasi alezaj si cursa mai lunga)

All times are GMT +2. The time now is 20:04.

- Copyright 2026 4Tuning