![]() |
Re: Honda Crx DelSol, 1.6 Vtec, 125 cp---prima mea masina
suntem cumpatati :)
|
4 Attachment(s)
I-am schimbat si eu in sfarsit distributia: 3 curele, pompa apa (am schimbat-o debeaba ca era buna), rola intinzatoare (la fel), toata operatiunea m-a costat in jur de 3-4 mil, si mi-am bagat si eu putin nasul la capacul de la motor, daca tot l-a dat jos mecanicul...8)
|
A ieshit belea
|
si mie imi place.
imi pare rau ca ai dat banii degeaba pe pompa... mai ales ca ai luato de la mine. bine... chiar degeaba nu ai schimbato ca acum esti sigur ca 50-60 de mii nu mai ai treaba cu ea. |
niiiicee !! :D
|
doru, dar cine era tipa care o conducea sambata seara prin cl? :)
|
Quote:
:lol: Frate, era prietena mea, ca veneam de la un spritz cu baietzii, si i-am zis s-o incerce pana la Podu' 4...s-a speriat nitel ca ea are un Tico...hihihihi:twisted: |
iauzi domne ce se sprituieste lumea in calarashi... da ce ma in bucuresti nu-ti mai place :)
marius gabriel.... ia pune ma si tu doua trei poze cu masina ta ca arata bine in avatar... |
fanete, am sa caut cateva poze desi sunt mai vechi, dar nici n-as vrea sa se supere doru pe mine ca ii stric topicul.
legat de sprit...cand facem o intalnire la bucuresti? :drunk: |
4 Attachment(s)
Am mai luat un Civic mai baieti...pt. prietena mea de fapt, Civic LSI '92, 1.5, 90 cp, full electric geamuri, oglinzi, trapa, servo...si cam atat :D
Am adus-o de la Resita, cu nr. de Italia valabile pana-n martie 2008, imi batea o planetara iar cand am ajuns in fata la service, dupa 600 de km, pe noapte si ploaie, mi s-a spart intr-o groapa....:x In sfarsit am schimbat-o (Unix -257 lei + manopera 35 lei), am si verificat-o, n-are pic de rugina, nici o bucsa nu bate, motorul merge perfect, i-am schimbat si uleiul (Castrol Magnatec 10W40-150 lei 4l), filtrele (Unix-50 lei). Toata operatiunea planetara, schimb ulei si filtre, si un burduf la directie, le-am schimbat la un baiat care are un service prin Rahova, si mi-a luat 100 de lei. Il recomand, e putin dus spre extrem frate omu', :lol: daca intri in service la el parca zici ca-i farmacie, cu televizoare pe pereti, sistem suround, laptop...lucreaza super bine si ieftin (si e pasionat si el de japoneze, ma rog are un Tucson). Revenind la Civic, se conduce suberb, ca orice Honda de altfel, interiorul e impecabil, dar tb sa-i trag o vopsea...Urban Racing zicea-i ceva de niste baieti din Ovidiu ca ar fi meseriasi, poate o bag si eu la ei. |
poti te rog sa-mi dai pe pm contactele baiatului priceput la honde , ca as vrea sa mi-o regleze si pe a mea.
|
Bv ma! Tzi`ai facut fata fericita! este ca e jmekerie mashina !? :) da vb la tel daca e imi zici cand vrei sa o bagi sau itzi dau nr de tel la baietzi shi vb cu ei
|
meserie tare masina.sa o stapaniti sanatosi,nu cred k o va conduce numai ea,o mai iei si tu un pic asa:P cam cat ai dat pe ea?din ce vad in poze,o noua vopsea nu cred k e urgenta,dar cred k tu ai vazut mai bine deci stii mai bine:D multi km fara incidente
|
ma da yo acuma vad asta e altfel la interior! adica yo am butoanele de la geamuri intre scaune shi partea de jos a bordului e altfel!
|
partea de jos a bordului si la mine e altfel, adica ii lipseste consola aia si are alta mai mica in loc
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:36. |
- Copyright 2026 4Tuning