![]() |
Re: Dacia 1410 MRu
hai gata cu offtopicu :D e gata si bordu, azi il montam si punem poze
|
da,il puneti,daca mai stiti sa faceti legaturile:lol: :D
ps. dmx,vezi in cartea tehnica a masinii..sau cauta pe net schema ca trebuie sa existe |
ma legaturile la bord le-am facut, mai avem restu de mufe... ;) sa speram ca o scoatem la capat(ca e doar vina mea ca nu am fost atent la cabluri)
|
7 Attachment(s)
poze cu bordu terminat :twisted:
|
WOW super tare...!!!!!!!
|
reusit bordu .felicitari.niste ace de unde fac si eu rost ca le-am lasat pe alea vechi si nopatea nu prea sa mai vad?
|
multumim! noi le-am luat de la cielo :D nu stiu pe unde sa cauti, poate pe la dezmembrari ca noi am avut un bord defect ;)
|
3 Attachment(s)
alte poze cu bordu :D
|
masina arata super culoarea e beton , incearca ceva jante , sa o lasi un pic mai jos si la aripile din spate sa astupi prinderea de la bara . Bafta si grij de ea
|
Quote:
1.mai jos de atat pe spate nu cred ca e indicat :D pe fata mai e de lucru... 2.o sa vina si jantele 3.in vara o sa se astupe prinderea de la bara spate...poate si niste stopuri mai interesante 4.o sa urmeze si modificari sub capota ;) |
asa masina asa ceasuri :) bravo
|
tari rau ceasurile alea :shock:
|
ceasurile ,home made?
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
ncs_balauru asta e prima versiune :D o sa le refacem cat mai curand si mai interesante, asta a fost prima incercare...si sunt home made, si nam incercat inca kilometrajul, poate azi o sa mergem cu o alta masina in paralel sa vedem :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:10. |
- Copyright 2026 4Tuning