![]() |
Re: Al doilea Tico al meu
marfa, sa le stapanesti sanatos :P
|
mersii , cand se mai incalzeste o bag in revizie generala...+ multe chitzibusuri
|
Topserica cand ajungi tati la 4tuning days?
|
sambata :)
|
Quote:
|
Pai nu prea mult ,costul materialelor ,am facut at home toata operatiunea cu un sudor si cu tatal meu care a supervizat lucrarea ....si la cat este el de pretentios !!! A iesit treaba foarte buna si sunt linistit ,este mai tare ca unul neatins !Am sa caut pozele !
Nu am vrut sa fac la service pt ca ''meseriasii '' de acolo se stramba ,e mult de munca ,trebuie dat jos motorul ,e Tico ,stiti nu prea avem timp, lasati-o aici etc ! Ce sa-ti zic trebuie sa cauti un meserias mai de ''cartier '' care sa aiba timp si cu care sa lucrezi impreuna si sa-ti impui punctul de vedere ! |
asa e ....oricum nici nu ma gandeam sa ma duc la un service...e sudata la autogen nu?
|
Quote:
|
Nos ,da la autogen ,Ichy ceva in jur de 100 Ron de la RXM !
|
2 Attachment(s)
latest pictures.
|
Quote:
nu esti normal cata benzina ai :shock::shock::shock: :)) bravo, 160km/h ;) |
Quote:
PS: eu am o Lancia Dedra |
2 Attachment(s)
asa...
Vineri am facut ITP`ul la ticozaur, l-am trecut fara nici o problema, am valabilitate pana in 2010 :D Am schimbat si simeringu de la supape , cel original era copt...si era mereu ulei pe acolo prin zona Am schimbat si uleiul , de data asta am pus Mobil 10w-40, putin mai gros, totusi , motorul are peste 100.000 km ps. tico a primit si un cadou...un bord mai special varianta de koreea... ps2. lumina este alb bright, in poza se vede albastru...:rolleyes2 ps3....trebe dat kilometraju cu vreo 60.000 km inapoi :)))) o sa mai revin cu niste "cadouri" |
Boboc! :D
Man,mai zi-mi si mie de ce este prelungirea ta de la bara fata si de eleron(sus pe hayon,nu la jumate),cel cu stop pe frana de unde dracu gasesc ca la rxm.ro nu mai au... Am pus plasa la bara cum ti-am explicat si nu am nici o problema de genu care mi-ai zis tu.Am pus o poza pe topicul meu,tu de ce nu iti faci la fel.sau ceva de genu ca arata mult mai "curata" fata. Bafta! |
marfa ceasurile ... de unde iau si eu la fel ? si cam cati bani e unu ??
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:09. |
- Copyright 2026 4Tuning