Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   R volution (https://forum.4tuning.ro/447-volution.html)
-   -   Cafeneaua Rvolution (https://forum.4tuning.ro/447-volution/52498-cafeneaua-rvolution.html)

AYF_stilo 11-04-08 10:39

Re: Cafeneaua Urban Division:

Quote:

Originally Posted by kenzolikkk (Post 1465043)

nasol ...imi pare rau pt voi ....am trecut si noi prin asta si nu e placut deloc ...bafta in continuare!!!!

MircimiLyaN 26-06-08 10:56

numai bea nimeni cafea:twisted::twisted:?

Golf 30-06-08 13:47

lumea s-a reprofilat

Xel'Naga 30-06-08 14:11

alti s-au dat pe ALCOOL ( bere ca este de sezon ) , oricum CAFEAUA face rau VARA :lol::twisted::arrow:

Mitsu' 05-08-08 18:06

Baieti, ce mama naibii s-a intamplat cu Urban Division ??? Din cati am fost, atat de putini ramasi ? :(

Xel'Naga 05-08-08 21:25

Quote:

Originally Posted by Mitsu' (Post 1680651)
Baieti, ce mama naibii s-a intamplat cu Urban Division ??? Din cati am fost, atat de putini ramasi ? :(

dupa cum vezi :rolleyes2:arrow: vorba aceea :
'' Multi au fost , putini mai sunt !! ''

Fugitiv 06-08-08 12:19

mai suntem cativa ...mai bine putini ca sa putem sa ne intelegem ...decat o claie de 50 de oameni care nu se inteleg intre ei nici unul

Mitsu' 06-08-08 21:33

Quote:

Originally Posted by Fugitiv (Post 1681892)
mai suntem cativa ...mai bine putini ca sa putem sa ne intelegem ...decat o claie de 50 de oameni care nu se inteleg intre ei nici unul

Aici, din pacate, iti dau dreptate... Dar, na, vorba ta, poate e mai bine mai putini si uniti :D

alcool 12-11-08 11:50

Quote:

Originally Posted by Fugitiv (Post 1681892)

bv baieti foarte bine!!

laguna1 14-11-08 15:06

buna ziua ! se pare ca scest sistem se poarta in toate cluburile ! mai noi sau mai vechi! asta pt ca sau inmultit si au aparut peste noapt tot felul de cluburi!

BLACK WIDOW va asteapta diseara pe toti cei care ati mai ramas la o seara frumoasa realizata de cele 2 cluburi ! am vb intr-o seara cu un baiat de la voi si am inteles ca sunteti de acord ! astept un pm sau iam dat un nr de tel lui taff pe mes !
va salut si va astept

Fugitiv 14-11-08 22:40

ai vorbit cu mine ....ce pot sa zic ...asta trebuie vorbita din timp ..eu unu` am tot fost plecat si prins cu munca si acum sunt la munte ....asta vorbim noi intr`o seara cand ne mai intalnim tot acolo unde ne`am vazut si ultima oara ...cat despre TAF ..el vad ca s`a mutat la 4ss ...asa ca io ma intorc duminica seara si trec pe acolo ..vorbim ..

VaLeX 04-12-08 15:22

As dori ca reprezentantul Clubului da dea add la : katana.piatraneamt , pentru a tine legatura cu noi asupra evenimentelor , intrunirilor si celorlalte lucruri care tin de lumea masinilor.

ps. La adaugarea id'ului, as dori sa spuna ce club reprezinta.

Multumesc ,
cu stima , VaLeX fondator KATANA TEAM

Zein 24-12-08 11:15

1 Attachment(s)
Over Speed Tuning Club ( www.overspeedtc.ro ) va ureaza un Craciun plin de bucurie si impliniri. Sarbatori fericite, multa sanatate si la cat mai multe masini frumoase. La Multi Ani!

4wheels 24-12-08 17:33

1 Attachment(s)
Craciun Fericit! 4wheels!

sparly 24-12-08 20:05

SHINE RUNNER RACING VA DORESTE CRACIUN FERICIT SI SARBATORI CALDUROASE ALATURI DE CEI DRAGI

All times are GMT +2. The time now is 19:47.

- Copyright 2026 4Tuning