![]() |
Re: Dacia prezinta Logan Pick-Up!
Pana ajungem la nivelul americanilor in privinta masinilor... o sa se termine petrolul :))
|
Quote:
Corect, volanul si scaunele din piele fac toti banii, dar la o astfel de masina te asteptai la putin mai mult...sentiment. Comparatia se refera la faptul ca daca la o astfel de masina are asemenea plastice, ce plastice pot sa aiba pick-up-urile alea de 11.000$ ? Topicul iar a luat-o intr-o directie aiurea, datorita unor comparatii intre Logan de 15.000 de euro (cea mai scumpa fiind in jur de 11.000 de fapt), cu cel mai ieftin pick-up american, care nici macar nu se comercializeaza la noi. Una peste alta, Logan pick-up este o alegere foarte buna, dar nu pentru a iesi la agatat cu ea, sau alergat ca dilaul pe serpentine, ci pentru a cara cu ea. Iar in banii astia, si cu capacitate de incarcare asemanatoare, nu stiu ce alta micro-utilitara mai gasesti. Iar pentru carcotasi, consider ca e rezonabil pretul de inceput de un pic peste 6000 de euro. |
in cea ce priveste utilitatea e varza in comparatie cu "papucu" vechi,pt ca cel vechi avea o sarcina utila foarte mare(puneai p el shi 1 tona 800,pt ca avea arcurile p spate din foi iar asta are arcuri normale shi cred ca la 800 d kg nu mai poti face nimik cu el),iar in ce priveste comfortul acesta este ok;)
|
Quote:
-1)O masina mult mai rafinata -2)Confort sporit conditionare de aer si protectii la impact -3)Frine asistate -4)Tabla pe el mai ceva ca la vechile masini Volga vopseaua nu o cureti nici cu flexul -5)Caroseria este mult mai intarita ca la un IMS cu sasiu . -6)Cum indraznesti sa il compari cu papucul vechi 4x4 ,ca ajungi si depasesti performantele lui daca legi calul de el si cu 2 roti care trag deci :rolleyes2 fata de 4 roti care trag la amaritul ala tu ai un aport de 2 roti si 4 copite deci tot peste cel vechi. -7)Tu ai mai avea pretentia sa pui pe aceasta utilitara saci de ciment ca pe papucul vechi si ca sa nu ii pierzi pe drum mai puneai si 2-3 kingi fii serios -8)Asta nu este utilitara sa cari lucruri grele 800 Kg e suficient ca sa nu se rupa ceva in ea ,pui niste saci cu pufuleti ,baloti cu cipsuri ,cari saci de lina cu ea (dar sa fie lina uscata).Tu ce crezi ca asta este molotov sau buceag Poate ai visat papucuri dubla cabina carosate pline ochi cu oameni venind de la lucru si colac mai erau si 6 in spate Si eu am vazut papuc de care spui tu ducind peste 20 de saci de ciment dar erau saci ecologici si cintareau 5-6 kg Nu este bine sa te iei dupa zvonuri ca unul si altul se lauda ca au dat de cite o unitate mobila ITP si la cintar (pe punti) au iesit cu 1300 Kg mai mult aia mint ,realitatea este cam asa :soferul cu pasagerul din dreapta au servit masa in oras si au tras si o burta de apa si de aici problema ca papucul era gol golut . |
bai baiatule la comfort nu te contrazic,e ok din pt asta d vedere ma refeream la carat frate ca practic papucu e facut sa cari cu el shi iti pun din propria experienta cam pus p un papuc 4x4 diesel 1800 kg...intelegi shi al draq mai merge shi acum;)
|
arata bne ......dar am auzit k e mai putin rezistent dekat renumitul " papuc" ala vechiL:))) 1310
|
intr-adevar, papucu vechi era o minune tehnologica !
|
daca pune-ai 1800kg pe papuc inseamna ca ''aveai papuc''....eu nu pricep discutiile astea contradictorii care nu isi au rostul in loc sa discutati macar ceea ce stiti..loganup pick-up e superb..detin deja 4 bucati si comanda mai e de 3 pe drum...apropo nici nu va imaginati cum alearga 1.5dci,85hp cu o mie kg in spate...aaa si detin si 3 papuci din '06 deci stiu ce vb;)asa ca inainte sa spun o armata de prostii si aberatii eu unul m-as documenta macar,inainte
|
Quote:
|
Quote:
|
carosate am vazut eu 2.
daca o sa mai le vad le trag in poza si pun aici :D |
Quote:
|
Quote:
Am vazut in postul tau ca ai batatura plina cu Dacii papuc si in curind vor fi 7 Logan.Eu stiam ca sunt firme specializate si autorizate care se ocupa de carosare .Poate Loganul o avea un tratament preferentiat si este sub demnitatea lui sa ajunga la respectivele firme.Am o rugaminte ia si tu o ruleta si masoara spatiul util la Logan Papuc si la un amarit de papuc dubla cabina si sa ne pui si noua datele.Prin Buc mai dese sunt Trabanturile ca Loganul papuc poate am eu orbul gainilor si nu am apucat sa ma dumiresc am la indemina si o poza cu Loganul papuc sa nu il confund.Vad ca tot Timisoara e fruntea.Pe mine ai reusit sa ma convingi ca pui pe Loganul papuc 1000Kg lejer.Gurile rele spun ca ar avea tabla ca masinile blindate,arcuri de Molotov si cica duce si mai mult . |
pot sa confirm ca in timisoara e plin de ele, am vazut si eu cel putin 7 pana acum, unu si cu u rollbar cromat care arata chiar bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning