![]() |
Re: Masina mea : Opel ascona c GT
pe la pedale nu ai capacul ala deasupra lor?
se vede cam urit............. frumoase jante.....:) bafta in continuare...se vede ca esti un adevarat pasionat... inca te mai asteptam pe la noi....... |
am capacul dar trebuie si el asortat cu bordul, deaia nu l-am pus inca, multumesc pt jante, astept sa-mi nasca sotia si sunt cam limitat din toate punctele de vedere dar promit ca am sa vin la voi cu drag, multumesc de invitatie!!
|
salut , te-am vazut aseara in benzinarie la morarilor... foarte frumoasa masina... :D ps . eu eram cu calibra aia d germania...:D poate ne intalnim intr-o seara mai schimbam si noi o vorba k imi place mult masina ta... bafta in continuare
|
Quote:
|
radu.. te rog fara detalii aiurea... stii k forumul asta nu e safe.. te rog limiteaza detaliile pt discutii face 2 face.... ms brotha'
|
in craiova deja devine o problema locul de intalnit...sa nu mai zic si de altceva... cum se aude de meet de masini "modificate" cum apare cate 1-2 echipaje ale pretenilor rutieri si strica toata intalnirea....bafta and take care
|
si pe aici , dar cu atentie si fara sa atragi atentia sau sa sfidezi, te poti deplasa oriunde oricand chiar si cu o masina galagioasa si "pregatita de curse"
|
normal cu atentzie... :D ... ce ai facut? ai devenit tatic? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
este UN c20let ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
face o presiune in falci, trece lejer de 4 bari :))
|
trage tare de tot nu, e spaima bebelusilor,nu ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:21. |
- Copyright 2026 4Tuning