![]() |
Re: Nissan GT-R
"Tech note; the twin turbos are no longer ceramic so the R35 GTR can no longer be tuned with relative ease to deliver massively more ********** than standard. In fact, Nissan has written an anti-modification program into the ECU software to prevent the GTR from being tuned. They are even talking about de-validating the warranty on cars they know have been tampered with, although for sure someone, somewhere will find a way to tune their car. What’s not known, however, is how much more the new bottom end can take. The rumour is circa 600bhp, possibly less."
Pacat! Dar se va gasi ceva metoda sa perfectioneze perfectul! :D |
Sunt sigur ca un Stand Alone EMS o sa rezolve problemele.
Si turbine cu ball bearing era pus in ultima serie de R34 si S14-15...si toti tuneau... |
jaba si-au pus protectie pe ECU nu e nimic mai simplu decat sa-ti iei un Motec si sa-l inlocuiesti
|
pt cine are bani de un Motec...ca nu vezi pe toate strazile...mai ales ca in romania cine isi modifica masina nici decum nu se gandeste la motec...chiar daca is piese foarte performante (au fost folosite pe Nissan Skyline din 2 fast 2 furious...)
|
Quote:
Un motec e 2000$...nu e asa de mult...cand un set de pistoane si biele costa la fel... Dar puteti pine si VEMS, stie la fel de mult si costa 500$. Eu nu la turbo, ci la un aspirat pun sand alone...(vems) |
Quote:
ar fi cam asa : aprinderea pistoane biele cuzineti galerii admisie/evacuare chiuloasa modificata sistemul de transport al combustibilului , pompa de benzina , rampa, injectoare, regulator de presiune ecu ambreiaj de preferat un tri carbon planetare cutie de transfer in cazul awd limited slip diferential rwd frane , discuri marite etriere marite lichid de frana cu coeficient de fierbere ridicat sincroane in cutia de viteze turbina in cazul motoarelor care au high flow air intake in cazul motoarelor turbo un intercooler mai mare volanta de aluminiu dupa care se ajunge la caroserie usi capota motor capota portbagaj din fibra de carbon plafon din fibra de carbon roll cage centuri de protectie la scaunele din fata in 5 puncte (takata) daca am omis ceva imi cer scuze am enumerat cam ce am facut eu la masina si costurile au fost undeva la 53.000$ |
Quote:
...:chillpill ... Dai seama ca stiu ce trebue si cam cat costa, am facut o comparatie de pret, ca multora 2000$ este extrem de mult. Vems e bun si pentru AWD, este pus la 3 masini de rally cross si la 2 audi quatro facute pentru drag, toate peste 600 de cai. Lucreaza si cu ALS, boost control, diff electronic (din cat am inteles...) si seteaza tot ce apartine de motor, inclusic knock senzor, WBO2 si cele generale. Acuma invat programarea si instalarea acesteia pentru aspirat si turbo...sa vedem la ce ajungem, parerea mea ca e cea mai buna calitate/pret v.3.3 (400 de euro + cabluri + ecran(optional)) Sper ca putem face un soft si pentru PDA...incat sa pot programa vems-ul de pe pda si sa vad datele afisate pe ecranul acesteia. Asta ar fi bun din mai multe, este mia mic decat un laptop, are ecran relativ mare, pot sa am afisare continua si cel mai important ca pot sa salvez diferite programe pentru diferite situatii... Ps. Majoritatea pistoanelor si bielelor costa 2-300 $/buc pentru cine e interesat. |
super tare masina
|
VOLAN PE STANGA... ca sa scapati de ideea cu.. masina naspa pt ca are volan pe dreapta... acum ramane problema cu cutia...
https://www.youtube.com/watch?v=fcyx-...eature=related |
...mmm cica gt-r nu-i skyline au fost proiectate diferit si nu impart nimic
|
Quote:
|
|
Quote:
P.S.: foloseste "manage attachments" data viitoare pt poze ;) |