![]() |
Re: ct27syn
s-a pierdut matrita si pana nu vectorizeaza cineva nu am de unde sa le iau sa le fac
|
Aikman daca faci rost de logo te rog sa ma anunti si pe mn ,macar sa-mi trimiti o poza cu o rezolutie acceptabila . ms anticipat
|
nu mai e de vanzare ... ramane in patrimoniu :)
|
re: Tico - CT 27 SYN
1 Attachment(s)
azi ticozaurul a primit ceasuri plasma look
|
bv bre , am crezut ca s-a pierdut ticozauru , nu se mai auzea nimic de el..
|
a fost doar in hibernare :) a trebuit sa investesc si in golf :) ... urmeaza acum sa mai dezvolt ... dar incet incet :) e criza financiara :))
|
5 Attachment(s)
un mic update :) azi ticozaurul a primit stergatoare noi si deflectoare aer(paravinturi) ... si stiu ca e masina murdara :) nu dati cu pietre :)
*si o poza facuta cu un aparat mai meserias la ceasuri |
desi nu arata bine, paravanturile alea pe geamurile fatza sunt combo, mai ales pt fumatori ! 8)
|
1 Attachment(s)
acum tico are si bara stabilizatoare :)
|
Quote:
|
a nu ... aveam niste vopsea acasa .... crom look sau ceva de genu se numeste ... e marfa vopseaua ... s-a facut ca oglinda :)
|
6 Attachment(s)
inca cateva mici schimbari la tico .... xenoane , pozitii cu neon , becurile de la plafoniera si bord schimbate cu leduri mult mai luminoase , consola acum are leduri albe ... si difuzoare pe usile din fata
|
Arata bine plasmele dar la Tico nu sunt luminate acele :?:Ce leduri ai la pozitie se vad super:?:
|
De unde ai bara stabilizatoare ?
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:27. |
- Copyright 2026 4Tuning