![]() |
Re: Octi II FSI
Masinuta e superbaaa:woowoo: Stai in centru nu??? acolo o vad mai mereu. Grila e frumoasa foc;schimba fff mult aspectul masinii. Detalii i-mi poti da despre grila? Unde ai facut-o? Cat te-a costat? Numai bine!!!
|
Quote:
|
Azi am vz "live" masina lui >eddycdk< ,e bengaaaa(daca pot spune aja:lol:). E chiar facuta cu bun gust:peace:.Pot spune ca e singura din Pitesti cu un aspect atat de fain. Iar proprietaru' e foarte de treaba.;)
|
felicitari pr masina :)
|
Quote:
|
Dar pana la urma nu trebuie sa ne placa noua , trebuie sa o faci tu dupa bunul tau gust :) noi ne dam cu parerea doar
|
Felicitari pentru masina! Sa o stap sanatos, la multi km fara incidente! Araa f bine, e finuta, cu bun gust. bara + grila o schimba f mult si arata super. Spor la modificari in cont. Bafta
|
mersi pt aprecieri!
|
f frumos facuta masina ! imi dai si mie detalii in legatura cu grila pls!
|
Quote:
|
Edy.. ai pm ref la grila aia, ty
|
Fara nici o retinere este Skoda cea mai eleganta si facuta cu gust de pe aici! Modificari simple si de efect!:) Am avut ocazia sa vad si sa stau in masina asta, este superba si foarte injrijita! O spun cu toata sinceritatea! Felicitari Edy si astept urmatoarea ocazie sa ne mai intalnim! :)
|
aloo aloo ce faci tu aici razvane propaganda pro edy?:lol: e misto rau grila aia da hai sa facem o intalnire la bucuresti cum a fost cealalta sa mai vedem si noi cum stam cu treburile:lol:
|
1 Attachment(s)
in curand, niste poze frumoase cu asa ceva montate pe masina... :-)
|
Superbeeee!!!:shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:27. |
- Copyright 2026 4Tuning