Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunicate cluburi (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi.html)
-   -   Īn amintirea lui Micutzu', presedintele Midnight Racers (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi/52956-amintirea-micutzu-presedintele-midnight-racers.html)

Bigu 29-09-07 09:42

Re: A Murit Micutzul MR.

sunt lucruri foarte greu de crezut si acceptat pe lume... acesta este unul ditre ele! Odihneasca-se in pace!!!

Opportunity 29-09-07 09:42

Sincere condoleante!! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace... mai mult nu pot spune

Skma 29-09-07 09:45

Nu mai este absolut nimic de zis

R.I.P.! Va ramane intotdeauna in istoria curselor din ROmania !!!:sad:

boh_325t 29-09-07 09:47

:?: :?: :?: nu pot sa cred . D-zeu sa-l ierte

cristi30 29-09-07 09:55

Cuvintele sunt de prisos... UN MARE OM!
Condoleante familiei si... Odihnestete in pace Micutzule

matiu13 29-09-07 09:56

odihneasca-se in pace.............................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ........

BH 07 MDF 29-09-07 09:56

Incredibil. :(

Cum am deschis calculator am vazut mai multe mesaje pe messenger 'RIP Micutzu'.NU imi vine sa cred.

Condoleante familiei si prietenilor :(

adioperator 29-09-07 10:00

Tot mai multa lume nevinovata moare pe soselele noastre... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

SV-05-YBG 29-09-07 10:00

Si din partea ACS Crazy Drivers Romania Sincere Condoleante si R.I.P.

Altceva nu stiu ce sa zic. Sunt dintre cei care l-au cunoscut personal si era un baiat super calumea.

Vom incerca sa ajungem si noi la inmormantare.

TheMendacious 29-09-07 10:14

Macar intamplarea asta sa ne fie un semnal de alarma pentru noi ... pentru ca inca odata ne dam seama ca viteza ucide .

Am vazut mai multi nedumeriti despre cum sa intamplat accidentul ... pai faza a fost cam asa : banda 1 micutzu banda 2 celalalt concurent , cand a incetinit concurentul 2 , probabil micutzu nu a mai avut frane si a tras frana de mana izbinduse de stalp .

Sincer eu zic ca vina 90% e a masinii cu un prost sistem de franare care a cedat ... altfel nu avea voie sa se intample asa ceva .

Cu aprox. 10 minute inainte de Micutzu era sa o pateasca si baiatul cu passat 1.8 turbo care a evitat la limita camionul parcat .

Chiar ma bucuram pentru el, si-a facut o masina asa pe gustul sau , se luase cu 328i si ia dat cateva masini , dar totusi cand ma gandesc ca, cu 1-2 minute avea masina parcata chiar in spatele meu iar apoi l-a vazut cum a intrat cu viteza in stalp imi vine sa o iau razna .

Pacat mare pacat ... Robert apoi Micutzu , daca o tinem tot asa o sa ne ducem pe rand ...

Kelu 29-09-07 10:14

Odihneste-te in pace, Micutzule

adibose 29-09-07 10:16

Dumnezeu sa te aiba in paza....
incredibil...tocmai cea mai mare legenda a curselor din romania..:(

aDytZa_1989 29-09-07 10:23

R.I.P Micutzu ! Condoleante familiei :cry: :cry:

biv100 29-09-07 10:23

Dumnezeu sa-l ierte!

vaf20 29-09-07 10:25

R.I.P. Micutzu

All times are GMT +2. The time now is 03:47.

- Copyright 2026 4Tuning