![]() |
Re: OPC vs orice cu tractiune fata
de aia vreti toti integrale...stiu :))
zgb tu de ce ai trecut la subaru...pt placerea celor 400m sau pt din mers? turbonos...nu te cunosc,dar am inteles k esti fan ghepard asa k ma lasa rece comentariile tale ai putea insa sa te prezinti tu la o legala sa comentezi pe urma dinauntru cum se vede din knd in knd se mai trezeste kte un chibit si-si da el cu presupusul si pariaza si dak-l intreb cum se rezuma tuningul la el incepe sa-mi zica de jantele minunate kre le-a luat el sa vedem ce au facut romanii nostri la king of europe unde din pakte eu nu am putut fi prezent sa-i intrebam dak au fost curse din mers sau a contat 0-400m? |
Quote:
|
Quote:
Nu conteaza daca suferi de niste jante sau de toata masina. Tot la acelasi capitol intra. Nu mai cere chestii pe care ulterior e posibil sa le regreti. Mai bine te bucuri de masina la momentul asta. |
Quote:
Lucian,ceea ce spui tu e perfect adevarat dar ca de obicei exista si reversul medaliei.Adica pune o masina care stabileste recorduri mondiale pe pista speciala sa alerge intr-o cursa de strada contra unui 4x4 performant..... Mai avem mult pana sa ne construim masini dedicate doar celor 402m.....momentan alergam in curse de strada cu aceeasi masina cu care ne plimbam seara prin oras,pe la munte sau la mare....... |
Cand vom avea si noi o pista de drag vei vedea ca balanta va inclina catre cei care isi vor face o masina pt pista si una pt plimbari . Parerea mea .
|
Quote:
|
Quote:
JUPANe nu m-am referit la nimeni in mod special........expresia folosita reflecta un adevar general nu o situatie singulara. PS.E un proverb. |
Quote:
|
sal madcow,poate sapt viit cand "repar" cupra mea r 210cp stock,poate incercam dak vii prin buzau,sau mai bine la cursele de la buzau de pe 22iunie
|
Quote:
poate vii la SV - am fost in fiecare an si e din ce in ce mai bine ca si organizare. |
da,o repar cu un kit turbo g2860rs,si eram curios cum stau,nu cred k pot sa vin la sv,dar poate ne int la bucuresti sau buzau,sau constanta
|
Quote:
cam peste o luna cred ca o sa am treaba la bucuresti. o sa-ti dau un semn cand se apropie data, poate ne vedem undeva. |
eu sunt mai "mic", dar daca treci prin Buc as incerca si eu cu plecare de pe loc ;)
|
incercam. oricum cand o fi sa vin o sa anunt din timp .
|
Salut Achim poate incerci tot cu una mica,si anume un Opel Astra GTC 2.0T(200cp)...fosta masina a lui TIGER cel cu Leon(respectiv fratele meu:lol:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:12. |
- Copyright 2026 4Tuning