![]() |
Re: A Murit Micutzul MR.
sunt lucruri foarte greu de crezut si acceptat pe lume... acesta este unul ditre ele! Odihneasca-se in pace!!!
|
Sincere condoleante!! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace... mai mult nu pot spune
|
Nu mai este absolut nimic de zis
R.I.P.! Va ramane intotdeauna in istoria curselor din ROmania !!!:sad: |
:?: :?: :?: nu pot sa cred . D-zeu sa-l ierte
|
Cuvintele sunt de prisos... UN MARE OM!
Condoleante familiei si... Odihnestete in pace Micutzule |
odihneasca-se in pace.............................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ........
|
Incredibil. :(
Cum am deschis calculator am vazut mai multe mesaje pe messenger 'RIP Micutzu'.NU imi vine sa cred. Condoleante familiei si prietenilor :( |
Tot mai multa lume nevinovata moare pe soselele noastre... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
|
Si din partea ACS Crazy Drivers Romania Sincere Condoleante si R.I.P.
Altceva nu stiu ce sa zic. Sunt dintre cei care l-au cunoscut personal si era un baiat super calumea. Vom incerca sa ajungem si noi la inmormantare. |
Macar intamplarea asta sa ne fie un semnal de alarma pentru noi ... pentru ca inca odata ne dam seama ca viteza ucide .
Am vazut mai multi nedumeriti despre cum sa intamplat accidentul ... pai faza a fost cam asa : banda 1 micutzu banda 2 celalalt concurent , cand a incetinit concurentul 2 , probabil micutzu nu a mai avut frane si a tras frana de mana izbinduse de stalp . Sincer eu zic ca vina 90% e a masinii cu un prost sistem de franare care a cedat ... altfel nu avea voie sa se intample asa ceva . Cu aprox. 10 minute inainte de Micutzu era sa o pateasca si baiatul cu passat 1.8 turbo care a evitat la limita camionul parcat . Chiar ma bucuram pentru el, si-a facut o masina asa pe gustul sau , se luase cu 328i si ia dat cateva masini , dar totusi cand ma gandesc ca, cu 1-2 minute avea masina parcata chiar in spatele meu iar apoi l-a vazut cum a intrat cu viteza in stalp imi vine sa o iau razna . Pacat mare pacat ... Robert apoi Micutzu , daca o tinem tot asa o sa ne ducem pe rand ... |
Odihneste-te in pace, Micutzule
|
Dumnezeu sa te aiba in paza....
incredibil...tocmai cea mai mare legenda a curselor din romania..:( |
R.I.P Micutzu ! Condoleante familiei :cry: :cry:
|
Dumnezeu sa-l ierte!
|