Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Controversa consum RX8 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/5119-controversa-consum-rx8.html)

Sc0OTeR 28-05-05 21:55

2x654 mai exact. Un motor Wankel este echivalentul unui motor Otto cu cilindree de doua ori mai mare. De aia se mai zice ca RX8 are 2.6 litri. Asta este echivalentul comparat cu un motor Otto. Motorul are de fapt 1308 cmc :wink:

Pacatosu 06-06-05 14:14

eu am o mica dilema legata de pozele in care lustruiai masina sau ce-i faceai tu acolo.

in poza apare masina cu numar de lesing intr-adevar dar de Bucuresti.

in Iasi nu se fac leasinguri la masini? sau moldovenii cumpara numai cu banii jos?

ERY 06-06-05 14:49

si eu am o masina luata in leasing si are nr de buc pt ca acolo are firma de leasing sediul

zarathustra 06-06-05 14:50

majoritatea masinilor in leasing au numar de bucuresti... iar asta cu atat mai mult pentru ca n-am chef sa ma opreasca gaborii in bucuresti pentru ca am numere de iasi si sa-mi frece ridichea...

SFW 06-06-05 23:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Pacatosu\"
eu am o mica dilema legata de pozele in care lustruiai masina sau ce-i faceai tu acolo.

in poza apare masina cu numar de lesing intr-adevar dar de Bucuresti.

in Iasi nu se fac leasinguri la masini? sau moldovenii cumpara numai cu banii jos?

Nu mai Pacatosule ... da stii .... noi moldovenii ne luam masini cu numere de leasing de bucuresti ca sa fim si noi smecheri ... asta e .... suntem mai fraieri. Stiu ca esti tu rasa mai desteapta dar .... lasa-ne in pace daca tot suntem moldoveni. Da ma, RX8-ul e din iasi .... si e a lui zarathustra. Avem in tot aici in MOLDOVA .. si un tip de 19 ani cu masserati ... vreo problema? Daca nu ma crezi ... problema ta .. nu o sa fug cu aparatul foto dupa el ca sa-ti demonstrez eu tie.
Ce mare smecherie ... chiar are baiatul asta ferrari de trebuie sa stea in cap ca sa il credeti? Rx8-ul e masina tare .... dar daca numai in iasi sunt 4 ... ma gandesc ca in orasul tau vezi vreo 20 pe zi. nu?

Pacatosu 07-06-05 09:38

S F W sa stii ca nu am zis moldoveni ca o remarca cum ca ati fi mai prosti sau ca nu aveti voi io stiu ce masini sau ca sintem noi astia din Bucuresti mai destepti. Am prieteni in Iasi si nu gandesc despre ei cum ai zis tu mai sus. Stiu ca voi va simtiti un pic ofensati de termenul asta de moldoveni si nu stiu de ce va deranjeaza asa de rau. credeti ca toata lumea care vi se adreseaza in felu asta are ceva cu voi. Nu e asa. Si mai stiu ca aveti si voi masini tari acolo nu numai Bucuresti-ul . La capitolul masini tari dute in Slatina sa vezi acolo masini. Nu numai in Bucuresti.

SFW 07-06-05 17:12

Multi folosesc termenul cu rautate. Eu sunt mandru ca sunt moldovean ... nu ma deranjeaza absolut deloc .... un accent nu il face pe om. Nu ma deranjeaza termenul numai ca am crezut ca l-ai folosit cu rea intentie.
Scuze ca am interpretat gresit.
Cu leasingul .... la noi nu s-a inceput de mult timp (vreo 2 ani cred) ... si oricum majoritatea reprezentantelor lucreaza cu firme de leasing din bucuresti ... de acuma oricum o sa apara mai multe numere de ilfov.

orlando 07-06-05 20:22

http://www.mazda.com.ro/
aici am gasit cred ca cea mai adevarata sursa de informare...
urban 15.1
- extra urban 8.3
- mixt 10.8
asa ca ce e hummer sa ia 30% sau poate o fii vreunu care ara sau iriga pe la tzara de consuma atat...! :shock: :shock: :shock: :shock:

nikkon_kde 08-06-05 06:34

Ideea lui Al3xius mi se pare cea mai buna: elimina din start jignirile si starneste curiozitatea unora ca mine...Chiar sunt curios sa vad ce poate RX-8
ul ala rosu.

shadowro 16-06-05 08:53

deci nu te supara dar NU are cum sa itzi consume tie 20-22l in mers normal in oras ... pur si simplu nu are cum , adica are , si sigur asta e problema , e ceva defect la masina ta ... au mai existat cazuri asa ca nu esti primul si probabil ca nici ultimul.
am un prieten care are rx8 de 192 si ii ia pana in 10l mers in oras iar forja ... MAXIM 18l ... cei 50 caluti in + care ii ai tu nu justifica logic un consum atat de mare ...
te cred ca ai rx8 , te cred ca consuma 30% , crede-ma ca ceva nu e in regula cu masina ta

cioli17 16-06-05 13:36

v-ati certat pe 9 pagini despre consumul unui rx-8

bravos :clap:

kiar nu aveti ce face acasa ? va mai certati mult ?

zarathustra 17-06-05 08:36

e de vanzare.... cine vrea sa-l cumpere ca sa se convinga? hai astia care ziceti ca va consuma 10 in oras, 18 la forja.. hai si-o cumparatzi ca e super tare masina.... fuge de mananca asfaltul!

nikkon_kde 17-06-05 11:09

dupa ce a luat morti de la tine acu ne-o vinzi noua...asta chiar ca-i buna :weee:

zarathustra 18-06-05 01:04

nu sunt sigur ca inteleg ce-ai vrut sa spui... poate ai putea fi mai explicit ca sa stiu daca sa ma supar... 8)

nikkon_kde 18-06-05 04:30

nu am vrut sa mai spun nimik, nu e cazu sa mai dau si yo nastere la polemici

All times are GMT +2. The time now is 07:37.

- Copyright 2026 4Tuning